DRONE ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


WE ❤ ΤΟ SHOOT.  Η βιντεογραφία για εμάς είναι απόλαυση. Αναλαμβάνουμε να βιντεοσκοπήσουμε επαγγελματικά με δημιουργική διάθεση για να αναδείξουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο. Δείτε τον εξοπλισμό μας και την ειδικευση μας στις εικόνες που ακολουθούν και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας project συμπληρωνοντας την φορμα επικοινωνίας που ακολουθεί. 

WE ❤  WORK.  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε : Αεροφωτογραφιση για παραγωγες, drone videos για εκδηλωσεις, βιντεοσκοπήσεις για YouTube ads, βιντεογράφιση για σποτ,  DP Διευθυνση Φωτογραφίας, post production. Προσφέρουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες  και επαγγελματίες.

mavic_lulumeli.jpg

MAVIC PRO

Ενα drone ευέλικτο και δυνατό. Ιδανικό για βίντεο και φωτογράφιση εκδηλωσεων. Ευχρηστο και ασφαλές τραβαει αληθινό 4K βίντεο και  στην κατηγορία Prosumer ειναι ανικητο. Οι εξυπνες μπαταρίες του δίνουν περισσότερη ωρα πτησης. Επιλεξτε το για μικρα και μεσαια Project.

BINTEO DRONE ΕΛΛΑΔΑ.png

INSPIRE 1 raw

Ενα drone δυνατό και έξυπνο.Καθαρά επαγγελματικο  τραβάει ικανά και στο σκοτάδι σε 4Κ, ιδανικο για ρεπεράζ, διαφημιστικά, ντοκυμαντερ.  Γραφει 4K uncompressed cinema DNG. Επιλεξτε το για μεσαια και μεγάλα project. 

ronin enoikiasi ellada

Dji RONIN

3-AXIS STABILIZED χειροκίνητο GIMBAL SYSTEM. Σηκωνει κάμερες μεχρι 7 κιλά. Πρόσφερουμε το DJI RONIN Ελλαδα με χειριστη για βιντεοσκοπηση. 

ΕξοπλισμΟς που διαθετουμε για παραγωγΕς.

Ψάχντε χειριστές drone για εναέριο βίντεο ή φωτογραφία; Επιλεξτε ποιο drone ταριάζει στις αναγκες σας και επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή και διαθεσιμότητα. Προσφέρουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες  και επαγγελματίες. Στον στόλο μας διαθετουμε 2  Mavic pro και το Inspire της DJI δυο καινούργια και δυνατά εργαλεία που καλυπτουν ολες τις αναγκες. Ακόμη διαθέτουμε όλους τους cinema lenses της Samyang, το Ronin για stabilization DSLR, Steadicam, Jib 2,5-4 μέτρα, follow focus, το Osmo Raw. 

follow focus

OSMO PRO GREECE

osmo raw stabilizer

STEADICAM GREECE

STEADICAM

Το Steadycam της glidecam. Το industry standard για κινηματογραφικά πλάνα. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας με μια μικρή περιγραφή της υπηρεσίας που χρειάζεστε, συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί.

Name *
Name
 
 
 • FAQ Τι είναι το drone: Ένα τετρακόπτερο ρομπότ που πετάει με τηλεχειρισμό χωρίς πιλότο (UAV) με την βοήθεια δορυφόρων GPS και σένσορες κίνησης, με δυνατότητες βιντεοσκόπησης & φωτογράφισης.

 • Τι τιμή έχει ένα Drone: Tα drones μπορεί να είναι κατηγορίας hobby, prosumer και επαγγελματικά. Η τιμή τους είναι αναλογική με την ευκολία στον χειρισμό τους, την εμβέλεια, την ποιότητα της κάμερας τους και την αντοχή τους. Όσο πιο οικονομικά είναι τόσο πιο δύσχρηστα για τον χειριστή τους. Αυτό φυσικά δυσκολεύει έναν αρχάριο να επιλέξει το πρώτο του Drone. Η τιμή τους αρχίζει από μερικές εκατοντάδες ευρώ και φτάνει τις χιλιάδες. Ένα ιδανικό και οικονομικό drone για αρχάριους στα 100 ευρώ είναι το U45W Blue Jay που μπορείτε να αγοράσετε μέσω Amazon.

 • Drones στην Ελλάδα υπάρχουν πλέον παντού και για αγορά αλλά και για ενοικίαση με χειριστή από πολλούς εμπείρους Έλληνες πιλότους.

 • Η εμβέλεια των drones είναι από 200 μέτρα μέχρι 5-7χιλιόμετρα, π.χ. το MAVIC έχει εμβέλεια 7 χιλιόμετρα την μεγαλύτερη από όσα είναι διαθέσιμα στην αγορά (εν έτη 2017.)

 • Αν ψάχνετε τι drone να αγοράσετε, δείτε με τι σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε πιο πολύ με την aerial φωτογράφιση & το βίντεο, τους αγώνες FPV και τα racing drone, ή με ένα οικονομικό Toy drone παιχνίδι.

 • H νομοθεσία για τα drones αλλάζει διαρκώς, δυστυχώς όπως με κάθε νέα τεχνολογία η κακή χρήση των λίγων ματαιώνει τις ελευθερίες των πολλών. Κάθε χώρα έχει την δική της νομοθεσία και η Ελλάδα κάτω από την ΥΠΑ έχει βγάλει ένα νομικό πλαίσιο που αφορά κυρίως τα μεγαλύτερα σε μέγεθος drones πάνω από 700 γραμμάρια. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το σχετικό ΦΕΚ B 3152/2016 . Σε κάθε περίπτωση η σωστή χρήση με λογική και σεβασμό σε ανθρώπους, ζώα, μνημεία και περιβάλλον θα κρατήσει ασφαλές και ελεύθερο το droning. Είναι σημαντικό να μάθετε και να τηρείτε όλους τους κανόνες ασφαλείας πριν πετάξετε.

NO FLY ZONES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -GREECE

Πριν την πτηση σας συμβουλευτείτε τον χαρτη για την επικράτεια οπου χρειάζεται ειδική αδεια πτησης απο την ΥΠΑ ή απαγορευται τελείως να πετάξετε. Στην Αθήνα προς το παρον υπαρχουν 2 ειδικά no fly zones ένα στο Καλλιμαρμαρο και ένα στο Σταδιο Καραισκάκη, που ομως πιανουν και την γυρω περιοχη. 

NOTAM  ΕΛΛΑΔΑ - GREECE

 
 1. Follow focus Ican PD movie

 2. Follow focus Μηχανικό tilta focus

 3. Follow focus wireless dji

 4. Osmo Raw stabilizer 4Κ

 5. Jib 4 μέτρα με ροδάκια

 6. Follow focus Ican PD movie

 7. Follow focus Μηχανικό tilta focus

 8. Follow focus wireless dji

 1. Drone Mavic Pro (2) 4Κ

 2. Drone inspire 1 Raw 4Κ

 3. Dji Ronin stabilizer

 4. Steadycam X10

 5. Osmo Raw stabilizer 4Κ

 6. Jib 4 μέτρα με ροδάκια