ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ 2019 - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Ιδέες γάμου 2019 - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ!

 
ιδεες γαμου 2019
 

Αν ξεκινάς τώρα να σχεδιάζεις τον γάμο σου, είσαι τυχερή, γιατί επιλέξαμε φρέσκες ιδέες γάμου για το 2019. Διάβασε εδώ τάσεις και σκέψεις για τους γάμους του 2019, Keeping it Chic. Μόνο απο το #Lulumeli φυσικά. ⭐⭐⭐⭐⭐#2019weddings

1.⭐.ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ BACK TO BASICS

Οι κλασσικοί σικάτοι γάμοι θα κάνουν comeback, το παραδοσιακό βέλο φορεμένο με τα μαλλια κάτω, τα νυφικά με κλειστά ντεκολτέ ακόμα και κλειστοί λαιμοί και μανίκι αλλά με ανοιχτή πλάτη, η επαναφορά της ουράς, τα χαλαρά σινιόν στην τελετή, οι μουσελίνες και τα ιβουάρ χρώματα, το απαλό ρόζ και μωβ, τα μικρά ντελικάτα μπουκέτα, το 2019 οι γάμοι θα έχουν μια πιο εκλεπτυσμένη και μινιμαλ προσεγγιση,  ο μαξιμαλισμός ειναι πλέον εκτός, στα φορέματα το chic κλασσικό στυλ που φαίνεται στις καθαρές γραμμές, απλό ράψιμο και με λίγο απο νοσταλγία 90ς. 

νυφικα 2019

ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΤΟ 2020 ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΟΣΤ

Με μια ματιά οι ιδέες για τους γάμους το 2019:

·        Chic και επηρεασμένοι από το "Meghan Markle effect"

·        Παραδοσιακά νυφικά φορέματα και αλλαγή σε  φόρεμα γάμου για το πάρτι

·        Προσωποποιημένα προσκλητήρια γάμου

·        Mobile bars & signature drinks

·        Φωτογράφιση γάμου επόμενης ημέρας 

·        Λιγότεροι καλεσμένοι και εναλλακτικά venues για το γαμήλιο πάρτι

·        Μικρότερα μενού με έμφαση σε vegetarian επιλογές

·        Πρασινάδα και ροζ, μικρά μπουκέτα λουλουδιών


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ 2019

Επιλέξαμε μερικά ξεχωριστά νυφικά από τις νέες νυφικές συλλογές για να εμπνευστείτε για το δικό σας, Μπορείτε να παραγγείλετε custom νυφικό σε αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές που θα φέρει το προσωπικό σας γούστο και θα είναι ραμμένο πάνω σας. Ακόμα έχουμε προσθέσει και μερικά εντυπωσιακά φουστάνια της Galia Lahav για να αλλάξετε κάποια στιγμή στο πάρτι, όπως συνηθιζόταν παλαιότερα. Επιπλέον φέτος ο Viktor &Rolf λανσάρει τις ολόσωμες φόρμες για νυφικό, είναι ιδανικές για πολιτικό γάμο αλλά και για αλλαγή αργότερα, τα πιο κλασσικά νυφικά του έχουν υπερμεγέθεις φιόγκους κάτι που είναι πολύ στην μόδα. Η σειρά της Romona Keveza έχει κλέψει την παράσταση αξίζει να δείτε να τα νυφικά της, γιατί περιγράφει το στυλ του 2019, τα πατρόν από τα νυφικά της θα αντιγραφούν με πάθος και για καλό λόγο κρεπ υφάσματα, κολακευτικές γραμμές μανίκια, κλειστοί λαιμοί. Η Temperlay έφτιαξε φέτος το νυφικό που όλες θέλουμε αλλά δεν τολμάμε να το φορέσουμε, έχει χρώμα κεντητά λουλούδια και είναι ιδανικό για νύφες ξωτικά και ιδιαίτερους γάμους. Η Leanne Marshal προτείνει κάτι εξαίσια ρομαντικό, ένα νυφικό σαν όνειρο με χρώμα που ταιριάζει τέλεια σε νησιώτικο γάμο, όποια νύφη το προτιμήσει θα είναι αιθέρια.  

Βο + Luca νυφικό φόρεμα σε ελληνικό νησί.

Κλείστε το πιο αληθινό βίντεο γάμου εδώ

Κλείστε το πιο αληθινό βίντεο γάμου εδώ

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2019

Το βέλο φορεμένο είτε με σινιόν ή μαλλιά κάτω και συνδιάσμένο με διάφορα αξεσουάρ, απο φρέσκα λουλούδια διακοσμητικά hairclips, ακόμα και τιάρες.

Το βέλο φορεμένο είτε με σινιόν ή μαλλιά κάτω και συνδιάσμένο με διάφορα αξεσουάρ, απο φρέσκα λουλούδια διακοσμητικά hairclips, ακόμα και τιάρες.

Αγοράστε τα στο ETSY με 60 ευρώ απο την iloniti

Πάρτε 34 ευρώ με την εγγραφή σας στο Airbnb!

Πάρτε 34 ευρώ με την εγγραφή σας στο Airbnb!

2.⭐.TO ΝΥΦΙΚΟ MAKEUP ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ NO MAKEUP

Το έχετε φανταστεί και απο μόνες σας, το Instagram εχει μετατρέψει μια ολοκληρη γενιά απο κοριτσια να μοιάζουν τελείως basic & boring, το ίδιο ακριβώς βάψιμο contouring, φρύδι, κραγιον σε υπερβολή. Φέτος περισσότερο απο ποτέ οι νυφες θα αναζητήσουν μίνιμαλ βάψιμο. Όσο πιο σικ τόσο και λιγότερο βαρύ ειναι το βάψιμο μιας γυναίκας και τόσο πιο εκλεπτυσμένη φαίνεται. Φέτος θα πρέπει να επενδύσετε στην επιδερμίδα σας, αν αυτο απαιτεί μεσοθεραπέιες ή μπότοξ, ή ένα καλο μαυρισμα και απλά να τονίσετε απαλά τα δυνατά χαρακτηριστικά σας. Επενδύστε σε λευκα δόντια και ναι σε extension βλεφαριδας δυο "υπερβολές" που όμως σας ομορφαίνουν πολύ και φυσικά όταν γίνονται με μέτρο! -εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Μέγκαν. Ιδέες για βάψιμο γάμου παρακάτω:

Τέλεια τονισμένα χαρακτηριστικά χωρις καμία υπερβολή, για μελαχρινές.

Τέλεια τονισμένα χαρακτηριστικά χωρις καμία υπερβολή, για μελαχρινές.

ιδεες γαμου 2019
Για ανοιχτό δέρμα και ξανθά μαλλιά, ροζ τόνοι στα μάγουλα και χείλια.

Για ανοιχτό δέρμα και ξανθά μαλλιά, ροζ τόνοι στα μάγουλα και χείλια.

Απαλό βάψιμο με τονισμένα μάτια και ροζ τονους

Απαλό βάψιμο με τονισμένα μάτια και ροζ τονους

Η αγαπημένη παλέτα του Lulumeli STYLENDA για νυφικό makeup

Η limited edition παλέτα της Bobbi Brown

Διαβάστε εδω πως να κάνετε βήμα προς βήμα αυτό το νυφικό makeup απο την Bobbi Brown

3.❤️ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΕΙΝΑΙ JIMMY CHOO, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ASSOS!

Το στυλ των Jimmy Choo είναι αξεπέραστα σικ, και κολακευει τα πόδια σας, ενω ταιριάζουν με τα περισσότερα στυλ των νυφικών. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσετε, ψαξτε στην ελληνική αγορά για κάτι παρόμοιο, πολλές νύφες μας τα εχουν προτιμήσει και κατα κοινή παραδοχή τα παπούτσια αυτα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ άλλωστε μιλάμε για τιμές των 600+€. Μπορείτε να βρέιτε όμως στο www.asos.com  με -60€  bridal shoes με λεπτά λουράκια και μετταλικα στοιχεία εξίσουν εντυπωσιακά. Για την ακρίβεια ανάμεσα σε αυτα τα ακριβά παπουτσια παρακάτω εχω προσθέσει 1 ζευγάρι Assos που κοστίζουν μόλις 40€. Μπορείτε να το βρέιτε;

HINT: είναι το δευτερο ζευγάρι παπουτσια φορεμένα απο το μοντέλο και τα βρισκετε στον Assos.com κάτω απο το brand True Decadence.

4.⭐ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Αν έχετε ξεκινήσει νωρίς προλαβαίνετε να κλείσετε το Lulumeli για φωτογραφία & video γάμου, είναι η καλύτερη σας επιλογή!. Αν έχει κλειστεί η ημερομηνία σας καλέστε μας να σας προτείνουμε συνεργάτες μας :) Το 2019 προτείνουμε λιγότερες έως καθόλου στημένες φωτογραφίες την ημέρα του γάμου, αλλά ναι στο next day και ναι στα Styled shoots. Το video μας εξακολουθεί να είναι elegant και μινιμαλιστικό, χωρίς effect και voice overs που αλλοιώνουν την εικόνα σας. 

5.⭐TREND ΓΑΜΟΥ 2019 ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

  • Ψαξτε νωρίς διαμονή σε βίλλες στο Airbnb, χωράνε περισσότερο κόσμο απο τα δωματια ξενοδοχείων και τα ενοικιαζόμενα με λιγότερα χρήματα

  • Βρείτε μια παραδοσιακή ταβέρνα σε παραλία και κλείστε εκει τον γάμο σας, ή beach bar με ένα απλο bbq, μην ζητήσετε φαγητά που δεν ξέρουν να φτιάχνουν, προτιμήστε τα κλασσικά νησιώτικα.

  • Κλείστε νωρίς τα παντα, (12-9 μήνες πριν)

  • Το μονο που χρειάζεστε στην εκκλησία για τους καλεσμένους σας πριν και μετα ειναι μπουκαλάκια με παγωμένο νερό δεν χρειαζετε κάτι αλλο λεμονάδες γλυκά κτλ έχει πολύ ζέστη και όλοι θα θέλουν να πανε κατευθείαν στο πάρτυ.

  • Αν κλείσετε λεωφορείο για να μετακινηθούν οι καλεσμένοι μάθετε ακριβώς που θα τους αφήσει για να μην βρεθουν προ απροόπτου και περπατάνε οι μεγαλύτεροι στην ζέστη.

  • Αποφύγετε τους μήνες Αύγουστο-Ιούλιο με τον καύσωνα και τα μελτέμια, πείτε ναι στον Μάιο-Ιούνιο-Σεπτέμβριο.

  • Το πάρτυ μπορεί να κρατήσει μέχρι το πρωί

  • Κάντε 2 χτενίσματα στον γάμο, ενα απλό με τα μαλλιά κάτω για την τελετή και ενα σινιόν για το πάρτυ ώστε να χορεψετε άνετα χωρις να βγάζετε μαλλιά συνέχεια απο το πρωσοπο σας!

  • Ψάξτε τοπικούς καλλιτέχνες για live μουσική, αλλά κλείστε Dj από Αθήνα

6. ❤️Τα χρωματα και οι παλετες των γαμων του 2019 ειναι ΡΟΖ

Ναι το ξέρω πως αναρωτιέστε και εσεις, μα ροζ? Είναι το χρώμα που είτε αγαπάς είτε μισείς με πάθος. Το 19 όμως το ροζ ειναι εδω σε διαφορες αποχρώσεις μαζί με το σαμπανί και το ιβουάρ. Σπασμένο ρόζ, ματ ροζ, βερυκοκί, Peach, ροζ λιλά, baby pink, κερασί, dusty pink. 

ιδεες γαμου 2019

7. Μobile bars, signature cocktails και Bar mixologists στο γαμηλιο παρτυ σας

Τα Photo booth δίνουν την θέση τους στα κινητά μπαράκια, τα Mobile bars ειναι μικρά βανάκια συνήθως VW τα οποία τα έχουν μετατρεψει σε πλήρως εξοπλισμένα bars. Οι φίλοι μας στο ST.BERNARDS εχουν μετατρέψει ένα βανάκι Τ2 σε μπαρ και μπορείτε να το νοικιάσετε για το πάρτυ σας. Ζητήστε HIS/HERS cocktail 2 κοκτειλ που θα φτιαχτούν μόνο για τον γάμο σας. Το φαντάζομαι τώρα και τι όμορφη ατμόσφαιρα θα δώσει στον γάμο σας. 

Ετοιμο το μπαρ Volkswagen του Saintbernard για να έρθει στο χώρο σας!

Ετοιμο το μπαρ Volkswagen του Saintbernard για να έρθει στο χώρο σας!

Αν θέλετε να κάνετε τον γάμο σας  σε Beach bar, υπάρχει πάντα και το Surf club Τήνος, με το όμορφο βανάκι μπαρ του!

H Τήνος είναι ο ανερχόμενος προορισμός για γάμους στις κυκλαδες. Πάρα πολυ οικονομικα εισητήρια και μόλις 2 ωρες απο Ραφήνα. Γαστρονομικός προορισμός. Το καλύτερο surf beach bar στην Ευρώπη! Τα αγνά και καλοδιατηρήμένα χωριά Πυργί, Τριανταρος και Δυο χωριά. Υπέροχος καλλιτεχνικός κόσμος. Αέρας για να μην ζεστένεσαι με το νυφικό! 

Το beach bar Tinos surf lessons για ολοήμερο πάρτυ.

Το beach bar Tinos surf lessons για ολοήμερο πάρτυ.

8. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΛΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ! ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ

Μια ιδέα που θα κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό είναι ένα λογότυπο το οποίο μπορεί να εκτυπωθεί παντού! Σε κάρτες, σε σχέδια, πετσέτες, σε αυτοκόλλητα, σε μπομπονιέρες. Μπορεί να είναι σε μορφή αρχικών των ονομάτων σας πχ ένα H ♥ S logo ή κάτι πιο πολύπλοκο και διαφορετικό όπως μια προσωπογραφία σας. Στα παρακάτω μαγαζιά στο ETSY μπορείτε να παραγγείλετε από νωρίς τα δικά σας σχέδια. Personalized αυτοκόλλητα, προσωπογραφίες, παιχνίδια, προσωρινά τατουάζ, custom wedding signs, προσκλητήρια, μενού και διακοσμητικά:

Αν σχεδιάζετε τον γάμο σας και θέλετε να μαθετε πληροφορίες για τιμές φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης θα χαρούμε να μιλησουμε μαζί σας!πατηστε το link και στείλτε μας email ή καλέστε μας στο 6978117521.

ιδεες γαμου 2019