Lulumeli

View Original

ΔΕΙΤΕ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥ 2024 ΑΠΟ ΤΟ LULUMELI

Το νυφικό χτένισμα είναι μια δύσκολη ιστορία. Όλες γνωρίζουμε ότι ελάχιστοι καταλαβαίνουν τα μαλλιά μας όπως εμείς. Αν δεν έχετε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με τον κομμωτή σας, και βρεθείτε άξαφνα να ψάχνετε κάποιον να σας κάνει το νυφικό χτένισμο για τον γάμο σας το 2024 ή το 2025 θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιον να το πετύχει. Ειδικά αν έχετε σγουρά μαλλιά όπως εγώ, ατίθασες μπούκλες και φύτρες παντού. Παρακάτω θα βρείτε: χτενίσματα για ξανθιές και μελαχροινές νύφες, τα πιο ξεχωριστά γαμήλια αξεσουάρ και φυσικά τα tips μας απο αληθινούς γάμους!

Γειά σας! Είμαστε το Lulumeli wedding photo & videography και αυτό είναι το wedding blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες από αληθινές εμπειρίες που είχαμε με τις νύφες μας, χωρίς χορηγίες και πληρωμένα post. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα ζευγάρια μας στην οργάνωση του γάμου τους, με φρέσκες ιδεές που έχουμε δοκιμάσει στην πράξη. Κατεβάστε απο εδώ δωρεάν το wedding checklist μας για να σας βοηθήσει στην οργάνωση του γάμου σας!

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΛΑ

Μικρα λουλουδια σε μεγαλα μαλλια ολα τα αξεσουαρ για νυφικο χτενισμα το 2024

Το μισό στεφάνι ή μίση κορώνα φοριεται ανάποδα στα μαλλιά, αφήνοντας το μέτωπο ανοιχτό. Σε αντίθεση με το όλόκληρο στεφάνι, είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένο και εφάπτει καλύτερα στο κεφάλι. Το συνιστώ σε όλες τις νύφες μου, ειδικά σε όσες έχουν πολύ μαλλί.

Λουλούδια για νυφικά χτενίσματα απο την Margotblanxart Barcelona τιμή 60 ευρώ

Wedding hair inspiration από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι

Μισό στεφάνι με λουλούδια για νύφες, ιδανικό για όσες έχουν μπούκλες η σπαστά μαλλιά.

Μαργαριτάρια πλεγμένα στα μαλλιά. Το κάνανε οι κυρίες το 1500, είναι πάλι στην μόδα το 2024. Σίγουρα έχετε δεί στολίδια που μπαίνουν στην χωρίστρα σε πασαρέλες σύγχρονων σχεδιαστών, στον πίνακα του Botticelli η εικονιζόμενη κυρία έχει ένα πολύπλοκο χτένισμα που μπορεί νας σας δώσει ιδέες για το δικό σας γαμήλιο χτένισμα.

Τα τσιμπιδάκια με μαργαριτάρι, μπορούν να συνδιαστούν και να δημιουργήσετε μίνιμαλ χτενίσματα για κοντά μαλλιά.

Η μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε πιο μαξιμαλιστικούς συνδιασμούς όπως αυτή η τιάρα. Και στις 2 περιπτώσεις είναι εντυπωσιακά.

Τολμήστε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας για το γαμήλιο πάρτι. 9 ευρώ απο Τriumjewelry

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΟ 2024

  • Οι πιό όμορφες νύφες μας ήταν αυτές που έκαναν ένα απλο χτένισμα ή χτενίστηκαν μόνες τους όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται.

  • Το πιο όμορφο χτένισμα για νύφες που κολακεύει τις περισσότερες ήταν είναι και θα είναι το γαλλικό σινιόν. Το 2024 το δοκιμάζουμε ώς χαλασμένο σινιόν.

  • Αν παντρεύεστε σε ορθόδοξη εκκλησία πρέπει το αριστερό προφίλ σας να μην κρύβεται απο μαλλιά (στο δεξί είναι ο γαμπρός, άρα το ελευθερο προφίλ ειναι το αριστερό)

  • Τολμήστε με αξεσουάρ για τα μαλλιά. Ένα απλό χτένισμα με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ είναι ότι πιο ρομαντικό και όμορφο.

  • Μην κάνετε μόνο ένα χτένισμα την μερα του γάμου, κάντε 1 για την εκκλησία και 1 για το πάρτυ! Πχ εκκλησία μαλλιά κάτω, πάρτυ ένα όμορφο σινιόν ή το αντίθετο.

  • Το χτένισμα πρέπει να ταιριαζει με το σχήμα του προσώπου σας, με το νυφικό που επιλέξατε και την εποχή του χρόνου.

  • Αν έχετε λίγα μαλλιά σας πανε πολύ τα στεφάνια με τα λουλούδια, αν έχετε πολλά και φουντωτά μαλλιά δεν θα κάτσουν καλά.

  • Το πολύ χτενισμένο μαλλί, φουντωμένο, στυλιζαρισμένο σας προσδίδει χρόνια. Ζητήστε απο τον κομμωτή να μην σας κάνει χτένισμα που σας μεγαλώνει.

  • Ακόμα και αν έχετε κατσαρά μαλλιά, θα πρότεινα να σας τα ισιώσουν και να σας φτιάξουν τις μπούκλες απο την αρχή. Σπανίως ξέρουν οι κομμωτές να χτενίσουν όμορφα τις μπούκλες χωρίς να τις βαρύνουν ή να τις φουντώσουν.

  • Δεν χρειάζεται να έρθει στο σπίτι ο κομμωτής, ειδικά δεν έχετε χώρο και φως, θα σας χτενίσει καλύτερα στον δικό του χώρο που τον γνωρίζει και θα είναι πιο οικονομικό για εσάς.

  • Φωτογραφίστε το δοκιμαστικό χτένισμα και απο τις 4 πλευρές του πρωσόπου σας. Έχετε το πρόχειρο όταν σας χτενίζουν.

  • Στην επιλογή κομμωτή να είστε προσεκτικές, επειδή κάποιος μας βάφει ωραία τα μαλλιά δεν σημαίνει ότι ξέρει να κάνει νυφικό χτένισμα. Το χτένισμα θέλει αλλου είδους δεξιοτεχνία απο το κούρεμα ή το βάψιμο των μαλλιών.

  • Δώστε πολύ χρόνο στον κομμωτή σας ώστε αν δεν σας αρέσει κάτι να μπορείτε να το διορθώσετε.

  • Εχετε μαζί σας στο πάρτυ ένα αξεσουαρ για μαλλιά που δίνει λάμψη στο σκοτάδι, ένα κοκαλάκι που μπορείτε να βάλετε στον χορό πχ αν σας ενοχλούν τα μαλλιά ή τσιμπιδάκια

  • Στην φωτογράφιση του next day αφήστε κάτω τα μαλλιά σας!

  • Κλείστε βίντεο γάμου με το Lulumeli που γνωρίζει πως να σας τραβήξει για να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σας μέ την θηλυκή ματιά του!

See this gallery in the original post