Lulumeli

View Original

WEDDING PLANNER ATHENS VS ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ 2024

H Ιωάννα wedding planner της For Good times θα σου φτιάξει ένα τέλειο moodboard για τον γάμο σου!

Αν σκέφτεσαι να προσλάβεις μια wedding planner στην Αθήνα ή να σχεδιάσεις μόνη σου τον γάμο σου βήμα βήμα το 2024 ή το 2025 είσαι στο σωστό wedding blog. Εδώ θα μάθεις τιμές για wedding planner, μυστικά και tips από το Lulumeli. Κανένα post μας δεν είναι διαφημιστικό ή πληρωμένο. Ότι γράφουμε εδώ είναι απόσταγμα όλων των εμπειριών που είχαν οι νύφες μας απο wedding planners, όλα τα πράγματα που θα έκαναν διαφορετικά. Lets jump into it. #weddingplanners2024

Ψάχνετε για φωτογραφία και βίντεο γάμου (ή απλά αρραβωνιαστήκατε); Θα θέλαμε να βοηθήσουμε! Κατεβάστε τη δωρεάν 12μηνη λίστα οργάνωσης γάμου απο εδώ: wedding checklist σε pdf

Γειά σας είμαστε το Lulumeli wedding video και αποφασίσαμε να γράψουμε ένα ποστ, που θα επιμορφώσει τα ζευγάρια μας για το ποιά είναι η πραγματική δουλειά ενός planner. Ακόμα και αν σκέφτεστε να οργανώσετε μόνη σας το μεγαλύτερο ποσοστό του γάμου σας, μια συνάντηση με wedding planner μπορεί να σας σώσει χαμένο χρόνο και χρήμα. Η γνώση πανω στον ελληνικό γάμο απο έναν σωστό επαγγελματία αξίζει τον χρόνο της σε χρυσάφι. Πόσες νύφες μου θα γλυτώναν απο αδιάφορους συνεργάτες αν είχαν κάνει μια συνάντηση με την πλάνερ τους πριν ξεκινήσουν να κλείνουν κτήματα και επαγγελματίες;

TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ WEDDING PLANNER ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ

Δεν έχω να ξοδεψω τόσα χρήματα αλλά χρειάζομαι βοήθεια στον γάμο μου! Αν έχετε μικρότερο budget τότε μπορείτε να κλείσετε ένα consultation, δηλαδή ένα ραντεβού με planner που θα σας βοηθήσει με proffesional συμβουλές. Θα σας ανοίξει τα μάτια σε νέες φρέσκες ιδέες που κρατάει μόνο για πελάτες και δεν θα τις βρείτε γραμμένες σε κάνένα blog.

Ας αρχίσουμε απο το πιο σημαντικό, τι τιμή έχει ένας wedding planner στην Αθήνα. Ένας καλός planner ξεκινάει απο 2000+ για πλήρη κάλυψη ενός γάμου στην Αθήνα. Αν θέλετε να κλείσετε επι μέρους υπηρεσίες οι τιμές είναι χαμηλότερες. Πχ ένα consultation, βοήθεια με το budget σας, δημιουργία moodboard γάμου, και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Πόσο μοναδικό; Το ξέρατε ότι οι φλοραλ γάμοι είναι το σουπερ τρεντ γάμου το 2024? Η Ιωάννα στο forgoodtimes τους σχεδιάζει.


ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΛΟΣ WEDDING PLANNER?

  • Δεν του πάτε εσείς ιδέες και απλά διεκπεραιώνει, αυτός σας προτείνει ιδέες για τον γάμο σας που δεν έχετε καν φανταστεί.

  • Όπως εμείς, αγαπάει την δουλειά του και δεν βάζει την υπογραφή του σε κάτι που δεν είναι λιγότερο από τέλειο.

  • Δεν θα σας προτείνει ένα θέμα γάμου που έχετε δει ξανά και ξανά.

  • Θα σας προτείνει επαγγελματίες που δεν γνωρίζετε, γιατί έχει τεράστιο κύκλο γνωριμιών.

  • Δεν παίρνει προμήθεια απο τους συνεργάτες που προτείνει- δεν έχει οικονομικό συμφέρον αλλά βάζει πάντα τον πελάτη πρώτο.

  • Διαφοροποιείται -ρισκάρει και κανει ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ γάμους.

  • Έχει δουλέψει τόσο πολύ και τόσο καλά με κτήματα που μπορεί να σας κλείσει κτήμα για γάμο σε πολύ καλύτερη τιμή απο ότι να πάτε μόνη σας. Ακόμα και 5 ευρώ λίγοτερα ανα καλεσμένο να σας γλυτώσει έχει βγάλει το κόστος του.

  • Γνωρίζει βίλες για γάμο και μπορεί να προτείνει μέρη που δεν έχετε κάν σκεφτεί.

  • Μπορεί με κάθε λογικό budget να φτιάξει κάτι chic.

  • Θα σας σώσει απο κακούς επαγγελματίες και κυρίως θα σας γλυτώσει χρήματα απο άσκοπες αγορές.

  • Αν οργανώνετε γάμο σε νησί δεν θα καταλήξετε tour operator αλλά θα τα αναλάβει όλα αυτός για να απολαυσετε τον γάμο σας.

  • Η καλή planner θα σας πονέσει θα έχει συναίσθημα και θα επενδύσει στον γάμο σας, σαν να ήταν ο δικός της, θα είναι ενθουσιώδης και ζεστή.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

See this Instagram gallery in the original post

MOODBOARD ΓΙΑ ΓΑΜΟ - ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ WEDDING PLANNER

Μου την σύστησαν 2 πελάτες μου, η Ιωάννα με την εταιρεία της www.forgoodtimes.gr φτιάχνει ονειρικούς γάμους και βαπτίσεις. Δεν διεκπαιρεώνει αλλά δημιουργεί concept, φρέσκα νέα που αφήνουν καλεσμένους με ανοιχτό το στόμα και τελείως instagrammable.

ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ: Dream in Blue by FOR GOOD TIMES

Έχετε ξαναδεί τέτοιο γάμο; Σκεφτείτε πως θα αντιδράσουν οι καλεσμένοι σας, και τι βίντεο και φώτο θα τραβήξουμε με ένα τέτοιο θέμα γάμου το 2024?

Αν παντρέυεστε το 2024 ή το 2025 και ψάχνετε φωτογράφο και βιντεογράφο γάμου θα χαρούμε να σας δώσουμε τιμές και διαθεσιμότητα! Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

See this gallery in the original post