Lulumeli

View Original

Φωτογραφιζουμε ακομα γαμους με ΦΙΛΜ! we still shoot film

⭐️⭐️⭐️The beauty of medium format film is unbeatable.⭐️⭐️⭐️
At Lulumeli we shoot with the best cameras & film stock in the world. No Photoshop needed when you get Real colors through our magic lens. Be unique. lensed by C.Kapatos #mamiya7ii #portra160 ツ

Τα χρώματα του αληθινού φιλμ portra προσπαθούν να τα μιμηθούν με φίλτρα & effects αρκετοί φωτογράφοι μέ photoshop Lightroom η και στο instagram. Και είναι λογικό καθώς ειναι αξεπέραστα, εμείς επιμένουμε να μην χρησιμοποιούμε ψευτικες τεχνικές που αλλοιώνουν την ποιότητα της εικόνας σας. Επενδύουμε σε αναλογικές τεχνολογίες και artisanl films οπως τα επικά PORTRA . Δείτε την καθαρότητα των χρωμάτων και την ευκρίνια τους, δεν χρειάζεται να είστε φωτογράφος για να εντοπίσετε την διαφορά απο μια φωτογραφία που έχει επεξεργαστεί.

Η Έφη & ο Άρης μας εμπιστευτηκαν για μια φιλμάτη φωτογραφική εμπειρία. 

Μοναδικοί τόνοι στο δέρμα και η ποιότητα στο χρώμα που μπορεί να εγγυηθεί η κορυφαία κάμερα μεσαίου φορματ Mamiya

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever... it remembers little things, long after you have forgotten everything

H θρυλική Mamiya 7 ii, η βασίλισα του μεσαίου format.

 

Το νούμερο 1 στην φωτογραφία γάμου είναι το  Περιεχόμενο-Περιεχόμενο-Περιεχόμενο. Είναι ωραία τα φλουταρίσματα της εικόνας, τα όμορφα δεμένα άλμπουμ, είναι ωραία τα λαμπερά φωτεινά κάδρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που βλέπετε μέσα σε κάθε εικόνα; Έχει πιάσει ο φωτογράφος την λάμψη στα μάτια σας; Έχετε ένα σετ φωτογραφιών που θα θαυμάζετε όλη σας την ζωή; Έστω 1 φωτογραφία που μπορεί να μπει στον Τοίχο σας; Ένα έργο τέχνης που θα δείχνετε στα παιδιά σας; Μια συστάδα μοναδικών καλλιτεχνικών φωτογραφιών που δεν θα γεράσουν ποτέ;  Και επίσης αναρωτηθείτε: Σας έχει βγάλει όσο πιο όμορφα γινόταν εκείνη την ημέρα;  Έχετε όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους μέσα στο γάμο;  Έχει πιάσει το ντελίριο και την έκσταση του γαμήλιου πάρτι; Εν τέλει δώσατε τόσα χρήματα στην διακόσμηση και στην κάθε λεπτομέρεια, υπάρχει μια φωτογραφία αναμνηστική όλου αυτού του κόπου; Οι νύφες μας συμφωνούν:  Κλείστε ξένοιαστη & επαγγελματική φωτογράφιση γάμου από το Lulumeli φυσικά.

See this search field in the original post

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας!

See this content in the original post

Follow us on Instagram

See this Instagram gallery in the original post

Follow us on Facebook

See this link in the original post