Lulumeli

View Original

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ 2025 UNIQUE WEDDING IDEAS

Όλες οι ιδέες γάμου 2025 από το Lulumeli wedding photography & cinema

Lets get to it! Αν ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες γάμου για το 2025 έχεις βρεί το καλύτερο blog γάμου στην Ελλάδα. Ο λόγος; Δεν υπάρχει καμία διαφήμιση σε ότι πληροφορία γράφουμε παρακάτω. Καμία ιδέα δεν ειναι πληρωμένη απο διαφημιζόμενους. Ότι ιδέα δίνουμε βασίζεται στην 10χρονη εμπειρία μας σε αληθινούς ελληνικούς γάμους σε όλη την επικράτεια. Από eclectic γάμους με 30 καλεσμένους μέχρι γάμους υπερπαραγωγές με 1000 καλεσμένους στο Lulumeli τα έχουμε δει όλα. Πίσω και μπροστά απο τον φακό μας βλέπουμε τι λειτουργεί τι έδωσε τέλειες εμπειρίες στα ζευγάρια μας και τι αξίζει να πληρώσεις σε ένα γάμο.

Επίσης, δίνουμε έμφαση στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που θα κάνει την ημέρα του γάμου σας αξέχαστη. Αναζητούμε μοναδικά στοιχεία όπως πχ μια custom πίστα χορού, συνιστώντας σας ιδέες για τη διακόσμηση όπως πχ γεωμετρικα σχηματα αντι για λουλουδια, τa χρώματα και το Venue του γάμου που θα δώσουν τον κάτι παραπάνω απο τον κλασσικό γάμο στο κτήμα.

Γράφω πάντα σκεφτόμενη ότι θα ήθελα να μου είχαν πει πριν παντρευτώ η ίδια, πόσα χρήματα θα είχα εξοικονομήσει αν δεν τα ξόδευα σε λεπτομέρειες που τελικά δεν πρόσεξε κανείς, πόσο καλύτερα ειναι κάποια κτήματα σε εμπειρια από άλλα, εκατοντάδες μικρολεπτομέρειες που συνθέτουν το κάδρο του γάμου. Εχω παντρευτεί 100 φορές όποτε Lets jump into it…. #2025weddings #weddingsingreece #lulumeli

Free Download: Κατεβάστε απο εδώ το wedding checklist σε pdf

Hello! Είμαστε το Lulumeli βιντεογράφοι & φωτογράφοι γάμων στην Ελλάδα. Αυτό είναι το wedding blog μας όπου κάθε χρόνο συλλεγουμε τις ιδέες για τον γάμο σας! Κανένα απο τα post μας δεν είναι πληρωμένο, όλες οι αποψεις εδώ είναι αληθινές και πηγάζουν απο την αγάπη μας για τον γάμο.

Παντρεύεστε το 2025? δείτε εδω τα καλύτερα βίντεο γάμου και κλείστε μας για την δική σας ημερομηνία.

Οι τάσεις του 2025: Μικρότεροι γάμοι περισσότερο budget, μαξιμαλιστικές διακοσμήσεις, δύο νυφικά, μικροί elegant γάμοι, next day σε νησιά, custom πίστες, γάμοι σε βίλες clubs και beach bars, μερικές απο τις ιδέες γάμου για το 2025

ΤΑ TRENDS ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ 2025 going viral

  • ❤️‍🔥 Smaller weddings = bigger budgets

  • 🔥 Γάμοι-Πάρτυ σε night clubs & beach bars

  • Eναλλακτικά microweddings σε νησιά όπως Τήνος, Τζιά, Υδρα

  • Εργαλεία AI για τον γάμο σας

  • 🎀 Φιόγκοι παντου!

  • Συμβολικές τελετές με όρκους

  • Γάμοι σε βίλες στην Αττική αντί για κτήματα

  • Δύο Νυφικά

  • Έτοιμες χρωματικές παλέτες για το γάμο σας!

  • 🍋‍🟩 Μini catering- γάμοι με λιγότερο φαγητό περισσότερο ποτό.

  • Elopements σε ελληνικά νησιά

  • 🦀 Γάμοι σε παραλίες στην Αττική

  • Μakeup ready πριν τον γάμο

  • Retro vintage γαμήλιες τούρτες

  • Ελληνες σχεδιαστές νυφικών και παπουτσιών!

  • 💌 Προσκλητήρια από χειροποίητο χαρτί

  • Φωτογραφίσεις next day στην Αττική ή σε νησί

  • 🍋 CHAMPAIGNE TOWERS!!

  • Ιδιωτικός χορός του ζευγαριού στο τέλος του γάμου.


1.ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ 2025 Lulumeli

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ιδέα γάμου χρωματιστές λεπτομέριες για έναν editorial wedding το 2025.

Was it ever that serious? Μικρότεροι γάμοι ισούνται με μεγαλύτερο budget για να το ξοδεψετε σε αξιόλογη φωτογραφία και βίντεο, σε πιο πολυτελες νυφικό, φρεσκα λουλούδια και ένα μέρος που σας αρέσει αληθινά για τον γάμο σας.

Πάνω από το 60% του budget ένός ζευγαριού ξοδευεται στο κτήμα κ όταν κατα μέσο όρο ένας γάμος στην Αττική έχει 250 καλεσμένους. Οι τιμές φαγητού ποτου είναι πλέον στα 60 ευρώ+ με λιγα γρήγορα μαθηματικά 15.000 ευρώ είναι το budget για ένα μέτριο κτήμα χωρίς κανένα extra. DJ φώτα τέντες πολλές φορες ειναι ολα παραπάνω, υπολογίστε 18.000 ευρω.

Με τα ίδια χρήματα μπορείτε να πάρετε τους αγαπημένους σας και να πατε ενα ΣΚ στην Τζιά ή Κουφονισια και κάνετε έναν eclectic intimate wedding σε ενα ελληνικό νησάκι..μια εμπειριά που θα σας μείνει για πάντα.

Αν όμως έχετε την υποχρεωση ή απλα θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο γάμο με 100δες καλεσμένους δείτε παρακάτω τα καλύτερα κτήματα στην αττική value for money.

ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΟΥ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ιδέες γάμου Χρησιμοποιήστε ακριβά λουλούδια για την ανθοδεσμη του γάμου σας και οικονομικά για τον στολισμό σας, δεν χρειάζεται να είναι τα ίδια παντου. Αποφυγετε τα ολόλευκα μπουκέτα πλαισιώστε τα με λιγο χρώμα για να έχουν contrast με το νυφικό και να φωτογραφηθούν σωστά.

Αν θέλετε οι καλεσμένοι να θυμούνται τον ανθοστολισμό σας δοκιμάστε κατι διαφορετικό απο την πεπατημένη. Για τις νύφες του Ιουλίου και Αυγούστου η συμβουλή μας ειναι να μην επενδύσετε σε πολλά φρέσκα λουλούδια καθώς ένας καυσωνας μπορεί να σας τα μαράνει. Δοκιμάστε εναλλακτικές όπως πρασιναδα, αποξηραμένα pampas και γλαστράκια που ποτίζονται, ή ακόμα παχυφυλα που εχουν υγρασία. Ρωτήστε μας εδώ για τα συνεργαζόμενα ανθοπωλεία σε καλές τιμές.

Το μεγαλυτερο κομματι του γάμου σας θα ειναι λευκό, τα λουλούδια μπορουν να δώσουν αυτό το contrast που πολλές φορές λείπει. Κάτι πολυ σημαντικό. Το βράδυ στο κτήμα τα λευκά χρωματίζονται απο τα φώτα και πολλές φορες φαίνονται κίτρινα. Για να αποφυγετε να ειναι οι συνθέσεις σας πορτοκαλί πάνω στα τραπέζια βάλτε και μερικές χρωματιστές νότες που δεν θα αλλάξουν πολυ με τα φωτα του πάρτυ.

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ιδέες γάμου Δειτε εδώ μερικές απο τις συνθέσεις και επιλογές απο νύφες μας που κυριαρχησε το χρώμα και ρωτήστε μας να συστήσουμε ομάδα ανθοστολισμού.

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ιδέες γάμου Χειροποίητα καρτελάκια με τα ονόματα των καλεσμένων σας.. Etsy shop here

Ιδέες για την διακόσμηση του γάμου σας & των centerpieces στα τραπέζια σας:

🔸γεωμετρικές κατασκευές,

🪔πήλινα στοιχεία

πλεξιγκλας και 🌿 πρασιναδα για την διακόσμηση σας.

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΟ TREND EARTHY TONES

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ιδέα γάμου Earthy tones, κεραμικά χρώματα σαν του μανιταριού, γεωμετρικά σχήματα κεραμικές μπομπονιέρες και κηροπήγια ειναι μερικά απο τα νέα trends γαμων για το 2025.

Δημιουργήστε μια γήινη ατμόσφαιρα για τον γάμο σας, συνδυάζοντας αρμονικά την ελληνική κληρονομιά και τα κεραμικα στην διακόσμηση του γάμου σας. Ξεκινήστε με μια παλέτα χρωμάτων εμπνευσμένη από τις φυσικές αποχρώσεις του μεσογειακού τοπίου - ελαιόχρους, τερακότα, και άμμο. Επιλέξτε τραπεζομάντιλα, φορέματα και ρούχα των κουμπάρων και ανθοστολισμούς που αντικατοπτρίζουν αυτές τις γήινες αποχρώσεις,

Υιοθετήστε στοιχεία της ελληνικής κεραμικής, χρησιμοποιώντας χειροποίητα πιάτα και κεραμικά ως κεντρικά σημεία, προσδίδοντας αυθεντικότητα στη διακόσμηση των τραπεζιών. Εξερευνήστε το σύμβολο της ειρήνης και της ευημερίας ενσωματώνοντας κλαδιά ελιάς και σκεφτείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους εξατομικευμένα ελληνικά κεραμικά ως δώρα. Για να ολοκληρώσετε την ατμόσφαιρα, επιλέξτε έναν χώρο που θυμίζει το γοητευτικό τοπίο της Ελλάδας, με λευκή αρχιτεκτονική και πλούσια πράσινα. Συνδυάζοντας αρμονικά τις γήινες αποχρώσεις και την ελληνική κεραμική, ο γάμος σας θα εκπέμπει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας και πολιτιστικού πλούτου.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ 2025: RETRO ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Ποιος λέει όχι σε μια τετοια τούρτα;

Αν δεν θέλετε την κλασική μοντερνα τούρτα ή ακόμα χειρότερα την κιτσ γυψινη τουρτα που μονο ο ένας όροφος της ειναι αληθινός αγκαλιάστε το αληθινό retro kitch μιας χρωματιστής λαχταριστής τούρτας και αν ψάχνετε caker να σας την φτιάξει δείτε εδώ τους φίλους μας Happy Smell Creations που μπορούν να σας φτιάξουν ότι σχέδιο έχετε στο μυαλό σας. Μερικά απο τα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία ειναι ο Δημήτρης Οικονομίδης στο Νέο Ψυχικό, η Μέλισσα στο Περιστέρι

Ενα μικρό λεξικό για τις ορολογίες που χρησιμοποιούμε οι επαγγελματίες του γάμου.

Πολλές φορές στα ραντεβού μας με τα ζευγάρια χρησιμοποιώ λέξεις που ενώ στους επαγγελματίες γάμου ειναι καθημερινότητα σε πολυ κοσμο ειναι κάτι που ορθά δεν έχουν ξανακούσει. Για να είστε ενημερωμένη:

  • Νext day: Φωτογράφιση & βιντεογράφιση του ζευγαριού μετά τον γάμο. Πολλές φορές γινεται μήνες μετα και ας λέγεται next day, ανάλογα με την διαθεσιμότητα και με συνεννοήση του ζευγαριού μαζί μας. Την επόμενη μέρα γίνεται συνήθως σε νησιά (αν καταφέρει ο γαμπρός και ξυπνήσει!). Δίνει σε όλους την δυνατότητα να συμπληρώσουν φωτογραφίες και βίντεο ειδικα αν την μέρα του γάμου είχε πχ σκοτάδι.

  • Prewedding: Φωτογράφιση & βιντεογράφιση του ζευγαριού πριν τον γάμο. Μια τέλεια ευκαιριά να γνωριστούμε πριν τον γάμο, γίνεται μήνες πριν και οι φωτογραφίες ειναι πιο χαλαρές αλλά και πάλι μια όμορφη αναμνηση του ζευγαριού.

  • Venue: O τόπος που θα γίνει ο γάμος, μπορεί να είναι κτήμα γάμου, βίλα, beach bar, εστιατόριο.

  • Planner: Είναι η εταιρεία ή σχεδιάστρια του γάμου. Δεν ειναι ο ανθοστολισμός και οι μπομπονιέρες αλλα μια ομάδα που θα δουλεψει μαζί σας απο την αρχή μήνες πριν, θα ειναι παρούσα στ α ραντεβού με όλους τους επαγγελματίες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια την μέρα του γάμου. (Αν διαβάσετε τα blog μας μπορείτε να τα κάνετε ολα μόνη σας αν ξεκινήσετε νωρις.) Το κόστος τους ξεκινά απο 1500 -2000 ευρώ μονο για την υπηρεσία τους.

  • Flatlays: Eίναι η φωτογραφιση των γαμήλιων αντικειμένων σας κατοψικά. Συχνα φέρνουμε κουτάκια, δισκους, κορδέλες γραμματόσημα που δενουν με το concept του γάμου σας.

  • Wedding details. Είναι όλα τα αντικέμενα που πλαισιωνουν τον γάμο σας. Το αρωμά σας, τα γαμήλια παπουτσια σας, οι βέρες και τα κοσμήματα σας.

  • Documentary cinematographer. Όχι μια απλή καταγραφή αλλά αληθινές εικόνες με κινηματογραφική ματιά όπως εδώ.

  • Κορσάζ: μια μικρή λεπτομερεια με λουλούδια που μπαινει στο χερι της νυφης/παρανύφων. Η αντρική παραλλαγή ειναι η μπουτονίερα που μπαινει στο πετο του κουστουμιού.

  • Αψίδα. Ανήκει στον στολισμό, ειναι μια κατασκευή ξύλινη ή μεταλλική που στολιζεται με λουλουδια, μπορει να ειναι ολόκληρη ή μιση, και είναι κινητή.

  • Centerpiece Το κομμάτι του στολισμού που μπαινει στο κέντρο του τραπεζιού.

Ενα flatlay του lulumeli wedding photography.

Παράδειγμα απο Flatlay γάμου φωτογραφια Lulumeli weddings.

UNIQUE WEDDING IDEAS: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ budget ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Repeat after me: Το μεγαλύτερο κομμάτι του budget του γάμου θα το ξοδέψετε στο catering & το venue για τους καλεσμένους σας.

"Η ικανότητα να απλοποιείς σημαίνει να εξαλείφεις το περιττό, ώστε το απαραίτητο να μπορεί να μιλήσει." ~ Χανς Χόφμαν

Πως να σχεδιάσετε έναν μινιμαλιστικό γάμο μόνοι σας.

Εφαρμόστε την επίγνωση κατά τον προγραμματισμό και τις αγορές για τον γάμο σας, και ρωτήστε τον εαυτό σας: "Μου φέρνει αυτό χαρά; Είναι κάτι που πραγματικά θέλω ή κάτι που νομίζω ότι χρειάζομαι λόγω υποχρέωσης/προσδοκιών;" Αυτό μπορεί να ισχύει επίσης για τη διασκέδαση, το μενού και σχεδόν οτιδήποτε θα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού του γάμου σας.

Έτσι θα μπορέσετε να επενδύσετε σε καλή φωτογραφία και βίντεο γάμου ❤️‍🔥 και σε ότι έχει σημασία και μένει για πάντα.

Όσον αφορά την minimal διακόσμηση και τον σχεδιασμό γάμου, ο στόχος είναι να διατηρήσετε τα πάντα καθαρά, ευρύχωρα και απαλλαγμένα από περιττά στοιχεία. Πολλά ζευγάρια προτιμούν ένα απλό design όπως μονόχρωμο ή ουδέτερο, αλλά μην φοβηθείτε να προσθέσετε έντονες πινελιές χρώματος όπως πράσινο και κομψό χρυσό.

Παιχνίδι με καθαρές γραμμές, πολύ φως και χώρο, και απλές, αλλά πολυτελείς λεπτομέρειες που βρίσκονται σε υφές και υφάσματα. Θέλετε η διακόσμησή σας να μιλά από μόνη της. Με λιγότερα πράγματα που φράζουν το χώρο, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να εκτιμήσετε και να επικεντρωθείτε σε αυτό που υπάρχει και να είστε πραγματικά στη στιγμή.

🌙 Γυαλινα βάζα* με λιγα λουλούδια, απλά κρεμ ψηλά κεριά για ατμόσφαιρα και κάποια μεταλλικά στοιχεία είναι ότι χρειαζεστε για ένα minimal γάμο.

*Μια νύφη μας μάζευε γυαλινα βαζάκια 1 χρόνο πριν παντρευτεί για να τα χρησιμοποιήσει για τον στολισμό των τραπεζίών της

Menu γάμου με θέμα ελιά αγορά μακέτας απο Etsy με 14 ευρώ και εκτυπωση στην Ελλάδα.

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ιδέες γάμου με θέμα το λευκό και μινιμαλ στοιχείο.

👉 Βρείτε μας στο instagram : @lulumeli_com 🙏 🔥 ⭐👉

Χρειάζεστε βοήθεια με την οργάνωση και τη φωτογράφηση του γάμου σας; Στείλτε μας ένα email εδώ: wedding@louloumeli.com ή καλέστε στο +306978117521, και θα σας απαντήσει μια φιλική φωνή σε όλες τις ερωτήσεις σας!

ΙΔΕΑ ΓΑΜΟΥ CUSTOM DANCE FLOOR 2025 TREND

Lulumeli wedding Photo & cinema: Πρωτότυπες ιδέες γάμου για το 2025 Floor pieces trend.

Αν έχετε περισσότερα χρήματα να διαθέσετε για ανθοστολισμό γάμου μπορείτε να προσθεσετε στην τελετή μερικά κομμάτια στολισμού δαπέδου. Η χρήση διακοσμητικών στοιχείων στο πάτωμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον και να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση.

Αυτά τα κομμάτια μπορούν να κατασκευαστούν από μια ποικιλία υλικών όπως λουλούδια, πράσινο, ή ακόμα και κηροπήγια, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν χρώμα, υφή και εξατομίκευση στον χώρο της τελετής.

Μερικά δημοφιλή κομμάτια δαπέδου τελετών περιλαμβάνουν πέταλα και γεωμετρικά σχήματα. Μπορείτε ακόμα να βάλετε και μεγάλα καλάθια με λουλούδια, ιδιαίτερους διαδρόμους και να ρίξετε ροδοπέταλα σε όλη την διαδρομή σας..

💙Μην ξεχάσετε οτι σας σύστησε το Lulumeli είναι δοκιμασμένο σε αληθινούς γάμους!


2. ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ 2025

  1. 👌 Κάντε τον γάμο σας νωρίς για να ζήσετε την μέρα σας. Καθώς τα καλοκαίρια μας τα τελευταια χρόνια ειναι δροσερά, δοκιμάστε να παντρευτείτε στις 5 ή 6 έτσι ώστε να απολάυσετε την μέρα σας, να δειτε το venue σας με ωραία χρώματα και να βγείτε φωτογραφίες και βίντεο σαν αυτες που βλέπετε στα blogs. 👉 Δείτε εδώ γάμους μας με φυσικό φώς!

  2. 🖌️Χρησιμοποιήσετε το AI για να ετοιμάσετε και να οργανώσετε τον γάμο σας!. Οι αλγόριθμοι του ΑΙ μπορούν να αναλύσουν τις προτιμήσεις σας και να παρέχουν εξατομικευμένες προτάσεις για τοποθεσίες, φορέματα, διακοσμήσεις και άλλες πτυχές του γάμου. Δοκιμάστε το CHATGPT.

  3. Μakeup ready πριν τον γάμο. Ζήστε την μέρα σας! Μην την περασετε σε μια καρέκλα να σας βάφουν μεχρι την τελευταία στιγμή. Πείτε στην MUA του γάμου σας να σας έχει έτοιμες 3 ώρες πριν τον γάμο! Μην ανησυχείτε το makeup κραταει 12 ωρες.

  4. 🍿Go 90s ! Δοκιμάστε ρετρό τουρτα για τον γάμο σας. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βαρεθεί τις κλασσικές ασπρες γαμήλιες τουρτες που είναι πολυ σοβαρές, τι θα λέγατε για μια ρετρό τουρτα απο τους συνεργάτες μας;

  5. Επενδύσετε στον φωτισμό για να γίνει ο γάμος σας υπερπαραγωγή. Κρεμάστε fairy lights, φωτιστε με κεριά τα τραπέζια, και ενσωματώστε neon light επιγραφές για να βγάλουν οι καλεσμένοι σας και εσείς φωτογραφίες στο πάρτυ. 👉Ρωτήστε μας που θα τα βρείτε ολα αυτά.

  6. 🎤Δώστε τους κάτι για να σας θυμούνται για πάντα! Εργοδοτήστε έναν καλλιτέχνη να κάνει ένα μικρό show στο πάρτυ σας, αφήστε τους όλους αναυδους με ένα drag show, μια κοπελα που κάνει belly dancing, ή με την ομάδα συγχρονισμένης κολυμβησης που κάνει show σε πισίνες. Πάρτε live μουσικούς, χορευτές και θα δημιουργήσετε αναμνήσεις σε ολους τους καλεσμένους.

  7. 🍸🍾Champaigne towers! Δεν το έχω δει σε κανένα ελληνικό γάμο αλλα ειναι must στα ζευγάρια μου απο εξωτερικό. Είναι η τέλεια ευκαιρία για φωτογράφιση και δίνει τέλειο υλικό αλλά και χαρά στους καλεσμένους και εσάς.

🎹 Ασπρόμαυρο θέμα γάμου. Αρκετά υποτιμημένο απο τις νύφες στην Ελλάδα αυτή η χρωματική παλέτα φωνάζει luxury! Οι άντρες με μαυρα σμόκιν και τα κορίτσια με βραδυνές τουαλέτες αυτός ο γάμος μπορεί να γίνει ο πιο εντυπωσιακός που έχετε παει ποτε.

4.ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟ 2025

Lulumeli wedding Photo & cinema: Φωτογραφία & βίντεο γάμου για τα ζευγάρια του 2024.

Όσα χρήματα και να δαπανήσετε σε ανθοστολισμούς και ακριβές λεπτομέρειες σίγουρα δεν πρέπει να σας σταματήσουν απο το να κλείσετε 📷καλή φωτογραφία γάμου και φυσικά 🎥 βίντεο με την μέρα σας. Βρισκόμαστε στην εποχή της εικόνας, και θα είναι ίσως η μοναδική στιγμή στην ζωή σας που θα έχετε μια ομάδα καλλιτεχνών να σας βγάλει επαγγελματικά φωτογραφίες και να σας κινηματογραφίσει με σωστό τρόπο.

Την επόμενή ημέρα από τον γάμο σας θα θέλετε άμεσα να δείτε φωτογραφίες! Όλη η δουλειά που κάνατε, η οργάνωση και η ενέργεια της μέρα σας θα έχει αποθανατιστεί για πάντα με τις κάμερες μας. Για εμάς αυτό ειναι πολύ μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε με χαρά.

Τα wedding photography trends για το 2024-2025.

5.ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ Ή ΒΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΤΟ 2025?

Πριν ξεκινήσετε σε αναζήτηση κτήματος γάμου ή εναλλακτικής τοποθεσίας για τον γάμο σας πρέπει να γνωρίζεται περίπου τον αριθμό των καλεσμένων σας. 👯 Aν έχετε κατω απο 200-250 καλεσμένους τα κτήματα δεν παραχωρουν τον χώρο τους στην Αττική. Αρα θα πάτε σε άλλες επιλογές όπως βίλες, εστιατόρια, μουσεία, beach bar και πολυχώρους.

Αντιθέτως αν έχετε πάνω απο 200 ατομα δεν χωράτε σε βιλα ή εναλλακτικους χώρους.

Οι τιμές των κτημάτων στην Αττική είναι πλεον παντού ακριβές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Η Αθήνα εχει εξισωθεί με γάμο σε νησί απο άποψη τιμων. Δεν πιστευω οτι θα μπορείτε να βρείτε κάτω απο 60 ευρώ το άτομο σε κτήμα για το 2024 ενω τα πολυτελή κτήματα ξεφευγουν με 80+ ευρώ ανα άτομο. Οι βίλες ζητάνε ένα ενοικιο τυπου 2-3 χιλιάδες ευρώ και μετά πρεπει να διαπραγματευτείς με τον κάθε ιδιωτη συν το catering. Αν ψαχνετε βίλα για τον γάμο σας ρωτήστε μας για να σας στειλουμε μια λιστα.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις γάμο μέχρι 100 άτομα θα πρέπει ή να δεις εναλλακτικές ημερομηνίες το καλοκαίρι πχ Πέμπτη κτλ ή να βρεις ένα venue για λίγα άτομα, όπως Ξενοδοχείο, Ιδιωτική βίλα μέσω Airbnb, εστιατόριο ή beach bar.

Κατεβάστε απο εδώ δωρεάν το wedding checklist μας για να σας βοηθήσει στην οργάνωση του γάμου σας!

Αν σκέφτεστε να νοικιάσετε βίλα διαβάστε εδώ τον αναλυτικό μας οδηγό για ενοικίαση βίλας για γάμο εδώ.

Δείτε εδώ γάμους του Lulumeli σε βίλες!

Ιδέα γάμου 2024: Φωτογράφιση γάμου από Lulumeli στο κτήμα Πετρέζα.

Από φωτογράφιση Lulumeli wedding Photo & cinema στο κτήμα Πετρέζα.

Lulumeli wedding Photo & cinema: Στο ξενοδοχείο Ever Eden απο εκδήλωση που κινηματογραφήσαμε.

Lulumeli wedding Photo & cinema:Απο φωτογράφιση γάμου στο αγαπημένο κτήμα Τζιώρτζη

ΙΔΕΑ ΓΑΜΟΥ 2025 ΚΛΕΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Wedding video in Tinos island by Lulumeli wedding videography

Μετά απο τόσους γάμου ξανασκέφτομαι τι θα διάλεγα για τον δικό μου. Αν έχετε ένα νορμάλ budget ο γάμος σε νησί ειναι μονόδρομος. Αντί να ξοδεψετε το budget σας σε ένα τυπικό γάμο σε κτήμα για 250-3ο0 που θα φάνε θα παρουν την μπομπονιέρα και θα φύγουν στις 1.30 το πρωί για το σπίτι τους, κρατήστε αυτά τα 50-60 άτομα που θα μείνουν μέχρι το πρωι για εσάς και πηγαίνετε σε ενα νησάκι 2 μερες για την εμπειρία μιας ζωής. Οι γάμοι σε νησί ειναι απερίγραπτα ωραίοι. Νιώθεις διακοπές, νιώθεις Ελλάδα, νιώθεις ο πιο τυχερός ανθρωπος στον πλανήτη. Οσο για το κόστος βγαινει το ίδιο με Αθήνα απλα με λιγότερους καλεσμενους. Τι και αν δεν είστε απο νησί. Νοικιάζετε ενα μεγάλο airbnb ή μια βιλα γάμου και κάνετε εκει το παρτυ σας. Εκκλησάκια υπάρχουν παρα πολλα και όλα ειναι μαγικά. Αν σκεφτεστε τα ακτοπλοικά προτιμήστε κοντινα νησια απο Λαύριο ή Ραφήνα που ειναι πιο οικονομικά.. μάλιστα αν παρετε πολλά μαζεμένα εισητήρια σας μειώνουν την τιμή πχ για Κυθνο βγαίνει 17 ευρώ το άτομο.

Τα κοντινότερα και καλυτερα νησία για γάμο στην Αττική ειναι η Υδρα, η Τζια η Κυθνος, η Σέριφος η Σύρος, η Πάρος. Αν θελετε κατι ακόμα πιο μακρυα δοκιμάστε τη Μήλο και την αγαπημένη μου Ιο. Εδώ μπορείτε να δείτε πολλούς γάμους μας σε νησιά όπως οργανωθηκαν απο τις νύφες μας!

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ο μόνος τρόπος για να ξαναζήσετε τις στιγμές του γάμου σας είναι να απολαυσετε το βίντεο σας μαζί με φίλους και οικογένεια

8 ΑΠΟ TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Lulumeli wedding Photo & cinema: Ιδέα γάμου τα καλύτερα κτήμα στην Αττική με ξωκλήσι κοντά στην θάλασσα.

Τα αγαπημένα μας κτήματα για το 2025 είναι τα παρακάτω, για εμάς πληρούν τις προυποθέσεις για έναν όμορφο γάμο. Δηλαδή να μην μοιάζουν με παραδοσιακό “κτήμα γάμου” αλλά να είναι περισσότερο βίλες σε καλές τοποθεσίες με καλο φαγητό και ευγενικό προσωπικό. Επίσης ένα κτήμα είναι όμορφο να έχει έναν αμπελώνα, ή ένα ελαιώνα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την υπέροχη φωτογράφιση σας. Σημαντικο να έχουν όμορφο εκκλησακι μέσα ωστε να μην χανετε περιττό χρόνο σε μετακινήσεις και να απολαυεσετε την ημέρα σας.

Νούμερο 1 σε προτιμήση μας το Κτήμα Τζιώρτζη all time favorite! Όλοι μας οι γάμοι εκεί ήταν απολύτα επιτυχείς με πάρτυ μέχρι το πρωί, τέλειο μπαρ δίπλα σε πίστα, όμορφο μέσα και έξω, ο μαιτρ και το προσωπικό ευγενέστατοι. Εκκλησάκι για τέλεια φωτογράφιση καθώς το φώς πέφτει ανεμπόδιστα ακριβώς πίσω απο το ζευγάρι την ώρα της τελετής. Vibes πάρτυ, καλοί dj. Δείτε εδώ φωτογραφίσεις του Lulumeli στο κτήμα Τζώρτζη.

Επικοινωνήστε μαζί τους και πείτε απο το Lulumeli! +306943298413 Κουβαράς Αττικης.

Lulumeli wedding Photo & cinema: απο τον γάμο μας στο Κτήμα Τζιώρτζη

  1. Κτήμα Γ. Κοκοτού 1, Σταμάτα, T.K. 14575 ΤΗΛ 210-8145113, 210-8946625, 6944-627038 

  2. Κτήμα Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη. Κοντρατση, Ζακύνθου 57, Koropi 194 00 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 647 5300

  3. Κτήμα Μεσογειος. Ονείρων, Θεάτρου και, Koropi 166 72 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108975538

  4. Κτήμα Νεφέλες. Αγίου Ιωάννου και Thiseos 50, Koropi 194 00 Τηλέφωνο εποικοινωνίας: 6970101011

  5. Κτήμα Casa e Campo. Στο Κρυονέρι θυμίζει Ιταλική εξοχή και πολύ ωραίους χώρους για φωτογράφιση ζευγαριού!Δείτε εδώ βίντεο γάμου μας στο κτήμα.

  6. Κτήμα 48. 7 km, Leof. Athinon Souniou 48, Anavissos 190 13 Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2114006150 Ιδανικό και για βαπτίσεις το κτήμα 48 είναι πρώτα απο όλα άνετο, έχει μεγάλους χώρους και ίσως είναι απο τα λίγα μέρη στην Αττική με αληθινή θεα στην θάλασσα. Αν το κλείσετε μην το κλείσετε βράδυ αλλά απο νωρίς το απόγευμα για να απολάυσετε το μέρος πριν σκοτεινιάσει. Για μεγάλύτερα budget και πολλούς καλεσμένους.

  7. Κτήμα Γρέγου. Tatoiou 230, Acharnes 136 72 Τηλέφωνο επικοινωνίας 2108003124

  8. Κτήμα Μελισσουργού. Kalyvia Thorikou 190 10 Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944398383

luxury ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΤΟ 2025

Lulumeli wedding Photo & cinema: από το drone του Lulumeli στο κτήμα 48

Κτήμα Χατζή Πλούσιο σε παροχές και για όσους ψάχνουν κάτι παραπάνω απο ένα απλό κτήμα. Ιδανικό για φωτογραφίσεις και βίντεο μέσα στον αμπελώνα και σε πολλά σημεία του κτήματος. Επίσης είναι στην Ανάβυσσο κοντά σε πλειάδα από πανέμορφα εκκλησάκια όπως η Αγία Ειρήνη,  Αγίου Κωνσταντίνου ,των Αγίων Αναργύρων Π.Φώκαιας, το παραθαλάσιο του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Lulumeli wedding Photo & cinema: Φωτογραφία απο το κτήμα Ορίζοντες απο γάμο του Lulumeli.

Κτήμα Ορίζοντες. Απο τα αγαπημένα μας μέρη για γάμο και απο τα λίγα στην Αττική που έχουν όμορφο εσωτερικό χώρο ακόμα και γάμους τον χειμώνα. Έχει δικό του παρεκλήσσι τεράστιο χώρο με γκαζόν και ειναι μέσα στο πράσινο με αποτέλεσμα να είναι δροσερό ακόμα και τον Ιούλιο.

6. ΙΔΕΑ ΓΑΜΟΥ 2025 ΤΑΣΕΙΣ ΝΥΦΙΚΩΝ

Αν το Lulumeli wedding photography & cinema ήταν νυφικό θα ήταν αυτό απο την Phillipa lepley

Δυο νυφικά για την ημέρα του γάμου ένα για την εκκλησία και ένα για το πάρτυ

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2025 είναι: Σατέν υφάσματα, κεντημενες πέρλες σε όλο το νυφικό, statement pieces, ώμοι έξω και μανίκια, αέρινα και διάφανα νυφικά, υπολευκα υφάσματα, υφασμάτινα λουλούδια, τεράστιοι φιόγκοι, κορσεδες και τούλι, παλ χρωματιστά νυφικά, νεραιδένια νυφικά, κολλητα ολοσωμα νυφικά, μανικια και διάφανα γάντια.

Είσαι στην καλύτερη θέση για να βρεις το νυφικό για τον γάμο σου, πλέον στην Ελλάδα έχει παντού καλόγουστα νυφικά που μοιάζουν να έχουν βγει απο ταινία. Η συμβουλή μου ειναι να δοκιμάσεις διαφορετικά στυλ καθώς μπορεί να δοκιμάσεις κάτι τελείως διαφορετικό απο αυτό που πήγαινες και να σου πάει τέλεια. Μην σκέφτεσαι τα trends! Πιστεύω ότι πρεπει να φορέσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις τέλεια χωρίς να σκεφτεσαι την γνωμη των αλλων! Επίσης μην μπερδευτείς απο τις φωτογραφίσεις τον μοντέλων! Πολλές φορές δεν μας αρέσει το νυφικό τόσο όσο η κοπέλα που το φοράει.

Τι να αποφυγεις στην αναζητηση του THAT PERFECT DRESS?

  1. Είναι ουσιώδες να ορίσετε ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό για το νυφικό και να τον τηρήσετε. Αν ερωτεύεστε ένα φόρεμα που υπερβαίνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας ειναι πιθανό να μην έχετε μετά χρήματα για πολυ πιο σημαντικά πράγματα του γάμου σας! Είναι απλά ένα ρούχο.

  2. Πολλες γνώμες! Ενώ είναι σημαντικό να έχετε αξιόπιστες γνώμες κοντά σας, το να φέρνετε πολλούς ανθρώπους στην εμπειρία της αναζήτησης του νυφικού μπορεί να οδηγήσει σε αντιφατικές συμβουλές. Διαλέξτε ένα μικρό γκρουπ υποστηρικτικών ανθρώπων που κατανοούν το στυλ και τις προτιμήσεις σας. Μην πάρετε άτομα μαζί σας που ξέρετε οτι θα σας νευριάσουν!

  3. Η ημέρα του γάμου σας περιλαμβάνει πολύ κίνηση, επομένως είναι ουσιώδες να δίνετε προτεραιότητα στην άνεση. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περπατήσετε, καθίσετε και χορεύετε άνετα με το επιλεγμένο νυφικό. Λάβετε υπόψη το βάρος του υφάσματος, την εφαρμογή γύρω από τα χέρια και την ευκολία της κίνησης. Μην την πάθετε σαν μια νυφη μου που δεν μπορούσε να χορεψει στον γάμο της!

  4. Αρχίστε να ψωνίζετε για το νυφικό σας τη σωστή στιγμή. Η έναρξη αγορών πολύ νωρίς μπορεί να οδηγήσει σε διστακτικότητα, καθώς οι τάσεις μπορεί να αλλάξουν. Από την άλλη πλευρά, το να περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να περιορίσει τις επιλογές σας και να αυξήσει το άγχος.

Θα δοκιμάζατε ένα τέτοιο ρομαντικό και αρκετά σέξι νυφικο με κορσε; Είναι μεγάλη τάση στα νυφικά του 2025 Δείτε όλη την συλλογή εδώ ΑNNIKA

Νυφικά με τεράστιο φιόγκο! Μετα το viral φουστανι του Hnm τα νυφικά με μεγάλο όγκο και φιόγκο αποτελούν τάση για ιδιαιτερες νύφες. Watters νυφικό εδώ

Made bride by Antonea H νύφη μας Βασιλική φορεσε ενα ιδιατερο φόρεμα με ενα απαλο γαλάζιο απο την Made Bride Μια ακόμα Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπάμε στο lulumeli

Κεντητό νυφικό αληθινό αριστούργημα απο την www.berta.com

Η επιστροφή του σατέν. Δεν υπάρχει πιο σικ υλικό για νυφικό. Δείτε τα όλα στο Cinq

Ρομαντικά μανίκια στο CINQ

Vasia Tzotzopoulou Πάντα υποστηρίζουμε και αγαπάμε τις Ελληνίδες σχεδιάστριες!

Berta Prive Ότι πιο sexy και όμορφο υπάρχει σε νυφικό για το 2025

Τα νυφικά της Bowie Rae είναι για νύφες που θέλουν μια πιο ενναλακτική επιλογή σε στυλ. Δειτε τα εδω Bowie Rae

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ? ελληνες σχεδιαστες νυφικων 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Παρακάτω έλληνες και ξένοι σχεδιαστές νυφικών που αποδεδειγμένα έχουν απίστευτα νυφικά

Oι έλληνες σχεδιαστές Miro είναι ενα διδυμο με μοναδικά μοντέρνα νυφικά θα τους βρείτε εδώ Μiro

Η τοπ ελληνίδα σχεδιάστρια νυφικών Μαρία Κονίδη, θα την βρείτε στο ατελιέ της στο Κολωνάκι https://www.maria-konidi.gr/

#itskonididarling

Οι trendy Madamme Shoushou εκτός απο ρούχα σχεδιάζουν και χαρακτηριστικά νυφικά με υφασμάτινα Λουλουδια Madamme Shoushou atelier

Η ελληνίδα σχεδιάστρια με τα ρομαντικά νυφικά Vasia Tzotzopoulou θα την βρείτε στο Κολωνάκι στο κατάστημα Passion Alley.

Passion Alley - Vasia Tzotzopoulou
5 Xanthou St.
10673, Kolonaki, Athens
E-mail:
vasia@passionalley.com

Το νυφικό αυτό από 2.500 ευρώ στην Made Bride

Η αγαπημένη Made bride by Antonea εχει αιθέρια νυφικά που τολμάνε καθώς χρησιμοποιεί και παλ αποχρώσεις. Θα την βρείτε για ραντεβού στην Βουλιαγμένης.

Για τις νύφες που τους αρέσουν τα πιο bohemian νυφικά θα βρείτε ιδιαίτερα κομμάτια στην Anna Tavoularidi bridal στην Λυκόβρυση.


ΞΕΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΝΥΦΙΚΩΝ 2025

Αν θέλετε να εμπνευστείτε για τον σχεδιασμό του νυφικού σας ή να αγοράσετε νυφικό για το 2025, παρακάτω θα βρείτε τους καλύτερους bridal designers του κόσμου. Με διαφορά πρώτη ειναι η Alice Temperlay η οποία βγάζει κάθε χρόνο τις τάσεις που ακολουθούν οι υπόλοιποι μετα απο καιρό. Δείτε εδω τα νυφικά της .

Νυφικό απο την Alice Temperlay

BHLDN τώρα πλέον Anthropologie Οικονομικά νυφικά τα παραγγελνετε online.

1700 ευρώ Besa Diana Strapless Organza Gown στο Anthropologie

Monique Huillier Βασισμένη στο LA φτιάχνει υπερπαραγωγές νυφικά με χαρακτηριστικό το φλοράλ στοιχείο.

Asos Bridal Οικονομικά και προσιτά για όλους.

Berta Prive Luxury και πολύ σέξυ νυφικά.

Phillipa Lepley Αν θέλετε να νιώσετε σαν πριγκήπισσα το νυφικό σας το αγοράζετε απο εδώ. TOP!

Primalicia Στην boutique αυτή μπορείτε να βρείτε πολλές συλλογές απο ξενους σχεδιαστές.


7. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΤΟ 2025.

Πρώτο Σάββατοκυριακο του Σεπτεμβρίου. 6 Σεπτεμβρίου 2025 Σάββατο και 7 Σεπτεμβρίου 2025 Κυριακή. Αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια είναι το ΣΚ που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι του χρόνου. Ειδικά οι γάμοι σε νησιά! Αν το θέλετε κλείστε τα πάντα 12 μηνες πριν! Ρωτήστε μας για την φωτογραφία του γάμου σας!

To Σάββατοκυριακο κοντά στο Θερινό Ηλιοστάσιο. 21 Ιουνίου 2025 Σάββατο και 22 Ιουνίου 2025 Κυριακή. Το θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο συμβαίνει συνήθως γύρω στις 21 Ιουνίου στο βόρειο ημισφαίριο, είναι η ημέρα με τη μεγαλύτερη περίοδο φωτός και τη μικρότερη νύχτα του έτους.

Πολλα ζευγάρια βρίσκουν ελκυστική την ιδέα να παντρευτούν γύρω στο θερινό ηλιοστάσιο για διάφορους λόγους: Μεγάλες μέρες και ευχάριστος καιρός: Οι μεγαλύτερες ώρες της ημέρας κατά το θερινό ηλιοστάσιο παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες για υπαίθριους γάμους και γιορτές. Ο γενικά ευχάριστος καιρός αυτή την εποχή του χρόνου ευνοεί διάφορα είδη τελετών και δεξιώσεων.

Συμβολισμός του Φωτός: Το θερινό ηλιοστάσιο συνδέεται συχνά με τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους. Τα ζευγάρια μπορεί να βρουν αυτόν τον συμβολισμό σημαντικό καθώς ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους μαζί. Η ιδέα να ξεκινήσουν τον έγγαμο βίο τους μια μέρα που συμβολίζει τη φωτεινότητα και τη ζεστασιά μπορεί να είναι σημαντική.

Παράδοση και πανηγύρια: Σε πολλούς πολιτισμούς, το θερινό ηλιοστάσιο ήταν μια εποχή γιορτών και γιορτών για αιώνες. Η επιλογή αυτής της ημερομηνίας για έναν γάμο μπορεί να επιτρέψει στα ζευγάρια να ενσωματώσουν παραδοσιακά ή πολιτιστικά στοιχεία στην τελετή τους.

Το καθοριστικό είναι να επιλέξετε μια ημερομηνία που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και αντανακλά τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας. Η επιλογή της ημερομηνίας μπορεί να είναι ενδεικτική της αγάπης και της ενότητας που θέλετε να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας. Το 2025, η ημερομηνία του γάμου σας είναι επίσης μια όμορφη ευκαιρία να αξιοποιήσετε τον πλούτο του φυσικού κάλλους και της φωτεινής ημέρας, ειδικά αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας κοντά στον θερινό ηλιοστάσιο. Αν σχεδίαζετε θρησκευτικό γάμο το μόνο που χρειαζεται να γνωρίζεται ειναι οι μέρες που δεν γίνονται ορθόδοξοι γάμοι το 2025.

Το σημαντικότερο είναι να είναι η επιλογή σας συμβολική και να αντανακλά τις προσδοκίες και την προσωπικότητά σας.

Αυτές ειναι οι ημέρες όλων των μεγάλων αργιών. Παρακάτω σας βάζω όλα τα Σαββατα και Κυριακές του 2025 και τις ημερομηνίες που δεν γίνονται γάμοι στην Ελλάδα. Πολλοί ψάχνουν τυχερές ημέρες γάμων και συμβουλευονται την αστρολόγους εμείς απο την εμπειρία μας μπορούμε να ορκιστούμε ότι η ημερομηνία δεν αποτέλεσε ποτε πρόβλημα για γάμο. Σίγουρα ξεχωριζουν οι παρακάτω ημερομηνίες λόγω ζήτησης αλλά και λόγω καιρού.

Το τριήμερο του Αγιου Πνέυματος. Εχει τεράστια ζήτηση λογω τριημέρου και ενδυκνύεται για γάμους σε νησια. 7-9 Ιουνίου 2025. Say no more. Συμπέφτει με το θερινό ηλιοστάσιο! Η τελεια ημερομηνία για το 25.


Κατεβάστε δωρεάν το wedding checklist σε pdf για τον γάμο σας απο το Lulumeli


ΙΔΕΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΑΜΟΥ 2025 ΦΙΟΓΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ

Οι φιόγκοι απο κορδέλες βελούδου θα είναι παντού, σε μαλλιά, ρούχα, στολισμό κοκταιλ! Ειναι παιχνιδιάρικοι και ultra chic ταυτόχρονα!

See this content in the original post

Νυφικός φιόγκος απο το ETSY 34 ευρώ εδώ



Αν παντρεύεστε το 2025 θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας να σας στείλουμε τις τιμές μας για φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου σας, και να μιλήσουμε απο κοντά για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας. Καλέστε μας στο +306978117521 ή στείλτε email στην φόρμα.