ΨΑΧΝΩ PHOTOBOOTH ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ PHOTOBOOTH ΑΘΗΝΑ & ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΤΟ 2024

photobooth athens
photobooth lulumeli (2).JPG

Εμείς στο Lulumeli είμαστε φωτογράφοι & βιντεογράφοι γάμων μια υπηρεσία γάμου που προτείνουμε και έχει μεγάλη ζήτηση είναι το photobooth. Η ενοικίαση photo booth είναι πολύ διασκεδαστική για τους καλεσμένους, όσοι έχετε πάει σε γάμο φίλου σας σίγουρα θα το έχετε δει και δοκιμάσει. Επειδή λοιπόν τα ζευγάρια μας ζητάνε να τους συστήσουμε photobooth εμείς συλλέξαμε τα καλύτερα και τα παρουσιάζουμε εδώ:

Photopartybox

https://www.photopartybox.gr/

photobooth lulumeli.JPG

Smilenshare

https://www.smilenshare.gr/services/

Myphotobooth Αθήνα

https://www.myphotobooth.gr/

Selfiemirror

http://www.selfiemirror.gr

Καλέστε τους πάρτε προσφορά και δείτε εδώ το καλύτερο βίντεο γάμου για το 2024/2025

 
 

Τi εiναι το Photobooth

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σχετικά με τα photobooth είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους!. Νέοι και μεγάλοι, όλοι οι καλεσμένοι σας μπορούν να διατηρήσουν μια μνήμη της εκδήλωσής σας με τη βοήθεια ενός photo booth. Επίσης μπορεί να κρατήσει τον κόσμο απασχολημένο όσο εμείς βγάζουμε οικογενειακά πορτραίτα μετά την τελετή. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλά Props και σκηνικά για να κάνουν τις φωτογραφίες πιο εξατομικευμένες και αν το γαμήλιο πάρτυ σας είναι θεματικό, τα props του Photobooth μπορεί να έχουν σχέση με αυτό.

HELLO! Είμαστε το Lulumeli, φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων! Αυτό ειναι το blog γάμου μας που μοιραζόμαστε τις καλύτερες ιδέες μας!

HELLO! Είμαστε το Lulumeli, φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων! Αυτό ειναι το blog γάμου μας που μοιραζόμαστε τις καλύτερες ιδέες μας!

Follow us on Facebook

Follow us on Instagram