Lulumeli

View Original

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ 2021 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ

Ιδέες γάμου 2021 μόνο απο το Lulumeli

Αν ψάχνεις να σχεδιάσεις τον γάμο σου για το 2021 και δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις ήρθες στο σωστό blog γάμου. Στο Lulumeli κανένα πόστ μας δεν είναι πληρωμένο απο διαφημιζόμενους γιατί είμαστε βιντεογράφοι και φωτογράφοι γάμων. Ότι γράφουμε εδώ αποτελεί συμβουλή στις μελλουσες νύφες μας και είναι απόσταγμα απο όλες τις πληροφορίες και εντυπώσεις (καλές και κακές) που μας δίνουν οι ίδιες, αφού ζήσαμε μαζί τον γάμο τους απο την αρχή έως το τέλος. Εδώ μπορείς λοιπόν αν μάθεις πως να οργανώσεις τον γάμο σου σε βίλα, ποια κτήματα αξίζουν την τιμή τους, ποια ειναι τα νοστιμότερα catering γάμου, πως να γλυτώσεις περιττά έξοδα αγοράζοντας πράγματα μόνη σου απο amazon, etsy ebay, ποιοι σχεδιαστές άφησαν απόλυτα ικανοποιημένες τις νύφες μας, ποιες ειναι οι καλύτερες ώρες για να κάνεις τον γάμο σου και ποιες οι καλύτερες ημερομηνίες, τις νέες τάσεις σε γάμο και νυφικά και φυσικά μικρές λεπτομέριες που δεν εχεις φανταστεί εκτός αν έχεις “παντρευτεί” 100αδες φορες σαν και εμας!. Lets jump into it…. #2021weddings #weddingsingreece #lulumeli

Free Download: Κατεβάστε απο εδώ το wedding checklist σε pdf

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας! Κανένα απο τα post μας δεν είναι πληρωμένο, όλες οι αποψεις εδώ είναι αληθινές και πηγάζουν απο την αγάπη μας για τον γάμο.

Δείτε εδώ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ

Βρείτε μας στο INSTAGRAM

Παντρέυεστε το 2021? δείτε εδω τα καλύτερα βίντεο γάμου και κλείστε επαγγελματία βιντεογράφο για την δική σας ημερομηνία.

Με μια ματιά οι τάσεις του 2021: Ρομαντικά ελαφριά νυφικά, pampas, μικροί elegant γάμοι, next day & prewedding σε νησιά με ιστιοφόρο, προσωπικές πινελιές, γάμοι σε βίλες κτήματα και beach bars, μερικές απο τις ιδέες γάμου για το 2021

1. KTHMA H’ BΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΤΟ 2021?

Τα κτήματα ως γνωστόν δεν κλείνουν κάτω απο 250 άτομα Σάββατο και Κυριακή. Επειδή πολλοι γάμοι έχουν μεταφερθεί το 2021 λόγω του covid, οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες ειδικά στην Αττική. Αν σκέφτεσαι να κάνεις γάμο μέχρι 100 άτομα θα πρέπει ή να δεις εναλλακτικές ημερομηνίες το καλοκαίρι πχ Παρασκευή, Πέμπτη κτλ ή να βρεις ένα venue για λίγα άτομα, όπως Ξενοδοχείο, Ιδιωτική βίλλα μέσω Airbnb, εστιατόριο ή beach bar.

Τα κτήματα ως γνωστόν δεν κλείνουν κάτω απο 250 άτομα Σάββατο και Κυριακή. Επειδή πολλοι γάμοι έχουν μεταφερθεί το 2021 λόγω του covid, οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες ειδικά στην Αττική. Αν σκέφτεσαι να κάνεις γάμο μέχρι 100 άτομα θα πρέπει ή να δεις εναλλακτικές ημερομηνίες το καλοκαίρι πχ Παρασκευή, Πέμπτη κτλ ή να βρεις ένα venue για λίγα άτομα, όπως Ξενοδοχείο, Ιδιωτική βίλλα μέσω Airbnb, εστιατόριο ή beach bar.

Αν σκέφτεστε να νοικιάσετε βίλα διαβάστε εδώ τον αναλυτικό μας οδηγo για ενοικίαση βίλας για γάμο εδώ.

Κατεβάστε απο εδώ δωρεάν το wedding checklist μας για να σας βοηθήσει στην οργάνωση του γάμου σας!

Πάρτε 50 ευρώ έκπτωση στο πρώτο σας Airbnb booking βίλας πατώντας εδώ

H μέση τιμή για ένα αξιοπρεπές κτήμα στην Αττική είναι 60 ευρώ ανά καλεσμένο για φαγητό, για κτήματα υπερπαραγωγές 80-120 ευρώ ανά καλεσμένο, με πολλά έξτρα όπως πχ ο dj και το open bar, οι τέντες, ο φωτισμός και ίσως κάποια ακόμα έξτρα. Τα περίσσότερα κτήματα έρχονται με δικό τους ή συνεργαζόμενο catering, σε περίπτωση που σας επιτρέψουν να φέρετε δικό σας θα πληρώσετε και το κτήμα ένα πάγιο συν το φαγητό και ποτό που πολλές φορές βγαίνει ακόμα πιο ακριβά. Μερικά απο τα αγαπημένα μας catering είναι το fine dining Δειπνοσοφηστήριο, το Golden catering, η διαχρονική Άυρα, το πολύ καλό La Mensa catering, τα έχουμε δοκιμάσει όλα σε πολλούς γάμους και τα παραπάνω δεν απογοητέυουν ποτε.

Φωτογράφιση από Lulumeli σε μενού εκδήλωσης

Το catering αυτό είναι το Golden catering, με πολύ γευστικά πιάτα

Υπέροχο τραπέζι στο ξενοδοχείο Ever Eden σε βάπτιση του Lulumeli

H παρουσίαση του μπουφέ έχει και αυτή τη σημασία της

Τα αγαπημένα μας κτήματα για το 2021 είναι τα παρακάτω, για εμάς πληρούν τις προυποθέσεις για έναν όμορφο γάμο. Αρχικά δεν μοιάζουν με “κτήμα γάμου” με την παραδοσιακή έννοια, είναι περισσότερο βίλες σε καλές τοποθεσίες με καλο φαγητό και ευγενικό προσωπικό. Επίσης ένα κτήμα είναι όμορφο να έχει έναν αμπελώνα, ή ένα ελαιώνα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την υπέροχη φωτογράφιση σας

Κτήμα Τζιώρτζη all time favorite! Όλοι μας οι γάμοι εκεί ήταν απολύτα επιτυχείς με πάρτυ μέχρι το πρωί, τέλειο μπαρ δίπλα σε πίστα, όμορφο μέσα και έξω, ο μαιτρ και το προσωπικό ευγενέστατοι. Εκκλησάκι για τέλεια φωτογράφιση.

Φωτογραφία απο τον γάμο μας στο Κτήμα Τζιώρτζη

Island Arte and Taste ⭐⭐⭐⭐⭐, εκκλησάκι δίπλα σε θάλασσα η τοποθεσία, δωμάτιο προετοιμασίας νύφης και φαγητό + 3 διαφορετικοί χώροι ανάλογα τις αναγκες σας. Ότι πιο luxurious έχει να δείξει η Αττική.

Από γάμο μας στο island art and taste lulumeli photography & video

Κτήμα Εφηλένα Οικονομικό για αυτό που προσφέρει, όμορφη τοποθεσία ακόμα και σε περίπτωση βροχής!

Κτήμα Βλαχογιάννη Καταπράσινο με την πιο όμορφη θέα που έχω δει σε κτήμα, ενας ζεστός χώρος σε επίπεδα, σχετικά οικονομικό, έχει ενα μικρό αμπελώνα!

Κτήμα Χατζή Πλούσιο σε παροχές και για όσους ψάχνουν κάτι παραπάνω απο ένα απλό κτήμα. Ιδανικό για φωτογραφίσεις και βίντεο μέσα στον αμπελώνα και σε πολλά σημεία του κτήματος. Επίσης είναι στην Ανάβυσσο κοντά σε πλειάδα από πανέμορφα εκκλησάκια όπως η Αγία Ειρήνη,  Αγίου Κωνσταντίνου ,των Αγίων Αναργύρων Π.Φώκαιας, το παραθαλάσιο του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Κτήμα Casa e Campo Μία βίλα μετά το Κρυονέρι που έχει τεράστια έκταση και πολύ καλούς χώρους για φωτογράφιση!Δείτε εδώ βίντεο γάμου μας στο κτήμα.

Η φωτογράφιση της Ζωής λίγα λεπτά μετά το μυστήριο Lulumeli wedding photography

Κτήμα 48 Ιδανικό και για βαπτίσεις το κτήμα 48 είναι πρώτα απο όλα άνετο, έχει μεγάλους χώρους και ίσως είναι απο τα λίγα μέρη στην Αττική με αληθινή θεα στην θάλασσα. Αν το κλείσετε μην το κλείσετε βράδυ αλλά απο νωρίς το απόγευμα για να απολάυσετε το μέρος πριν σκοτεινιάσει. Για μεγάλύτερα budget και πολλούς καλεσμένους.

Photo by Lulumeli wedding photography and video

2. Τaσεις νυφικων για το 2021

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2021 είναι: Διαφάνειες και αέρινα νυφικά, πεσμένα μανίκια απο τον ώμο και κάτω, περίπλοκα κεντήματα, φλοράλ τολμηρά νυφικά, ελαφρά υφάσματα, μεγάλες ουρές που βγαίνουν τελείως απο το νυφικό για το πάρτυ, βαθυά ντεκολτέ σε ίσια γραμμή, η πλάτη έξω, σκίσιμο στην φούστα, νυφικά με στενή ίσια φούστα και πολύ πολύ νοσταλγία και ρομαντισμός. Κάτι που χρειαζόμαστε μετά το 2020.

Αν ψάχνεις νυφικό για τον γάμο σου, πειραματίσου και δοκίμασε φουστάνια που δεν είναι πάντα αυτό που έχεις φανταστεί, μπορεί να εκπλαγείς. Πάρε μαζί σου μια φίλη ή την μαμά σου με την οποία έχεις σχέση εμπιστοσύνης και δεν θα φοβηθεί να σου πει ότι κάτι δεν ειναι για εσένα. Όσο αφορά τα trends, η άποψη μου ειναι ότι 1 φορά παντρέυεσαι οπότε φόρεσε αυτό που πραγματικά σε κάνει να αισθάνεσαι εσύ ωραία! Όλες οι νύφες μας φοράνε τελείως διαφορετικά νυφικά και σχεδιαστές και κάθε φορά τις ρωτάω αν ήταν ευχαριστημένες με την εξυπηρέτηση, το νυφικό για την τιμή που πλήρωσαν, και αν ήταν άνετο στο πάρτυ. Παρακάτω έλληνες και ξένοι σχεδιαστές νυφικών που κερδιζουν και τα 5 αστεράκια ⭐⭐⭐⭐⭐

Monique Huillier Μiro Makis Tselios Madamme Shoushou atelier Vasia Tzotzopoulou Anna Tavoularidi bridal Berta Prive BHLDN Made bride by Antonea Primalicia Asos Bridal

Θα δοκιμάζατε ένα τέτοιο ρομαντικό και αρκετά σέξι μανίκι; Είναι μεγάλη τάση στα νυφικά του 2021 Δείτε όλη την συλλογή εδώ ΑΝΝΑ SPOSA

Berta Prive Ότι πιο καλαίσθητο και όμορφο υπάρχει σε νυφικό

Made bride by Antonea Μια ακόμα Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπάμε στο lulumeli

BERTA νυφικό στο Primalicia που έχει φοβερές εκπτώσεις αυτό τον Σεπτέμβριο η Βerta είναι ο μάστερ στις διαφάνειες!

Ενα μοναδικό φλοράλ νυφικό απο το ατελιέ της Monique Huillier

Vasia Tzotzopoulou Πάντα υποστηρίζουμε και αγαπάμε τις Ελληνίδες σχεδιάστριες!

Η δημιουργία των Ελλήνων MI-RO σε μια αυθόρμητη φωτογράφιση της νύφης μας Κατερίνας στο Ιsland.

Υπάρχει πάντα και η νύφη μου που έραψε μόνη της το νυφικό που βλέπετε το 2015, μπορώ να πω ότι είναι ακόμα ένα από τα ομορφότερα που έχουμε φωτογραφίσει!

Wedding jackets! ΚΕΝΤΗΤΑ ΤΖΙΝ ΤΖΑΚΕΤ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ

Είναι πάρα πολυ στην μόδα στο εξωτερικό να φορέσει η νύφη στο πάρτυ ή στην προετοιμασία ή στο next day ένα τζιν τζάκετ με κεντημένες γαμήλιες λεπτομέρειες! Ειδικά μια νύφη που το στύλ της είναι boho θα το ευχαριστηθεί. Παρακάτω οι φανταστικές δημιουργίες της Jacqueline .

Αν δεν έχεις τα χρήματα να αγοράσεις καινούργιο τζάκετ μπορείς να παραγγείλεις αυτοκόλλητα “BRIDE” και να τα κολλήσεις στο αγαπημένο σου τζιν.

Αυτοκόλλητα απο Amazon με τα γράμματα της αλφαβήτου για να τα κολλήσεις σε τζάκετ, τσάντες καπέλα που θα φορέσεις στον γάμο σου!

Η νύφη μου η Δέσποινα, αγόρασε απο Amazon αυτοκόλλητα γράμματα με το όνομα της και το Bride, καθώς και Flower Girl για την μικρή Λύδια!

3. ΓΙΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ PLANNER ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα ένας σωστός planner θα σε βοηθήσει πολύ. Επαγγελματίας είναι ο planner που θα σου βρει τις πιο συμφέρουσες και ποιοτικές επιλογές χωρίς να βάζει μέσα τα οικονομικά του συμφέροντα παίρνοντας ποσοστά απο τους επαγγελματίες που προτείνει. Η δουλειά του planner είναι πολύ απαιτητική και σίγουρα αξίζει κάθε ευρώ της αμοιβής του, συνήθως απο 2500 ευρώ+. Ιδιαίτερα αν σχεδιάζεις γάμο σε νησί και δεν θες να καταλήξεις η ίδια tour operator για τους καλεσμένους σου, ενώ θες να ευχαριστηθείς το ΣΚ του γάμου σου στο νησί ένας planner σε σώζει. Αν σχεδιάζεις ένα μεγάλο event με πολύ κόσμο ή ένα μικρό αλλά luxury event o planner θα σε βοηθήσει να πάει ο γάμος σου αυτό το βήμα πιο πάνω. Αν θες να οργανώσεις μόνη σου το γάμο σου, μπορείς να τα καταφέρεις και έχω δει νύφες μου να κάνουν καλύτερη δουλειά απο planner. πχ η Δέσποινα! Της ζήτησα να μου γράψει πως πραγματοποιησε τις ιδέες της με μικρό κόστος και σύντομα θα αφιερώσω ένα blog post για τον γάμο της.

Κατεβάστε δωρεάν το wedding checklist για τον γάμο σας απο το Lulumeli

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MOODBOARD ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Μια τέλεια ιδέα είναι να κάνεις ένα consultation για τον γάμο σου πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε αγορά για να δημιουργήσεις το δικό σου moodboard, μπορείς να βρεις ένα σωρό φρέσκες ιδέες και το πιο σημαντικό να κάνεις και ένα budget για όλα τα έξοδα σου. Δείτε παρακάτω ένα moodboard που φτιάξαμε για έναν δικό μας γάμο με θέματα, χρώματα γραμματοσείρες για προσκλητήρια!

Ένα moodboard όπως το φαντάζεται το lulumeli για έναν elegant θέμα γάμου το 2021. Τα υπέροχα στέφανα απο τις αγαπημένες μας Prigipo !

Tι χρειάζεσαι για να οργανώσεις έναν backyard wedding? Αν έχεις χώρο στο κήπο του σπιτιού σου και λίγους καλεσμένους τώρα με το Covid 19 μπορείς να κάνεις μόνη σου τον γάμο σου με ένα catering ή ακόμα και δικό σου μπουφέ και προσωπική εργασία.

  1. Τι πρέπει να νοικιάσεις από έπιπλα

  • CEREMONY SEATING αν κάνετε πολιτικό γάμο στον κήπο σας μπορείτε να φτιάξετε ένα χώρο όπου οι καλεσμένοι σας θα κάθονται. Αν δώσετε πολιτικό όρκο στον γάμο σας είναι τέλεια ιδέα να φτιάξετε μια αψίδα με πρασσινάδα και λουλούδια για να φωτογραφηθείτε απο κάτω.

  • RECEPTION SEATING Βάλτε μερικά αναπαυτικά καθίσματα στον κήπο για να μπορούν να χαλαρώσουν οι καλεσμένοι σας, ειδικά αν δεν κάνετε καθιστό δείπνο. Ένας χρωματιστός καναπές είναι η τέλεια ιδέα για να βγάλετε φωτογραφίες με τους καλεσμένους σας

  • BAR Εξοπλίστε ένα μικρό bar με τα αγαπημένα σας ποτά.

  • ΤΡΑΠΕΖΙΑ ροτόντες ή μοναστηριακά μακρόστενα τραπέζια που πιάνουν λιγότερο χώρο

  • ΤΕΝΤΑ Υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης τέντας για σκίαση αλλά και για ενδεχόμενο βροχής

  • LINENS AND TABLEWARE Αρκετά για τους καλεσμένους και μερικά παραπάνω σε περίπτωση που κάτι σπάσει

  • LIGHTINGS Φωτισμός όπως string lights, προβολείς, led φωτάκια για να φωτίσετε τον χώρο σας.

Απο γάμο μας σε αυλή -Lulumeli wedding photography Ιδέες γάμου 2021


4. Wedding style βρεσ το δικο σου στυλ γαμου και υφοσ

Ακόμα και ένας απλός και λιτός γάμος έχει το δικό του στυλ. Τα χρώματα, οι υφές, τα λουλούδια, τα ρούχα και η διακόσμηση αποτελούν το ενιαίο concept του γάμου σας. Ο μινιμαλισμός είναι ακόμα πιο δύσκολος απο τον μαξιμαλισμό στην διακόσμηση για να μην φανεί “φτωχός” π.χ. καλύτερα να μην κάνεις καθόλου στολισμό σε μια μεγάλη εκκλησία παρά να βάλεις γάζες και λίγα διακοσμητικά που φαίνονται μικρά. Τα χρήματα αυτα μπορείς να τα βάλεις σε περισσότερη διακόσμηση στο wedding venue. Μπορείς όμως με λίγα χρήματα να φτιάξεις όμορφα μίνιμαλ διακοσμητικά για τον γάμο σου. Η νύφη μου Μαρίνα θα κάνει στο ISLAND ARTE AND TASTE τον γάμο της, συζητώντας μου είπε ότι είναι απο την Κέρκυρα, της πρότεινα να βάλει κάτι πολύ κερκυραικό μέσα στον γάμο της, μεταξύ σοβαρού και αστείου μου είπε ναι Κουμ Κουάτ. Τελικά θα δώσει μικρά μπουκαλάκια με λικέρ κουμ κουάτ στους καλεσμένους της πάνω στο τραπέζι. Το στύλ ειναι δικό σου, σκέψου και ένταξε μέσα στον γάμο σου παραδοσιακά έθιμα και προιόντα απο τον τόπο σου, αυτό θα κάνει τον γάμο σου πιο πρωσοπικό και όχι μια απλή αντιγραφή των trends που διαβάζεις στα blogs.

Ιδέα γάμου 2021: Ένα από γυάλινο βάζο με πρασινάδα χωρίς ακριβά λουλούδια μπορεί πολλές φορές να είναι ομορφότερο απο ενα βάζο τριαντάφυλλα.

Ιδέα γάμου 2021: H αισθητική του cottagecore για τον γάμο σας δείτε το instagram της Liskin Dol για να εμπνευστείτε

Ιδέα γάμου 2021: Μινιμαλ και ξεχωριστό και φυσικά σούπερ οικονομικό..ένα πλατυ φύλλο με χοντρό στημόνα για την διακόσμη του γάμου σας το 2021

Ιδέα γάμου 2021: Δείτε εδω πως να φτιάξετε μόνη σας μια γιρλάντα για το γαμήλιο τραπέζι σας

5. ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ WEDDING LOGO

Μια όμορφη ιδέα είναι να φτιάξεις με τα αρχικά σας ένα λογότυπο γάμου για όλη την γραφική ύλη του γάμου σου, δηλαδή για τα προσκλητήρια μέχρι τα μενού και τα αλμπουμ σας και φυσικά για το βίντεο του γάμου σας. Υπάρχουν πολλοί έλληνες γραφίστες που μπορούν να αναλάβουν το wedding logo σας ή μπορείτε να βρείτε απο το ETSY.

Botanical Custom Wedding Stamp | Wedding Monogram Logo €20.99+

Logo από 99designs

6. KANTE BACHELORS PREWEDDING PARTY Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ NEXT DAY ΣΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ

Με μικρότερους γάμους πολλά ζευγάρια σκεφτονται να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους κάνοντας next day σε νησί. Είμαστε τόσο τυχεροί, η νύφη μας έχει εταιρεία με leasing καταμαράν και ιστιοφόρων στον Σαρωνικό. Είναι μια τέλεια ιδέα να το νοικιάσετε για φωτογράφιση ή και για το bachelors σας! Αν κάνετε γάμο σε νησί μπορείτε να το νοικιάσετε και να γυρίσετε τις απόμερες παραλίες του νησιού, όπως έκανε μια νύφη μας στην Μήλο. Το βίντεο και οι φωτογραφίες και η εμπειρία για εσάς και τους φίλους σας θα είναι μοναδική. Δείτε στο site Greece Yacht rent πληροφορίες για ενοικίαση ή στο Facebook και μην ξεχάσετε να πείτε απο lulumeli για ειδική τιμή!

6. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

Προδοσία; Όχι! Και εγώ γυναίκα είμαι και κατανοώ το άγχος της νύφης για το τι θα φορέσει ο γαμπρός την μέρα του γάμου! Απο την εμπειρία μου όλα κυλούν πολύ πιο ξένοιαστα όταν αφήσετε τον γαμπρό να κάνει την επιλογή του και γιατί όχι να σας το κρατήσει για έκπληξη! Οι άντρες την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα απέκτησαν ενα πολύ δικό τους fashion sense. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με ένα γαμπρό που θα έρθει ντυμένος οπως θέλει αυτός στον γάμο του είναι ότι θα κάτσει πολύ περισσότερο να φωτογραφηθεί απο τον φακό μας καθώς θα νιώθει άνετος με την επιλογή του. Εδώ να δώσω ένα μεγάλο μπραβο στους γαμπρούς του 2020 που ήρθαν ντυμμένοι με κρεμ κουστούμι! Παραθέτω τον σούπερ στυλάτο άντρα της Μπελούτσι στον δευτερο του γάμο Vincent Cassel με ένα λουκ που πραγματικά κερδίζει τον γάμο! Νομίζω όλοι κοιτάγαν αυτόν περισσότερο απο την νύφη, η οποία ήρθε με ένα υπέροχο μπουκέτο και ένα πολύ σέξυ φόρεμα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ

Έχουμε αφιερώσει ολόκληρο ποστ εδώ με τις ημερομηνίες του 2021 για γάμο. Η ώρα έχει μεγάλη σημασία για πολλούς λόγους, εμπιστευθείτε μας όταν σας λέμε ότι η ώρα εχει σχέση με τον τόπο, αν είναι κοντά σε θάλασσα, ακόμα και με το Venue που θα κάνετε το γάμο σας. Π.χ. Ξέρετε οτι το Ιsland σκιάζεται από το βουνό και άρα δεν πρέπει να κάνετε πολύ αργά τον γάμο σας εκεί γιατί σκοτεινιάζει; Ολα αυτά και πολλά άλλα μπορούμε να τα συζητήσουμε.

Αν παντρέυστε το 2021 θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας να σας στείλουμε τις τιμές μας για φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου σας, και να μιλήσουμε απο κοντά για όλες τις λεπτομέριες του γάμου σας. Καλέστε μας στο +306978117521 ή στείλτε email στο wedding@louloumeli.com

See this gallery in the original post