5 ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΤΟ 2019

botox nyfiko

Όπως μαντέψατε από τον τίτλο του άρθρου το πoστ που ακολουθεί απευθύνεται μόνο σε νύφες, αν είστε ο μελλοντικός σύζυγος, ο κουμπάρος ή καλύτερος φίλος του γαμπρού τώρα είναι η ώρα να κλείσετε αυτή την σελίδα, οι λεπτομερείς της οποίας είναι αρκετά ανιαρές για εσάς. Σας προτείνω να διαβάσετε εδώ  για το πώς να ντύσετε τους φίλους σας σαν σούπερ ήρωες στον γάμο σας ή να δείτε εδώ μερικά βίντεο από τους γάμους μας.

Τώρα που οι άνδρες εγκατέλειψαν το ποστ μπορούμε να σας δώσουμε ελευθέρα μερικές ιδέες και συμβουλές για να προετοιμαστείτε για τον γάμο σας που περιλαμβάνουν botox, μεσοθεραπείες, λεύκανση δοντιών, diamond peel, microdermabrasion, και άλλες απαγορευμένες λέξεις. Ο γάμος μας είναι μια καλή ευκαιρία να προσέξουμε λίγο τον εαυτό μας (μέσα και έξω).  Ξεκινώντας μερικούς μήνες πριν οι περισσότερες από εμάς θα προσπαθήσουμε να τρώμε λίγο πιο υγιεινά, να επισκεπτόμαστε το γυμναστήριο πιο συχνά και να σκεφτόμαστε το γαμήλιο μακιγιάζ μας. Οι περισσότερες είμαστε σκληρά εργαζόμενες, χωρίς πολύ χρόνο ελεύθερο για σάουνες και εβδομαδιαία peeling και scrubs. Κακά τα ψέματα για να έχεις φυσικό τέλειο δέρμα πρέπει να ζεις μια πολύ υγιεινή ζωή και να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στην περιποίηση σου. Ακολουθεί μια ανάλυση των δοκιμασμένων μη επεμβατικών πλαστικών και θεραπειών  που θα σας δώσουν ένα φρέσκο πρόσωπο την μέρα του γάμου αλλά και μετά θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ολο αυτο το glam!.

  1. Μεσοθεραπεια προσωπου για τελειο νυφικο δερμα

ιδεες για γαμο 2019

Με τον όρο μεσοθεραπεία, εννοούμε την έγχυση πολυβιταμινών και ελάχιστου υαλουρονικού οξέος στο μεσόδερμα. Το μεσόδερμα είναι αυτό το μαλακό μαξιλαράκι κάτω από το δέρμα μας στο οποίο δεν φτάνουν οι ακριβές μας κρέμες . Το δέρμα είναι ένα όργανο στην ιατρική όπως η καρδιά μας. Είναι η πρώτη προστασία από το περιβάλλον και δεν επιτρέπει σε ουσίες να εισχωρούν μέσα στον οργανισμό μας. Αν οι κρέμες που αγοράζουμε από τις εταιρίες καλλυντικών εισχωρούσαν, τότε κάθε άλλη ουσία με  την οποία ερχόμασταν σε επαφή θα διαπερνούσε το δέρμα και σιγουρά θα αρρωσταίναμε. Ό μόνος τρόπος να φτάσουμε στο μεσόδερμα είναι η ένεση και η έγχυση όλων αυτών των συστατικών που διαφημίζουν οι κρέμες. Τι ωφελεί; Η μεσοθεραπεία είναι η βάση της αντιγηραντικής φροντίδας του προσώπου. Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας χάνει αυτό το μαξιλαράκι και κρεμάει, τα μαγουλά μας μικραίνουν το κολλαγόνο και η ελαστίνη που έχει μέσα το μαξιλαράκι γίνονται όλο και πιο λεπτά, δίνοντας ένα γερασμένο και κουρασμένο ύφος και χρώμα στο δέρμα μας. Οι γωνίες του προσώπου μας είναι πιο αιχμηρές, το σαγόνι και η μύτη μας πιο σουβλερή. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε όταν κοιταχτούμε στον καθρέφτη τι συμβαίνει  ακριβώς, απλά όταν κοιτάμε παλιότερες φωτογραφίες μας παρατηρούμε πως είχαμε πιο στρογγυλό πρόσωπο πιο ροδαλή επιδερμίδα. Κάτι έχει αλλάξει αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς. Όταν αρχίσουμε την μεσοθεραπεία δεν βλέπουμε την επόμενη ημέρα κάποιο αποτέλεσμα. Έχουμε ενεργοποιήσει απλά τον οργανισμό που τις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει να δουλεύει. Μικρές ενεσούλες σαν αγκίδες τρυπάνε όλη την επιφάνεια του προσώπου και χορηγούν βιταμίνες και υαλουρονικό σε μια προσπάθεια να «ξυπνήσουν» τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Μετά από μερικούς μήνες αρχίζουμε και βλέπουμε ότι το δέρμα μας, τα ματιά είναι πιο ξεκούραστα, ακόμα και οι ρυτίδες έχουν μειωθεί. Πονάει; Η μεσοθεραπεία πονάει αρκετά τις περισσότερες γυναίκες, αλλά αν πας προετοιμασμένη δεν είναι χειρότερη από τον πόνο περιόδου, επίσης έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το botox  ως θεραπεία 20-30 λεπτά. Η μεσοθεραπεία όμως είναι η πιο χρήσιμη από όλες τις θεραπείες γιατί δεν κρύβει κάποια ατέλεια αλλά πραγματικά αναζωογονεί το δέρμα. Που θα την κάνετε; Μόνο σε γιατρό με επώνυμα υλικά έγχυσης και αποστειρωμένο περιβάλλον. Τιμές 30-70 ευρώ, 5 με 6 θεραπείες το χρόνο.

2. Νυφη με BOTOX? Γιατι οχι; 

Είστε μια νέα Ελληνίδα γυναίκα. Έχετε σπουδάσει, έχετε εργαστεί σκληρά, είστε μια νεα δυναμική γυναίκα που αφού έχετε ολοκληρώσει στόχους ζωής προσωπικούς και επαγγελματικους φτάνετε μετα απο χρόνια σχέσης στον γάμο. Όλη αυτη η πολύτιμη εμπειρία αποκτήθηκε με κόπο και στον δρόμο αποκτήσατε και μερικές ρυτίδες. 

  Το μεγάλο B  BOTOX για νύφες!

Η Βοτουλινική τοξίνη με το φοβερό αυτό όνομα είναι μια πρωτεΐνη η οποία προκαλεί την ακινησία των μυών, δηλαδή σταματάει για μερικούς μήνες 4-6 την σύσπαση τους  και «εξαφανίζει» προσωρινά τις απαλές ρυτίδες γύρω από τα μάτια (κουρασμένα μάτια), ανάμεσα στα φρύδια (βλοσυρό βλέμμα), ρυτίδες γύρω από το στόμα- μύτη και φυσικά το συνοφρυωμένο μέτωπο. Όταν γίνεται σωστά από γιατρό με εμπειρία χρόνων δεν καταλαβαίνει κανείς την διαφορά απλά φαίνεσαι ξεκούραστη και φρέσκια. Το καλό Botox δεν φαίνεται. Οι ρυτίδες φρενάρουν εκεί, όταν περάσει το 6μηνο είσαι πάλι όπως ήσουν πριν, με λίγα λόγια κλέβεις χρόνο και οι ρυτίδες δεν γίνονται πιο βαθιές.  Όταν γίνεται πολύ συχνά ή δεν γίνεται σωστά η χορήγηση λόγω απειρίας ή δεν σου βάζει ο γιατρός σωστή ποσότητα (λιγότερη) τότε έχεις αυτό το υπερβολικά παγωμένο κούτελο, ή το σηκωμένο φρύδι. Για αυτό όταν κάνεις την θεραπεία πρέπει να πας σε 10 μέρες στο γιατρό σου για να σου κάνει τυχόν διορθώσεις. Τι μπορείς να πάθεις από το botox; Να μην πιάσει και να έχεις άνισο αποτέλεσμα το οποίο διορθώνεται. Να πάθεις ανοσία στην τοξίνη, συμβαίνει σε μερικούς και απλά δεν τους πιάνει, κυρίως ανθρώπους που κάνουν πολύ συχνή χρήση. Να έχεις καποια αλλεργική αντιδραση σε ποσοστό κάτω του 1% του πληθυσμου. Το κόστος στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι 150-300 ευρώ. Πότε θα το κάνεις; 2 μήνες πριν το γάμο, στον 1 μήνα είναι στο peak. Όχι ακριβώς πριν γιατί κάνει κάποιες εβδομάδες να λειτουργήσει. Που θα κάνεις; Μόνο σε διαπιστευμένο γιατρό με ιατρείο και αφού του ζητήσεις να σου δείξει το μπουκαλάκι με την μάρκα Dysport ή Botox. Ζήτα του να σου βάλει κανονική ποσότητα αν μπει λιγότερη απλά δεν πιάνει. Πονάει; Λιγότερο από την αποτρίχωση με κερί, αλλά σίγουρα εξαρτάται από την αντοχή στον πόνο που έχει ο κάθε ένας. Τι να περιμένω; Φρέσκο πρόσωπο ξεκούραστο βλέμμα, επίσης θεραπευτικά  κάνει καλό στους πονοκέφαλούς σε ορισμένο κόσμο. Ποιος το κάνει; Όλοι! Ποιος δεν το κάνει;

3. ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ; DIAMOND PEEL ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ

  1. Diamond Peel 3 μηνες πριν το γάμο
  2. Μεσοθεραπείες 6 μηνες πριν το γάμο
  3. Botox 2 μήνες πριν το γάμο
diamond peel

Οι περισσότερες από εμάς κάνουμε peeling με κρέμες στο σπίτι αλλά δεν βλέπουμε και μεγάλη διαφορά. Τρίβουμε διάφορες κρέμες με μικρόκοκκους από μικρό πλαστικά στο πρόσωπο μας για να «βγάλουμε» το παλιό δέρμα. Τα μικροπλαστικά αυτά μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και φτάνουν στις θάλασσές μας οπότε κάνουν και φοβερό κακό στο περιβάλλον και δεν βλέπουμε και τεράστια διαφορά στο δέρμα μας.  Υπάρχει ένα μηχάνημα το οποίο κάνει αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μονές μας με ορατά και επαγγελματικά αποτελέσματα και χαμηλό κόστος.   Τι είναι το diamond peel? Είναι μια δερμοαποξεση/peeling που γίνεται με την χρήση ενός στυλό που στην άκρη του έχει μικροκρυσταλλους από διαμάντι. Το διαμάντι χρησιμοποιείται λόγο της σκληρότητας του.  Ο γιατρός περνάει με το στυλό όλο το πρόσωπο σου και τον λαιμό, κάνοντας απόξεση όλων των νεκρών κυττάρων τα οποία ρουφάει το στυλό με αέρα. Η θεραπεία αυτή κρατάει ένα 10 λεπτό δεν πονάει καθόλου και αφήνει το δέρμα σου απαλό. Πότε την κάνεις; Πριν από την μεσοθεραπεια πριν από το Botox κατά προτίμηση χειμώνα γιατί δεν πρέπει να δει ο ήλιος το φρέσκο δέρμα.. Πόσες φορές; 4-5 φορές το χρόνο. Τι κόστος έχει; 30-50 ευρώ. Που την κάνεις; Μόνο σε γιατρό ειδικευμένο με ιατρείο. Τι αποτέλεσμα έχει; Απομακρύνει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες, σφίγγει το δέρμα, κλείνει πόρους και καθαρίζει τα μαύρα στίγματα. Τι μπορείς να πάθεις; Στα χέρια κάποιου άπειρου μπορεί να τραυματιστεί το δέρμα αν ασκήσει υπερβολική πίεση για αυτό μόνο σε γιατρό. Επίσης έχει αποθεραπεία μερικών ημέρων όπου δεν πρέπει να βγεις στον ήλιο, ενώ πρέπει να βάζεις αντιβιοτική κρέμα για τυχόν μολύνσεις και αναπλαστική κρέμα για το νέο σου δέρμα. Τι να περιμένεις; Πραγματικά νέο δέρμα, καλύτερο χρώμα δέρματος αφού σβήνει τις δυσχρωμίες.

Που θα διαβάσετε αληθινά reviews για το αν αξίζει η όχι μια θεραπεία; Φυσικά στο realself.com στο οποίο απλοί χρήστες ανεβαζουν φωτογραφίες πριν και μετά απο θεραπείες και λένε πραγματικά τι τους συνεβει και αν το συνιστούν.

4. ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΝΥΦΕΣ.

Lulumeli φωτογραφία & βίντεο γάμου

Lulumeli φωτογραφία & βίντεο γάμου

Την ημέρα του γάμου σου θα βγεις τουλάχιστον 1000+ φωτογραφίες ενώ η κάμερα του video θα είναι στραμμένη πάνω σου, θα χαμογελάσεις και θα φιλήσεις περίπου 250 άτομα. Η οδοντοστοιχία σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του προσώπου σου, αν και δεν το σκέφτεσαι ορίζει το πως οι άλλοι σε βλέπουν. Ποιοι έχουν κάτασπρα λαμπερά δοντάκια; Τα παιδιά. Η λευκή οδοντοστοιχία είναι συνώνυμη με την νεότητα και την υγεία. Όταν έχεις λευκά δόντια θα παρατηρήσεις ότι χαμογελάς περισσότερο, γιατί είσαι περήφανη για τα δόντια σου και δεν τα κρύβεις. Μια επίσκεψη σε οδοντίατρο είναι ενδεδειγμένη για να ενημερωθείς για το πώς θα λευκάνεις τα δόντια σου. Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες δεν κάνουν απολύτως τίποτα περισσότερο από τις κανονικές. Για την ακρίβεια περιέχουν μικρόκοκκους από πλαστικό ή φυσικό υλικό που γδέρνει το σμάλτο από τα δόντια και δεν θα πρέπει να τις χρησιμοποιούμε. Είναι προτιμώμενο να χρησιμοποιείς μια ακριβή οδοντόκρεμα από φαρμακείο που προστατεύει τα ούλα. Πώς γίνεται η λεύκανση; Με 2 τρόπους ο πιο γρήγορος είναι η επίσκεψη σε οδοντίατρο και η λεύκανση επι τόπου στο οδοντιατρείο, απλά δεν ανοίγει πολλούς τόνους τα δόντια. Η δεύτερη απαιτεί ραντεβού σε οδοντίατρο και οδοντοτεχνικό να σου φτιάξει μασελάκι που θα φοράς τα βράδια, με πολύ πιο έντονα αποτελέσματα. Και οι 2 τρόποι έχουν καλό αποτέλεσμα. Αυτή η θεραπεία είναι κάτι που μπορέι να κάνει και ο γαμπρός αλλά και κάθε ανθρώπος άνω των 30 ετών. Τι να περιμένεις; Λευκά δόντια, αυξημένη αυτοπεποίθηση καθώς θα χαμογελάς πιο συχνά, φοβερές φωτογραφίες γάμου. Παρενέργειες; Ευαισθησία στα δόντια σε μερικούς, συνήθως την πρώτη ημέρα, καταπολεμάται με κρέμα που σου χορηγεί ο οδοντίατρος.  Πότε την κάνουμε; Αφού έχουμε κοιτάξει τα δόντια μας για τυχόν σφραγίσματα περίπου 1 μηνά πριν το γάμο. Ποιος κάνει λεύκανση δοντιών; Η νύφη ο γαμπρός και όλοι άνω των 30 που θέλουν να έχουν λευκό χαμόγελο. Τι τιμή έχει; 150/200 ευρώ. Που την κάνω; Μόνο σε οδοντιατρείο.

5. ΚΛΕΙΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΨΕΤΕ

Ενα απο τα μεγαλύτερα χαρίσματα ενός καλού βιντεογράφου είναι να γνωρίζει πως θα σας κινηματογραφήσει με φυσικότητα και ηρεμία ωστε να λάμψει η πρωσοπικότητα σας, χωρίς στρες και υπερβολές. Εμείς στο LULUMELI λατρευουμε την δουλειά μας και ξέρουμε πως να απεικονίσουμε ότι πιο όμορφο βγάζετε στο φακο. Οι φακοί και ο εξοπλισμός μας επι το πλείστον ειναι CANON το golden standard στο χώρο του γάμου και της βιντεογραφίας. Ο λόγος ειναι πως οι φακοί αυτοί ειναι μαλακοί και με ζεστά χρώματα σε αντιθεση με sharp ψυχρούς φακούς αλλων εταιρειών που ενω καταγράφουν τελεια κάθε λεπτομερια σε πχ ενα τοπίο, δεν καταφερνουν να γράψουν όμορφα το γυναικείο δέρμα. Το color science της Canon είναι ασυναγώνιστο, και το βίντεο του Lulumeli είναι ότι πιο κοντινο στην αγάπη για τον γάμο και τις νύφες μας.

Αν θελετε να κλείσετε βίντεο και για τον δικό σας γάμο δείτε εδω το πορτφολιο μας και επικοινωνήστε μαζί μας για τιμες στο 6978117521 ή στο wedding@louloumeli.com

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας!

ιδεες γαμου 2019