Lulumeli

View Original

ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ 2024 CELESTIAL WEDDING ΣΕ ΒΙΛΑ

Αν σχεδιάζετε τον γάμο σας και δεν θέλετε να είναι παρόμοιος με ότι είναι της μόδας στην Ελλάδα, ένα εξαιρετικό θέμα είναι ένας γάμος εμπνευσμένος απο τα αστέρια, τα πλανητικά σώματα και ότι μαγικό υπάρχει στο σύμπαν και σας κάνει το καλοκαίρι να κοιτάτε τον ουρανό. Ένας Celestial Wedding, ιδανικός για νυχτερινές ώρες σε μια όμορφη βίλα στην Αττική.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ουράνια νυφικά, προσκλητήρια, στολισμό και λουλούδια με θέμα τα αστέρια και τον νυχτερινό ουρανό.

Hello! Είμαστε το Lulumeli βιντεογράφοι & φωτογράφοι γάμων. Αυτό είναι το wedding blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας! Κανένα απο τα post μας δεν είναι πληρωμένο, όλες οι αποψεις εδώ είναι αληθινές και πηγάζουν απο την αγάπη μας για τον γάμο.

Τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού απολαμβάνουμε έναν απο τους πιο καθαρούς ουρανούς στην Ευρώπη. Στο βόρειο ημισφαίριο τους μήνες του γάμου απο Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο παντρευόμαστε κάτω απο τον Ωρίωνα την Κασσιόπη, τον Κύκνο, την Μικρή και Μεγάλη Άρκτο.

ΝΥΦΙΚΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ

Νυφικό για starlight wedding 1000 ευρώ σε εκπτωση απο FLORA AND LANE

Νυφικό με κεντητές λεπτομέρειες αστέρια Maudi Ka bride με 1.190 ευρώ

Ιδέες για νυφικά με θέμα τα αστέρια, αν αγοράσετε ready made νυφικό μπορείτε να βρείτε αρκετά με αστέρια ή λαμπερές λεπτομέριες. Αν ράψετε νυφικό σε κάποιον Έλληνα σχεδιαστή μπορείτε να ζητήσετε ένα πέπλο με κεντητές λεπτομέριες πάνω απο το νυφικό ή σαν αξεσουάρ. Μπορείτε να ζητήσετε να σας κεντήσουν αστέρια, ζώδια, πήγασους, πλανήτες, το φεγγάρι τον ήλιο ή όποιο σύμβολο σας ταιριάζει.

Κεντητό βέλο στα 77 ευρώ απο την Flora and Lane Σκορπίστε στο πέπλο σας αστέρια!!

Το θέμα του γάμου με αστέρια μιμειται τον νυχτερινό ουρανό και μπορεί να χρησιμεύσει ως μια ρομαντική επιλογή για την ημέρα του γάμου σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τις πολλές διακοσμητικές επιλογές, όπως τα αστραφτερά φώτα, τα αστραφτερά κομφετί και η έναστρη διακόσμηση εμπνευσμένη από τη νύχτα για να δημιουργήσετε μια απολαυστική ατμόσφαιρα τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους. Όσο για τα χρώματα, το χρυσό, το ασημί, το σκούρο μπλε και το κίτρινο, το μαύρο και το άσπρο είναι οι κύριες αποχρώσεις για το θέμα του γάμου εμπνευσμένο από το φως των αστεριών. Μπορείτε να δημιουργήσετε την παραμυθένια ψευδαίσθηση με τη βοήθεια των μεταλλικών κεριών, των γκλίτερ, των γυαλιστερών αντικειμένων στη διακόσμηση και των αστεριών.

950 ευρώ αγοράστε το έδω Wardrobe By Dulcinea , είναι και νικήτρια των ETSY design awards το 2020

Προσκλητήρια με θέμα τον ουρανό : Willemina Typography

Η αγάπη σας ήταν γραμμένη στα αστέρια — γιατί να μην τα εμφανίσετε στις προσκλήσεις σας; Συμβουλή: Ενσωματώστε τα ζώδια και τους γενέθλιους χάρτες σας για ένα πιο εξατομικευμένο σύνολο.

Δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα αστεριού με αληθινό λαμπραντορίτη 800 ευρώ στο Michellia

Βέρα γάμου απο χρυσό και αστέρια ζιργκόν Aurora Designer 300 ευρώ

Στολίδια για τα μαλλιά Φεγγάρι και αστέρια 25 ευρώ απο Bright Crystal Wedding

Ως μια μοναδική δραστηριότητα δεξίωσης γάμου, προσλάβετε έναν αναγνώστη καρτών ταρώ για να δώσετε στους καλεσμένους σας μια ματιά στο μέλλον τους. Ξεκινήστε το κατά τη διάρκεια της ώρας κοκτέιλ, ενώ οι επισκέπτες περιμένουν να σερβιριστεί το δείπνο.

ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Μερικά απο τα κτήματα που ταιριάζουν στο θέμα αυτό σε μέρη μακριά απο την φωτορύπανση της Αθήνας, βρίσκονται στα περίχωρα της Αττικής, στην Μεσογαία, Σπάτα, Μαρκόπουλο. Με μεγάλους ουρανούς κάτω απο fairy lights είναι η καλύτερη σας επιλογή. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές ιδέες απο όσα έχουμε επισκεφτεί και μας άρεσαν.

  1. Κτήμα Ηλίου Πέτρα στο Μαρκόπουλο επισκεφτείτε το εδώ

  2. Κτήμα Casa E Campo στις Αφίδνες

  3. Η Γαλάζια Ακτή στον Σχοινιά.

Φτιάξτε ευφάνταστες κάρτες με τα ονομάτα των καλεσμένων του γάμου σας.

Μακαρόν για τους καλεσμένους σας με αστέρια.

The Bride & Groom ιδέες για τις καρέκλες του γαμήλιου τραπεζιού.

Γαλαξιακή διακόσμηση τραπεζιού Πασπαλίστε μερικά γεωμετρικά αστέρια terrarium κατά μήκος των τραπεζιών υποδοχής, αναμειγνύοντας λίγη πρασινάδα και πλούσια τονισμένα λουλούδια για μια πρόσθετη πινελιά γοητείας στον νυχτερινό ουρανό.

Διακοσμήστε τις καρέκλες του γαμπρού και της νύφης με το φεγγάρι και τα αστέρια.

Αυτό το χρυσό κρόσσι αστεριών μας δίνει starry vibes όταν τοποθετείται μπροστά σε σκούρο φόντο, ιδανικό για να φτιάξετε το δικό σας photo booth. 15 ευρώ από το freebies

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε το 2024 2025 θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για τιμές και διαθεσιμότητα στο wedding@louloumeli.com ή καλέστε μας κατευθείαν στο 6978117521

See this gallery in the original post