ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΔΕΣ ΕΔΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΙΔΕΕΣ ΤΙΜΕΣ 2024

 

Δείτε εδώ ιδέες, τιμές και δικαιολογητικά για τον πολιτικό σας γάμο. Ο πολιτικός γάμος είναι προσωπική άποψη πολλών ζευγαριών και θα πρέπει να γιορτάζεται, να τον απολαμβάνετε και να αποτελεί μια δυνατή εμπειρία ζωής για τα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους. Στον πολιτικό γάμο η τελετή μπορεί να συνεχιστεί με ανταλλαγή όρκων στο γαμήλιο πάρτυ, με φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση, με catering έξω απο το δημαρχείο, ώστε το ζευγάρι να απολάυσει στο έπακρο την μέρα του γάμου του και την αρχή της ζωής του. Ο πολιτικός γάμος δεν είναι μια απλή συμβολαιογραφική πράξη είναι μια πολιτική πράξη και πρέπει να γιορτάζεται με λαμπρότητα.

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το wedding blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας! Κανένα απο τα post μας δεν είναι πληρωμένο, όλες οι αποψεις εδώ είναι αληθινές και πηγάζουν απο την αγάπη μας για τον γάμο.

 
πολιτικός γαμος δικαιολογητικά 2021 2022.png
 

Στην Γαλλία όλοι οι γάμοι είναι υποχρεωτικά πολιτικοί πρώτα απο όλα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν χάνουν τίποτα απο την αίσθηση του γάμου. Εμπνευστείτε απο τους Γάλλους που είναι ειδικοί στην “καλή ζωή” και γιορτάστε έναν ξεχωριστό πολιτικό γάμο !

Ιδέες για πολιτικούς γάμους με μια ματιά απο το Lulumeli wedding photography & video

  • Οι πολιτικοι γάμοι γίνονται και εκτός δημαρχείου, πραγματοποιούνται και Σάββατο και Κυριακή

  • Αν τον κάνετε στο δημαρχείο επιλέξτε ένα που είναι ιδιαίτερο, φωτεινό και σε όμορφη περιοχή!

  • Πηγαίνετε στο δημαρχείο με ένα αυτοκίνητο αντίκα.

  • Είναι ένα επίσημο γεγονός και απαιτεί επίσημη ενδυμασία “black tie” για όλους τους παρευρισκόμενους φορέστε νυφικό και σμόκιν άφοβα!

  • Πολιτικός γάμος δεν σημαίνει λίγοι καλεσμένοι! Καλέστε πολύ κόσμο! Γιορτάστε το.

  • Διοργανώστε γαμήλιο πάρτυ με τους αγαπημένους σας, ή προσφέρετε φαγητό και ποτό απο έξω.

  • Ανταλλάξτε όρκους πίστεως.

  • Πάτε τον πολιτικό γάμο σε κτήμα γιορτάστε μέχρι το πρωί

  • Κάντε πολιτικό γάμο σε βίλα

  • Πάρτε τον άντρα σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι στην Σύρο ή την Κρήτη και κάντε το γάμο σας στα πιο όμορφα δημαρχεία.

H νυφη μας η Δέσποινα έκανε πολιτικό γάμο σε βιλα στην στην Αττικη.

H νυφη μας η Δέσποινα έκανε πολιτικό γάμο σε βιλα στην στην Αττικη.


ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΥΦΙΚΟ;

Αν ο πολιτικός γάμος σας είναι ο μοναδικός γάμος που θα κάνετε, να φορέσετε νυφικό να το ευχαριστηθείτε, ελάτε να βγάλουμε μαζί νυφικές φωτογραφίες και να το απολαυσετε στο έπακρο. Αν κάνετε και εκκλησιαστικό αργότερα τότε είναι μια τέλεια ευκαιρία να φορέσετε ένα επίσημο φουστάνι ή και παντελόνι ανάλογα το γούστο σας. Φορέστε κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφη, κάντε επαγγελματικό μακιγιάζ κρατήστε ανθοδέσμη, είναι οι μικρές λεπτομέριες που συμπληρώνουν το παζλ του γάμου. Δεν θα σας παραξηγήσει κανείς αν πάτε με νυφικό πριγκήπισσας στο δημαρχείο! Είναι δικαίωμα σας. Και μια συμβουλή στις εγγύους νύφες μας, ένα νυφικό με μεγάλη φουστα θα σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο λαμπερή και όμορφη.

Νυφικό για πολιτικό γάμο BHLDN τιμή 1000 ευρώ

Νυφικό για πολιτικό γάμο BHLDN τιμή 1000 ευρώ

Κλασσικό νυφικό 800 ευρώ απο Davids Bridal

Κλασσικό νυφικό 800 ευρώ απο Davids Bridal

Σιφόν φουστάνι για πολιτικο γάμο τιμή 300 ευρώ απο ETSY

Σιφόν φουστάνι για πολιτικο γάμο τιμή 300 ευρώ απο ETSY

Φουστάνι για πολιτικό γάμο  Davids bridal τιμή 160 ευρώ

Φουστάνι για πολιτικό γάμο Davids bridal τιμή 160 ευρώ

Που μπορεί να τελεστεί ο πολιτικός γάμος; Ομορφα μερη για πολιτικο γαμο

Οι πολιτικοί γάμοι μπορούν να γίνουν κάθε μέρα της εβδομάδας ακόμα και το Σάββατο με την κατάλληλη συνενοηση με το Δημαρχείο. Πολλά ζευγάρια δεν το γνωρίζουν αλλά ο “Λειτουργός Τέλεσης Γάμου”, μπορεί να είναι ο Δήμαρχος ή μέλος Δημοτικού συμβουλίου εγγράφως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό από το Δήμαρχο. Το άρθρο Άρθρο 131 - Νόμος 4483/2017 - Τέλεση πολιτικών γάμων λέει ξεκάθαρα ότι οι γάμοι «Σε κάθε Δήμο, ο Δήμαρχος ορίζει με πάγια πράξη του, περισσότερες τακτές ημέρες της εβδομάδας, μη αποκλειομένου του Σαββάτου και της Κυριακής, και ορισμένη ώρα ενάρξεως, για την τέλεση των γάμων για τους οποίους υποβλήθηκαν σχετικές αιτήσεις μέχρι και την προηγούμενη ημέρα. Με την ίδια πράξη του, ο Δήμαρχος μπορεί να ορίζει την τέλεση των πολιτικών γάμων σε περισσότερα του ενός δημοτικά κτίρια ή και σε εξωτερικούς κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους. Ο Δήμαρχος μεριμνά για την κατάλληλη διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου, ώστε να δίνεται στην τελετή του γάμου η επισημότητα που της ταιριάζει.» Στο δημαρχείο Αθηνών οι γάμοι γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, μεταξύ 6 και 7.30 και το τελευταίο Σάββατο του μήνα από τις 11 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι, αλλά περιμένετε να έχει πολύ κόσμο και 10κάδες γάμους.

Ποια είναι τα ομορφότερα δημαρχεία για γάμο; Ερμούπολης Σύρου, Ηρακλείου Κρήτης, Δήμου Αθηναίων, Πειραιά, Δήμου Χαιδαρίου “Παλατάκι”.

Κλείστε ένα κτήμα ή ένα bar restaurant για coctails και φαγητό μετά τον πολιτικό σας γάμο στην Αθήνα. Μερικά όμορφα μέρη να γιορτάσετε είναι το εστιατόριο ΣΤΟΦΑ στην Κηφισιά, το μεξικάνικο la casa azul στο περιστέρι με επίσης τέλειο κήπο,

Στο roof garden του ξενοδοχείου SHILA στο Κολωνάκι.

Στο roof garden του ξενοδοχείου SHILA στο Κολωνάκι.

Στο Black duck garden στο Σύνταγμα.

Στο Black duck garden στο Σύνταγμα.

Ιδεες για Πολιτικο γαμο

Ένας πολιτικός γάμος μπορεί όντως να σας εξοικονομήσει ευρώ αλλά με τι κόστος; Κινδυνευει η μέρα σας απο μέρα χαράς να γίνει συμβολαιογραφική διαδικασία χωρίς ουσία. Μπορείτε να οργανώσετε τον πολιτικό σας γάμο με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσετε νύφη, χωρίς να σας λείπει κάτι. Όλα ξεκινάνε απο την τοποθεσία. Η Αθήνα πάσχει είτε απο θλιβερά κτήρια χωρίς αρχιτεκτονική, ή δημαρχεία με αίθουσες βρώμικες παλιές και σκοτεινές. Δεν είστε υποχρεωμένη να παντρευτείτε με πολιτικό στο δημαρχείο στο οποίο ανήκετε, ούτε στον δήμο τον οποίο διαβίετε. Αυτό σας λύνει τα χέρια, γιατί μπορείτε να οργανώσετε τον πολιτικό σας γάμο σε οποιοδήποτε μέρος σε όλη την Ελλάδα. Παρακάτω σας έχουμε βρει τα πιο όμορφα δημαρχεία στα οποία θα ευχαριστηθείτε την μέρα σας άλλα κοντα και άλλα σε νησιά. Τι πιο τέλειο να συνδιάσετε ένα τριήμερο σε νησι μαζί με πολιτικό γάμο με τον αγαπημένο σας. Θα σας μείνει αξέχαστος.

Η Λότζια το δημαρχείο του Δήμου Ηρακλείου, είναι το πιο όμορφο δημαρχείο στην Ελλάδα για γάμο, και μια ευκαιρία για ενα destination wedding στην Κρήτη.

Η Λότζια το δημαρχείο του Δήμου Ηρακλείου, είναι το πιο όμορφο δημαρχείο στην Ελλάδα για γάμο, και μια ευκαιρία για ενα destination wedding στην Κρήτη.

Το φαντασμαγορικό δημαρχείο στη Σύρο, συνδιάστε το με ενα τριήμερο το καλοκαίρι.

Το φαντασμαγορικό δημαρχείο στη Σύρο, συνδιάστε το με ενα τριήμερο το καλοκαίρι.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

 
Κλείστε φωτογραφία πολιτικού γάμου με το lulumeli wedding photography & video.

Κλείστε φωτογραφία πολιτικού γάμου με το lulumeli wedding photography & video.

 
  1. Άδεια πολιτικού γάμου. Ο κάθε νυμφευόμενος εκδίδει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο μόνιμης κατοικίας του. Αίτηση για χορήγηση άδειας γάμου θα σας δώσει η υπηρεσία.

  2. Φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς σας,μαζί με την πρωτότυπη.

  3. Παράβολο Δημοσίου των 15€

  4. Αποδεικτικό στοιχείο κατοικίας (Λογαριαμός ΔΕΚΟ ή φορολογική δήλωση)

  5. Ληξιαρχική πράξη της γέννησής σας.

  6. Πιστοιποιητικό γέννησης από το οποίο να προκύπτει ότι είστε άγαμοι ή διαζευγμένοι.

  7. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρ. 8 του Ν.1599/86, η οποία συμπληρώνεται και υπογράφεται στο γραφείο πολιτικών γάμων του Δήμου.

  8. Δύο φύλλα εφημερίδας στην οποία θα έχετε κάνει αναγγελία του πολιτικού γάμου σας και στην οποία θα πρέπει να αναφέρονται τα ονόματα και τα επώνυμα τα δικά σας αλλά και των γονιών σας, ο τόπος κατοικίας σας και ο τόπος που θα τελεστεί ο γάμος.

  9. Κατάθεση κοινής αίτησης στο Δήμο (αφού παραλάβετε τις άδειες του γάμου) με την οποία ζητάτε την τέλεση του πολιτικού γάμου και οριστικοποιείτε την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο που θέλετε να γίνει ο γάμος.

  10. Δύο μάρτυρες άνω των 18

  11. Παράβολο Δήμου (διαφέρει σε κάθε δήμο: από 50 έως 150 ευρώ)

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε το 2024 ή το 2025 με πολιτικό γάμο ή θρησκευτικό θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τιμές και διαθεσιμότητα στο wedding@louloumeli.com