ΓΑΜΟΣ 2022 ! ΙΔΕΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ απο το lulumeli ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!

 
ιδεες θεματα γαμου 2022.png

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το wedding blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας! Κανένα απο τα post μας δεν είναι πληρωμένο, όλες οι αποψεις εδώ είναι αληθινές και πηγάζουν απο την αγάπη μας για τον γάμο.

Διάβασε εδώ όλες τις τάσεις ιδέες και θέματα γάμου του 2022 μόνο απο το Lulumeli. Αν δεν αντέχεις να περιμένεις και θέλεις να σχεδιάσεις τον γάμο σου απο νωρίς, είμαστε μαζί σου. Όσο περισσότερο χρόνο δώσεις στον εαυτό σου τόσο πιο τέλειο και λιγότερο αγχωτικό θα είναι το αποτέλεσμα. Παρακάτω θα διαβάσεις μοναδικές ιδέες για τον γάμο σου.

Ψάχνετε για φωτογραφία και βίντεο γάμου (ή απλά αρραβωνιαστήκατε); Θα θέλαμε να βοηθήσουμε! Κατεβάστε τη δωρεάν 12μηνη λίστα οργάνωσης γάμου απο εδώ: wedding checklist σε pdf

ΤΑ TRENDS ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ 2022 ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ

  • Meaningful Wedding design That Tells a Story

  • Customization⭐ Εξατομικευμένη διακόσμηση και θέμα γάμου

  • Γάμοι προσαρμοσμένοι στο γούστο και στυλ του ζευγαριού

  • Λιτά νυφικά σε bias cut, έλληνες σχεδιαστές, ραμμένα custom νυφικά

  • Micro weddings Γάμοι με 150 άτομα σε βίλες

  • Μουσική 80s και η επιστροφή του πάρτυ

  • Γάμοι μακρυά από αστικό κέντρο, πριβέ γάμοι, destination weddings

  • Νυφικά Κοσμήματα που έχουν μια ιστορία

  • Νέα μενού με τοπικά προιόντα

  • Παστέλ χρώματα, ροζ χαλαζίας, μεταλλικά στοιχεία, το αγαπημένο χρώμα της νύφης

  • Arte de la table, προσεγμένα σερβίτσια που δένουν με το θέμα γάμου

  • Mix and match weddings, γάμοι που συνδιάζουν στοιχεία απο glam, chic και παράδοση.

ιδεες γάμου 2022 lulumeli.png

Ποιο είναι το concept πίσω απο τους γάμους του 2022; “Θέλω να κάνω κάτι όμορφο που να με εκφράζει χωρίς να με ενδιαφέρουν τόσο τα trends, να διασκεδάσω με τις επιλογές μου, και στο τέλος όταν πάρω τις φωτογραφίες στα χέρια μου, όταν δω το βίντεο μου, να είμαι περήφανη για κάτι που σχεδιάσα και θα με ακολουθεί στην κοινή ζωή μας, θέλω ο γάμος μου να είναι συνέχεια της ζωής μας, να έχει μέσα κομμάτια γευσεις χρώματα και απο τις αναμνήσεις μας σαν ζευγάρι, φευγοντας οι φίλοι μας να πάρουν απο τον γάμο μας ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό.”

  • Συμβολικές μπομπονιέρες

  • Γραφιστικό Logo γάμου με τα αρχικά της νέας οικογένειας μας

  • Ιδιαίτερο προσκλητήριο

  • Βραχιόλι Corsette με ένα συμβολικό κόσμημα για τις φίλες μου

  • Το αγαπημένο φαγητό μας στο μενού

  • Signature drinks με το ποτό μας

  • Next day photography για να απολάυσουμε ο ένας τον άλλο χωρίς στρες.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΤΟ 2022

Αν ψάχνετε ημερομηνίες γάμου για το 2022 δείτε εδώ το πόστ μας που σας καλύπτει απόλυτα.

Τα καλά νέα για όσους παντρέυονται το 2022 είναι ότι θα λειτουργήσει πάλι το Κτήμα Νασιουτζικ το ομορφότερο κτήμα για γάμο στην Ελλάδα. Έχουμε ζήσει πολλούς γάμους και events εκεί και πάντα το προτείναμε στα ζευγάρια μας ως το Νο1 σε παροχές, ατμόσφαιρα, φαγητό και αρχιτεκτονική. Το περιμένουμε με μεγάλη χαρά.

Με εκατοντάδες γάμους under our belt, είναι φυσικό πλέον να έχουμε τις προτιμήσεις μας στο ποια κτήματα ταιριάζουν στο στυλ των νυφών μας για το 2022. Τι κοιτάμε όταν κρίνουμε ενα κτήμα; Παρακάτω είναι οι δείκτες ποιότητας με τους οποίους αξιολογεί το Lulumeli τα κτήματα. Υπόψιν οτι δεν έχουμε καμία οικονομική σχέση με κανένα απο τα κτήματα τα οποία προτείνουμε στις νύφες μας.

1.Το φαγητό και το catering με τα οποιά συνεργάζονται. Αν δείτε ΑΥΡΑ Catering , GOLDEN CATERING ή Δειπνοσοφiστήριο τότε ξέρετε ότι το φαγητό θα είναι καλής ποιότητας και θα ευχαριστηθείτε και εσείς και οι καλεσμένοι σας.

2.Το δευτερο που κοιτάμε είναι η εξυπηρέτηση και η ευγένεια των ιδιοκτητών, των μαιτρ και του προσωπικού του κτήματος. Κανείς δεν θέλει να μαλώνει την μέρα του γάμου του με αγενείς ανθρώπους, ή να μην εξυπηρετούνται σωστά οι καλεσμένοι του. Αυτό φυσικά δεν μπορείτε να το γνωρίζετε εσείς, αλλά μετά απο τόσα χρόνια στην αγορά έχουμε μάθει απο τις εμπειρείες των ζευγαριών μας ποια μέρη να αποφευγουμε να προτείνουμε. Oλα τα μέρη που προτείνουμε ξεχωρίζουν και για τους ανθρώπους τους.

3.Την σχέση ποιότητας και κόστους. Έστω ότι δώσατε 80 ευρώ τον καλεσμένο, το άξιζε ή μπορούσατε να είχατε το ίδιο catering και την ίδια εμπειρεία γάμου σε ένα κτήμα με 50 ευρώ ανά καλεσμένο? Πολλές φορές το ακριβότερο δεν είναι και καλύτερο.

4. Το γαμήλιο πάρτυ και πόσο επιτυχημένο ήταν. Ιt all comes down to this. Όσο ωραία και να είναι η τοποθεσία ενός κτήματος όσο κοντά και να είναι στην θάλασσα αυτό που πάντα ανναρωτιέμαι όταν κάνω το editing σε φωτογραφίες ή στο βίντεο γάμου είναι “Πέρασαν ωραία οι καλεσμένοι; Χόρεψε ο κόσμος και αν οχι γιατί;” Πέρα απο πόσο party animals είναι οι καλεσμένοι υπάρχει κάτι που σκοτώνει το πάρτυ και αυτό ειναι η κακή διάταξη του χώρου. Υπάρχουν κτήματα που δεν σε προδιαθέτουν να χορέψεις, και κτήματα που σε κάθε γάμο γίνεται χαμός στην πίστα και αυτό δεν ειναι τυχαίο. Το νουμερο 1 πρόβλημα ειναι όταν το bar που κάθεται ο κόσμος δεν είναι πάνω στην πίστα, όταν τα τραπέζια ειναι σε επίπεδα ή χωρίζονται απο πισίνα και φυσικά οταν ο ήχος δεν ειναι καλός ο dj επίσης και η πίστα πολύ στενή με κολώνες. Ολα αυτα είναι αποτρεπτικά για πάρτυ. Αν για εσάς το πάρτυ είναι πολυ σημαντικό και θέλετε πραγματικά να τα “σπάσετε” τότε γάμος σε βίλα ή γάμος σε νησί ή beach bar ειναι για εσάς, αποδεδειγμένα οι καλεσμένοι χορευουν περισσότερο εκεί. Το κτήμα στην Αττική που για εμένα κάνει τα πιο τρελά και επιτυχημένα πάρτυ ειναι το νουμερο 1 κτήμα επιλογής του Lulumeli για το 2021 το κτήμα Τζιώρτζη.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ LULUMELI ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Το εκκλησάκι στο κτήμα Τζιώρτζη φωτογραφία απο Lulumeli.com

  • Κτήμα Τζιώρτζη ⭐⭐⭐⭐⭐To αγαπημένο μου κτήμα για γάμο το 2022. Οι λόγοι: Eξαιρετικό προσωπικό, ευγένεια και συνεννόηση. Σχέση τιμής ποιότητας. Το φαγητό πάντα καλό καθώς ετοιμάζεται απο το ίδιο το κτήμα. Ώραίος χώρος προετοιμασίας νύφης. Η τελετή στο εκκλησάκι έχει πάντα ίσκιο και ωραίο φως, και τέλος όλα τα ζευγάρια μας που έχουν παντρευτεί εκεί έχουν κάνει φοβερά πάρτυ. Η πίστα μεγάλη δίπλα στο bar με τον κόσμο να πίνει και να χορευει όλη την βραδυά. Δείτε εδώ γάμους μας στο κτήμα Τζιώρτζη

  • To δευτερο αγαπημένο μας κτήμα ειναι το Casa e campo στις Αφίδνες. ⭐⭐⭐⭐⭐ Ένα πολύ αγαπημένο μέρος ώπου τα ζευγάρια μας είχαν αξιομνημόνευτους γάμους. Το πιο όμορφο μέρος για να προετοιμαστεί μια νύφη. Η μεγάλη αυλή με την iconic Ελιά και το εκκλησάκι με τις ροζ αποχρώσεις. Όλη η ατμόσφαιρα είναι μαγική με τα χρώματα την ώρα της δύσης του ήλιου να δίνουν ένα τέλειο φωτογραφικό αποτέλεσμα. Το catering απο Δειπνοσοφιστήριον πάντα on point. Ο χώρος της δεξίωσης μεγάλος και άνετος, με μαγικά fairy lights. Δείτε εδώ γάμους μας στο Casa e Campo.

Τα υπόλοιπα αγαπημένα μας κτήματα και Κτήματα γάμου στην θάλασσα

High Budget $$$$ Αν σκοπεύετε να ξοδέψετε απο 70 ευρώ και άνω ανά καλεσμένο.

Πότε θα βάλουν μοναστηριακά τραπέζια τα κτήματα στην Ελλάδα; Σε αυτό τον γάμο στο κτήμα Μελισσουργού έχεις αμέσως το πλεονέκτημα των τραπεζιών που αναδεικνύουν την διακόσμηση και είναι αισθητικά πιο όμορφα απο τις ροτόντες.

  • Στα νότια προάστια της Αθήνας Κτήμα 48 ίσως η καλύτερη παραθαλάσσια τοποθεσία για γάμο στην Αττική δείτε εδώ βίντεο μας στο κτήμα 48. Έχει ένα μίνιμαλ στυλ και ειναι ιδανικό και για βαπτίσεις.

  • Ble Azure παραθαλάσσιος γάμος Στον Άλιμο, υπάρχει μια χερσόνησος μέσα στην θάλασσα και με πολύ πράσινό πάνω εκεί μπορείτε να κάνετε το πάρτυ του γάμου σας.

  • Κτήμα Χατζή αν το όνειρο σας ειναι να παντρευτείτε σε μια Ιταλική βίλα στην Τοσκάνη, το κτήμα Χατζή, είναι μια βίλα στην Συντερίνα που βλέπει την θάλασσα από το βουνό που είναι πάνω. Έχει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ιδανικό μέρος για έναν πλούσιο γάμο. Σε απομονωμένη τοποθεσία.

    Πύργος Μελισσουργού, στα Καλύβια. Επιτέλους ένα κτήμα χωρίς ροτόντες. Μόνο και μόνο για αυτό θα το έκλεινα. Εχει επίσης την αίσθηση της εξοχής.

    Median budget 💲💲💲Αν σκοπέυετε να ξοδέψετε 40-50 ευρώ ανά καλεσμένο για το κτήμα γάμου

  • Κτήμα Κλεοπάτρα μικρό και καταπράσινο, η εκκλησία του ειναι πολύ όμορφη έχει χώρο με τέντες αν βρέξει, ιδανικό και για βαπτίσεις.

  • Ιπποστάσιο. Για όσους θέλουν να κάνουν εναν barn wedding, τελειο και για χειμωνιάτικο γάμο. Country style weddings.

  • Κτήμα Βλαχογιάννη, σε 3 επίπεδα έχει πολυ όμορφο χώρο για δεξίωση με θέα τα Μεσόγεια.

  • Κτήμα Εφηλένα https://efilena.gr/ πράσινο και με πολύ ωραίο χώρο για δεξίωση.

  • Κτήμα Μεσόγειος (ΜΠΑΙΡΑΜΝΙΩΤΗ) https://kmm.gr/ktima-mesogeios πράσινο και προσεγμένο με πολύ ώραία πιστα για χορο.

  • NEW ENTRY Κτήμα Μελάνθεια, Το Melantheia στο Κορωπί είναι μικρό και προσεγμένο το έχει αναλάβει το team που έχει και τις Νεφέλες.

Μερικά απο τα αγαπημένα μέρη που παντρευτηκαν τα ζευγάρια μας τα τελευταία 3 χρόνια και προτείνουμε είναι κτήματα που θυμίζουν βίλα. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ένα πλήρη οδηγό στο τί να προσέξετε αν θέλετε να κλείσετε βίλα για τον γάμο σας. Αν οι καλεσμένοι σας είναι πάνω απο 200 τότε το κτήμα θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα, καθώς οι βίλες ειναι για μικρότερους γάμους.

Αν είστε τυχεροί και μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας στο Ρέθυμνο της Κρήτης τότε η φαρμα Agreco έχει απο τις ομορφότερες τοποθεσίες και εκκλησάκι σε όλη την Ελλάδα. Το ροζ χρώμα στους τοίχους και η πέτρα μου θυμίζει πολύ την Μονεμβασιά που επίσης έχει καταπληκτικά μέρη για γάμο. Δείτε εδώ μερικούς γάμους μας στην Μονεμβασιά. Αντίστοιχο μέρος στην Αττική είναι το κτήμα Margie Farm.

Το prive εκκλησάκι με το κινηματογραφικό ροζ χρώμα και η ελληνική ελιά δίπλα του, κάνουν την τοποθεσία μαγική για φωτογραφίσεις και βίντεο γάμου.

Το prive εκκλησάκι με το κινηματογραφικό ροζ χρώμα και η ελληνική ελιά δίπλα του, κάνουν την τοποθεσία μαγική για φωτογραφίσεις και βίντεο γάμου.

Η φάρμα Αgreco είναι ένα κτήμα γάμου βγαλμένο απο ταινία κοντά στο Ρέθυμνο

Η φάρμα Αgreco είναι ένα κτήμα γάμου βγαλμένο απο ταινία κοντά στο Ρέθυμνο

ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ THE ROARING 20S RELOADED

Ακριβώς μετά την μεγάλη πανδημία της γρίπης του 1918, ο κόσμος μπήκε στην δεκαετία του 1920. Είμαι σίγουρη ότι έχετε δει & ίσως διαβάσει τον Great Gatsby. Μετά απο μια περίοδο αναταραχών και μιζέριας..(σας θυμίζει κάτι;) η δεκαετία του 20 σηματοδότησε ένα τεράστιο πάρτι στην Αμερική, με χαλαρά ήθη και Art Deco γούστο. Χλιδή, κορίτσια με σατέν φορέματα και χοροί μεχρι το πρωί. Οι γυναίκες μόλις είχαν αποκτήσει το δικαίωμα στην ψηφο μετά απο σκληρό αγώνα και άρχιζε η εποχή της απελευθέρωσης της γυναίκας. Ενα θέμα γάμου που είναι πολύ επίκαιρο είναι τα “Roaring 20s” σε μια μοντέρνα απόδοση. Αν θέλετε να επιτύχετε ένα τέτοιο στυλ γάμου βοηθάει πολύ το κλείσιμο μιας αίθουσας σε ξενοδοχείο ή κτήμα με ιδιαιτερη διακόσμηση. Ειδικά αν παντρευεστε χειμώνα ή ανοιξη είναι το ιδανικό trend γάμου γιατί θα βρείτε πολύ ευκολα αίθουσες με διακόσμηση που να ταιριάζουν.

Δείτε εδώ ένα γάμο μας με θέμα Great Gatsby στην Λίμνη Βουλιαγμένης.

Δείτε εδώ ένα γάμο μας με θέμα Great Gatsby στην Λίμνη Βουλιαγμένης.

ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ GREAT GATSBY by Lulumeli cinematography

Venue: Αίθουσα με στύλ ballroom όπως η αίθουσα εκδηλώσεων του Hotel Grande Bretagne, το Banquet του Μεγάρου Μουσικής, στην αίθουσα του Margie, στο Γαία του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά, στο εσωτερικό του κτήματος Γρέγου, στο Golf στην Γλυφάδα αλλά ακόμα και σε μικρότερα και οικονομικότερα venues που είναι κλασσικά σε στυλ.

Πότε να κάνω τον γάμο; Ιδανικά χειμώνα ή άνοιξη για να φορέσουν οι κύριοι tuxedos & black ties και οι γυναίκες να βάλουν πιο βαριά υφάσματα και κοσμήματα.

Ιδέες για χρώματα και υφές.Τα υφάσματα του 1920 είναι το σατέν, τα φτερά, οι ασημένιες πούλιες και χάντρες. Τα κοσμήματα ειναι είτε τα μαργαριτάρια ή τα μεγάλα συνθετα σκουλαρίκια από διαμάντια και πολύτιμους λίθους. Τα χρώματα είναι η αντίθεση του σκούρου καφέ και μαυρου με τις χρυσές ή ασημένιες πούλιες. Σημαντικό ως νύφη δεν χρειάζεται ποτέ να ντυθείτε ασορτί με την διακόσμηση του χώρου. Πχ αν έχετε επιλέξει χρυσή διακόσμηση μπορείτε άνετα να φορέσετε ασημί χρώμα.

Μερικά keywords για να ψάξετε και να σας εμπνέυσουν. Jazz wedding, flappers, roaring 20s wedding inspiration, jazz age, roaring 20s

TRENDS ΣΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΓΑΜΟΥ 2022

Αν θες να ξεχωρίσεις δοκίμασε νυφικό σε bias cut. H Madeleine Vionnet έφερε την επανάσταση στην γυναικεία μόδα το 1920 αφαιρόντας τον καταπιεστικό κορσε, και σχεδίασε εμπνεόμενη απο τις καρυάτιδες και την αρχαία ελληνική ενδυμασία φορέματα χυτά που ακολουθούν τις γραμμές του σώματος και κομμένα και ραμμένα με το bias cut δηλαδή ένα διαγώνιο κόψιμο που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα. Αισθητικά και λειτουργικά ήταν μια επανάσταση. Όταν επιλέγεις ένα νυφικό να επιλέξεις κάτι που θα σου αρέσει για πάντα όχι αυτό που είναι της “μόδας”. Το νυφικό πρέπει να είναι άνετο να μην σε σφίγγει και να σε βαραίνει, αντίθετα πρέπει να νιώθεις αιθέρια, ανάλαφρη και κλασσική.

Νυφικό της υπέροχης Σοφίας Κοκκοσαλάκη

Νυφικό της υπέροχης Σοφίας Κοκκοσαλάκη

Νυφικό Rolling In Roses. Δείτε πως αγκαλιάζει τους γοφούς το κόψιμο.

Νυφικό Rolling In Roses. Δείτε πως αγκαλιάζει τους γοφούς το κόψιμο.

Η πλάτη είναι το νέο ντεκολτέ. Τα αποκαλυπτικά νυφικά του παρελθόντος με τα μεγάλα ντεκολτέ σχεδόν εξαφανίζονται. Οι περισσότερες νύφες μας προτιμούν πολύ πιο συντηρητικά φορέματα, που όμως κρύβουν την έκπληξη με ανοιχτές πλάτες και σέξυ ώμους. Πάντα πίστευα ότι η νύφη με κλειστό νυφικό είναι πιο όμορφη και σικ.

Νυφικό Catherine Deane Sidney Gown from BHLDN

Νυφικό Catherine Deane Sidney Gown from BHLDN

Jenny Yoo Portia Gown $1,195.00  στο BHLDN

Jenny Yoo Portia Gown $1,195.00 στο BHLDN

Το 2022 η δαντέλα γίνεται ακόμα πιο μοντέρνα στα νυφικά. Τα νυφικά “τούρτα” και η ψιλή δαντέλλα (chantilly) εξωραίζονται. Η νυφική δαντέλα πάντα θα υπάρχει στα νυφικά αλλά η αλλαγή της έρχεται σταδιακά. Γίνεται μεγαλύτερη σε επιφάνεια σαν την δαντέλα Κιπούρ και τα παλιά γαλλικά σχέδια αλλάζουν σε μεγάλα λουλούδια και γεωμετρικά σχήματα.

Κάντο όπως η Κάρυ Σίμοντς Carrie Symonds που νοίκιασε με μόλις 45 λίρες (50 ευρώ) το φόρεμα του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos με αρχική αξία 2.870 λιρών. Που γινονται αυτά; Στο MyWardrobeHQ μπορείς να βρείς πανάκριβα νυφικά σε χαμηλή τιμή! Eίναι ένα online κατάστημα ενοικίασης μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ειδικέυεται σε πολυτελή ενδύμαντα και τσάντες και έχει και φοβερή σειρά νυφικών απο τα αγαπημένα Oscar De laurenta μέχρι Monique lhuillier. Προς το παρών ειναι για τις νύφες που παντρέυονται στην Αγγλία αλλά μετά τον πάταγο που έκανε στον γάμο του Μπόρις Τζόνσον ίσως ανοίξει κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα.

H νύφη του πρωθυπουργού της Αγγλίας Μπορις Τζονσον Κάρυ Σίμοντς με νυφικο Costarellos που νοίκιασε για 45 λίρες!

H νύφη του πρωθυπουργού της Αγγλίας Μπορις Τζονσον Κάρυ Σίμοντς με νυφικο Costarellos που νοίκιασε για 45 λίρες!

Ένα πολύ ιδιαίτερο σκουλαρίκι που δίνει λάμψη

Ένα πολύ ιδιαίτερο σκουλαρίκι που δίνει λάμψη

Στην Ελλάδα έχουμε πληθώρα απο αξιόλογους σχεδιαστές νυφικών, πολλές γυναίκες δημιουργοί με εξαιρετικά κοψίματα υφάσματα και νυφικά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απο τα νυφικά των ξένων δημιουργών. Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα με μερικούς απο τους αγαπημένους μας σχεδιαστές όπως τους έχουμε ζήσει μέσα απο τις νύφες μας και αληθινά φουστάνια όχι φωτογραφίσεις.

ΜiroMakis TseliosMadamme Shoushou atelierVasia TzotzopoulouAnna Tavoularidi bridal Made bride by Antonea

ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥ 2022

Τα κοσμήματα με uncut φυσικές πέτρες, οι vintage βέρες, τα μεγάλα κοσμήματα και τα κοσμήματα που μπαίνουν στα μαλλιά είναι σίγουρα στην μόδα.

νυφικά σκουλαρίκια ιδεες γάμου.jpeg
Η νύφη μας Κατερίνα φόρεσε τα σκουλαρίκια της Venetias Vilviridis στον γάμο της στο Island Arte & Taste.

Η νύφη μας Κατερίνα φόρεσε τα σκουλαρίκια της Venetias Vilviridis στον γάμο της στο Island Arte & Taste.

H νύφη μας Μαρίνα φόρεσε ένα vintage διαμάντι στον γάμο της στο Grand Resort δείτε εδω τον γάμο της

H νύφη μας Μαρίνα φόρεσε ένα vintage διαμάντι στον γάμο της στο Grand Resort δείτε εδω τον γάμο της


Ακολουθούν μερικοί από τους γάμους μας το 2021 για να εμπνευστείτε, γίναν όλοι την περίοδο της πανδημίας του covid 19 και ήταν υπέροχοι…

ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΚ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΩΝ 2022

Τα φλοράλ προσκλητήρια, τα προσκλητήρια που έχουν βαθυτυπία φύλλα χρυσού και τα πολύ απλά και σικ προσκλητήρια χωρίς φωτογραφίες αλλά με εκλεκτική τυπογραφία είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.

Οι πιο καλές ελληνικές εταιρείες με προσκλητήρια είναι οι Cartoulespress με έδρα την Κεφαλοννιά. Το πολύ παλιό και κλασσικό typecenter με άριστη ποιότητα εκτύπωσης και σικ πολυτελή σχέδια

Προσκλητήριο από Typecenter

Προσκλητήριο από Typecenter

Προσκλητήριο με χάρτη ιδανικό για destination weddings από Cartoulespress

Προσκλητήριο με χάρτη ιδανικό για destination weddings από Cartoulespress

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΤΟ 2022

Το χρώμα του γάμου σας είναι κάτι πολύ προσωπικό και αρκετά δύσκολο να το επιλέξετε, γιατί γίνετε δεσμευτικό μετά απο λίγο καιρό οργάνωσης του γάμου. Ο καλύτερος τρόπος να καταλάβετε και εσείς ποιο χρώμα σας εκφράζει είναι να δείτε το χρώμα των ρούχων που φοράτε καθημερινά, το χρώμα που επιλέξατε για τους τοίχους σας και το σπίτι σας, το χρώμα του αγαπημένου σας κραγιόν και τέλος αν έπρεπε να τα αγοράσετε όλα αυτά απο την αρχή, να αναρωτηθείτε τώρα τι θα επιλέγατε. Αναρωτηθείτε σας αρέσουν πιο πολύ τα ψυχρά ή τα ζεστά χρώματα; Ευκολα χρώματα γάμου είναι οι παστέλ αποχρώσεις όπως βλέπετε στο κέντρο της παλέτας που σας ετοίμασα, δύσκολα χρώματα ειναι τα κύρια κιτρινο/μπλε/κόκκινο και το μαυρο και ασπρο. Το άσπρο είναι δύσκολο χρώμα για γάμο γιατί μπορεί πολύ ευκολα να γίνει κάτι πολύ συνηθισμένο και απρόσωπο.

Μερικά χρώματα που μας αρέσουν για τον γάμο εμπνευσμένα απο το χρώμα της χρονιάς  2021 Illumination της  Pantone

Μερικά χρώματα που μας αρέσουν για τον γάμο εμπνευσμένα απο το χρώμα της χρονιάς 2021 Illumination της Pantone

Το λευκό και το μάυρο δεν είναι χρώματα, είναι η έλλειψη χρωμάτων. Το λευκό χρωματίζεται απο ότι το περιβάλλει, μπορεί να γίνει πορτοκαλί απο τα βραδυνά φώτα και πράσινο όταν περιτρυγυρίζεται απο τα δέντρα του κτήματος.

Πριν ξεκινήσετε να επιλέγετε χρώμα σκεφτείτε και δείτε προσεκτικά το μέρος που θα κάνετε τον γάμο σας. Είναι υπερβολικά λευκό; χρειάζεται πάλ χρώματα για να γλυκάνει, είναι πάρα πολυ πράσινο; Χρειάζεται έντονα χρώματα και λευκό για να σπάσει την πρασινάδα. Είναι κλειστός και σκοτεινός χώρος; Τα πάλ χρώματα θα χαθούν κάτω απο το τεχνητό φώς. Η δουλειά μας είναι κινηματογραφία γάμου, άρα είμαστε πολύ προσεκτικοί στα χρώματα που σας περιβάλλουν καθώς αλλάζουν τελείως το στυλ της φωτογράφισης.

Screen Shot 2021-01-17 at 15.39.04.png

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε το 2022 θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τιμές και διαθεσιμότητα στο wedding@louloumeli.com ή καλέστε μας κατευθείαν στο 6978117521