ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 2024 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ LULUMELI ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ

Αν είστε σαν και εμένα και έχετε πιο πολλά παπούτσια από ρούχα θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το νυφικό σας παπούτσι για τον γάμο σας το 2024.  Ο λόγος απλός, υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια πλέον που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Έχω μαζέψει μια συλλογή από παπούτσια που βρισκω καλόγουστα και βολικά και ελπίζω να σας βοηθήσει. Έχετε υπόψιν σας ότι πλέον νυφικό παπούτσι μπορεί να είναι οτιδήποτε σας αρέσει, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα από νυφική συλλογή. Πόσο κοστίζει ένα παπούτσι για γάμο; Θα έλεγα 250+ ευρώ είναι κατα μέσο όρο το budget για παπουτσια γάμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε και πιο φτηνά. Οι αγαπημένες μας μάρκες νυφικού παπουτσιού είναι τα CASADEI, Sophia Webster, BADGLEY MISHKA, & Jimmy Choo, Savrani Creations μεταξύ άλλων.

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το wedding blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας! Κανένα απο τα post μας δεν είναι πληρωμένο, όλες οι αποψεις εδώ είναι αληθινές και πηγάζουν απο την αγάπη μας για τον γάμο.

ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Θα τα περπατήσετε τουλάχιστον 10 ώρες, πρέπει να είναι άνετα και στιβαρά, αποκλείστε παπούτσια που δεν είναι ποιοτικά, σε καμία περίπτωση δεν θέλετε κάτι που μπορεί να χάσει το τακούνι του. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα θέλετε να αλλάξετε ζευγάρι, σε κάτι ποιο άνετο για τον χορό. Άρα ψάχνουμε 2 ζευγάρια. Το νυφικό σας και το ύψος του, έχει άμεση σχέση με το τακούνι σας όταν σας πάρουν μέτρα. Αν δεν φοράτε ποτέ τακούνι στην καθημερινότητα σας μην πάρετε κάτι πάνω από 6 πόντους θα δυσκολευτείτε. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε ψηλό τακούνι αρχίστε να περπατάτε 1 μήνα πριν με παρόμοια παπούτσια για να είστε άνετη την μέρα του γάμου. Όταν επισκεφτείτε το κτήμα, βίλα, venue του γάμου δώστε σημασία στο πάτωμα, την πίστα χορού, πχ αν είναι πάνω σε γρασίδι θα βουλιάζεται αν είναι μυτερό το τακούνι, αν είναι καλντερίμι σε νησί υπάρχει κύνδινος να σκοντάψετε με πολύ ψηλό απάτητο παπούτσι κ.ο.κ.

Έλληνες σχεδιαστές νυφικών παπουτσιών.

Πάντα προτιμάμε και προτείνουμε Έλληνες σχεδιαστές νυφικών και αξεσουάρ στις νύφες μας, γιατί παραδίδουν υψηλής ποιότητας σχέδια και υλικά σε τιμή πολύ πιο οικονομική απο τους ξένους σχεδιαστές. Δηλαδή ένα handmade παπούτσι γάμου που θα αγόραζες πάνω απο 500 ευρώ στο εξωτερικό μπορείς να το αγοράσεις στην Ελλάδα στην μισή τιμή.

Νυφικά παπούτσια SAVRANI CREATIONS by Κατερίνα Σαβράνη.

Τα παπούτσια της Κατερίνας Σαβράνη τα αναγνωρίζεις αμέσως γιατί ειναι μοναδικά. Τα έχουμε φωτογραφίσει σε πολλούς γάμους και γνωρίζουμε πόση αγάπη βάζει στην δημιουργία τους. Τα περισσότερα παπούτσια της είναι made to order, δηλαδή η κάθε νύφη έχει πολλές επιλογές στο σχεδιασμό τους. Επίσης είναι ένα παπούτσι άνετο που σου μένει και δεν θα το βάλεις μόνο στον γάμο σου. Εμένα το αγαπημένο μου σχέδιο ειναι αυτό που αγκαλιάζει το κουντεπιέ και κολακευει πολύ το πόδι, ειδικά σε άτομα σαν εμένα που έχουν μεγάλο νούμερο παπούτσι.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα παπούτσια της Κατέρινας Σαβράνη απο το Lulumeli wedding cinematography.

ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ WERA WANG me 192€

Αγοράστε αυτή την κομψή designer γόβα WERA WANG στο nifikopapoutsi.gr μονο με 192€

Αγοράστε αυτή την κομψή designer γόβα WERA WANG στο nifikopapoutsi.gr μονο με 192€

Μια κομψή γόβα για όλες τις εποχές , την βρήκα σε έκπτωση στο nifikopapoutsi.gr από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε παπούτσια γάμου online με αποστολή σε ολη την Ελλάδα! Πολλές νύφες μας απο νησιά και την περιφέρεια μας καλούν για να βρουν ποιοτικά designer brands σε καλές τιμές, στο ίδιο site βρήκα κλασσικά και μοντέρνα αγαπημένα νυφικά παπούτσια. Follow insta @nifikopapoutsi

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!


ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΑ- ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ

Τα χρωματιστά παπούτσια γάμου ήρθαν για να μείνουν.Ειδικά αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τα κλασσικά ιβουάρ και λευκά παπούτσια δεν είναι για εσένα. Τα παστέλ χρώματα baby powder blue, lilac, taupe,

Όσο δελεαστικό και αν είναι να αγοράσετε κατευθείαν παπολυτσια απο ένα κατάστημα υποδημάτων για το γάμο σας, είναι πάντοτε συνετό να επιλέξετε το φόρεμά σας πρώτα .Το φόρεμα θα υπαγορεύσει τη διάθεση, το χρώμα, και το ύψος του τακουνιού των παπουτσιών γάμου σας.


ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΟΥ

Κλασσικά παπούτσια που τα έχουμε συναντήσει σε πολλούς γάμους, οι νύφες τα επιλέγουν ως μια σίγουρη επιλογή λογω ποιότητας και στυλ ειναι τα Jimmy Choo Lancer, το Kiara απο την συλλογή της BADGLEY MISHKA.

Δεν είστε σίγουροι με ποιο χρώμα θα πάτε; Λοιπόν, αν δεν έχετε βρει ακόμη ένα φόρεμα, ένα αληθινό λευκό ή ασημί είναι και οι δύο ασφαλείς επιλογές, ενώ το ελεφαντόδοντο/εκρού και το υπόλευκο θα πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα του νυφικού.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ;

Πριν φύγετε δείτε και αυτό. Αν ψάχνετε για μια φιλική και  δημιουργική κινηματογραφίστρια για την ιδιαίτερη σας ημέρα, περιμένω νέα σας!  Δείτε τα video και τις φωτογραφίσεις στο site και μετά  επικοινωνήστε μαζί μου  για να συζητήσουμε διαθεσιμότητα και τιμές.

Η νύφη μας στο πάρτυ της αποφάσισε να φορέσει τα σταράκια της για να χορέψει άνετα με την ψυχή της!

Η νύφη μας στο πάρτυ της αποφάσισε να φορέσει τα σταράκια της για να χορέψει άνετα με την ψυχή της!

 
φωτογραφος γαμου αθηνα

HELLO! Είμαστε το Lulumeli, φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων! Αυτό ειναι το blog γάμου μας που μοιραζόμαστε τις καλύτερες ιδέες μας!

>> ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

>>ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ


Follow us on Facebook

Follow us on Instagram