Lulumeli

View Original

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ 2024

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ TO 2024

Φωτογραφίζοντας ένα κλειστό γάμο. Στο Lulumeli μας επιλέγουν συχνά ζευγάρια που αποφασίζουν να κάνουν γάμους με λίγους καλεσμένους ή elopements δηλαδή να παντρευονται μόνοι τους με τους κουμπάρους τους. Οι γάμοι σε στενό κύκλο, 50 ατόμων, 10 ατόμων ή ακόμα και γάμοι με κάνένα καλεσμένο είναι απο τους πιο αξιομνημόνευτους καθώς το ζευγάρι τους απολαμβάνει πολύ περισσότερο, γιατί είναι παρών στην μέρα του. Οι μικροί γάμοι δεν έχουν πάντα για κίνητρο τον οικονομικότερο σχεδιασμό, όπως πολλοί πιστευουν. Όλο και περισσότερα ζευγάρια τους προτιμούν γιατί θελουν εκείνη την μέρα να την περάσουν με τα αληθινά προσωπα της ζωής τους, και όχι με άγνωστους ή μακρυνούς συγγενείς.

Hello! Είμαστε το Lulumeli βιντεογράφοι γάμων με σικ και απλό στυλ.. αυτό είναι το wedding blog μας στο οποίο μοιραζόμαστε αληθινές συμβουλές και ιδέες για τον γάμο σας το 2024 και το 2025.

VIDEO ΓΑΜΟΥ Δείτε εδώ τα καλύτερα βίντεο γάμου, και κλείστε για τον δικό σας. Κινηματογραφικό & documentary videoclip γάμου, στην Αθήνα τα Νησιά και όλη την Ελλάδα, απο τους καλύτερους κινηματογραφιστες του lulumeli.com

Για νέα ζευγάρια, που θέλουν να απολάυσουν την ένωση τους χωρίς στρες και πολυκοσμία ο γάμος σε κλειστό κύκλο ειναι ιδανικός γιατί είναι οικείος.

Ένας μικρότερος γάμος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε πολυτέλεια & καλό γούστο απο έναν μεγαλύτερο. Επενδύστε στις μικρές λεπτομέριες, και φτιάξτε ένα μαγικό event.

Photography: Lulumeli

10 ΤΕΛΕΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ 2024

Άφησαν την λιμουζίνα και ήρθαν απο το σπίτι στην Πλάκα στην εκκλησία με Lime

  1. Επενδύστε σε καλή φωτογραφία και βίντεο γάμου. Ένας κλειστός γάμος ενδυκνυεται για φωτογραφίση & μοναδικό βιντεο γάμου, γιατί υπάρχει η ηρεμία και ο χρόνος που απαιτείται! Το βίντεο σας μπορείτε να το μοιραστείτε με όσους δεν μπορεσαν να παρευρεθούν στον γάμο σας.

  2. Small weddings, big ideas. Δέν έχετε καμία δεσμευση στον τόπο του γάμου, την ώρα, την προετοιμασία, αφού είστε ελευθεροι να επιλέξετε χωρίς περιορισμό το στυλ του γάμου σας.

  3. Glam it up, κουβανέζικα πούρα; Μινι μπαρ με bourbon & Champagne; Why not? Είναι η μέρα σας, και δικαιούστε μικρές πολυτέλειες.

  4. Να σας πω ένα μυστικό; Οι πιο όμορφα βαμμενες νύφες που έχουμε φωτογραφίσει είναι αυτές που κάνουν μόνες τους ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Αποδεδειγμένα κανείς δεν ξέρει καλύτερα το προσωπο σας απο εσάς. Ένα απλό χτένισμα, λουλούδια στα μαλλιά, και ένα απαλό βάψιμο με ένα κοκκινο κραγιόν και είστε η πιο λαμπερή νύφη.

  5. Αν παντρευεστε στην Αθήνα, παντρευτείτε σαν τουρίστες! Δείτε και ζήστε την πόλη αλλιώς. Κλέιστε ένα υπέροχο διαμέρισμα AIRBNB για την προετοιμασία σας στην Πλάκα, με θέα στην Ακρόπολη, σαν το εικονιζόμενο, το οποίο προτείναμε στο ζευγάρι μας. Ψηλά ταβάνια, προσεγμένη διακόσμηση και κεντρική τοποθεσία.

  6. Προετοιμαστείτε μαζί. Πηγαίνετε μαζί στην εκκλησία. Δημιουργείστε το δικό σας πρωτόκολλο.

  7. Μικρός γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα και πολιτικός γάμος. Κάντε ένα θρησκευτικό γάμο σε ενα εκκλησάκι στο κέντρο ή σε ένα παρεκλήσι στην θάλασσα, παρακάτω σας προτείνουμε τα ωραιότερα εκκλησάκια στην Αθήνα.

  8. Συνδιάστε την μέρα του γάμου σας με μια εξαιρετική εμπειρία. Ένα ζευγάρι μας πήγε στην εκκλησία με πατίνι, το αλλο πήγε στην Σαντορίνη και κλέφτηκε πάνω στην καλντέρα, σκεφτείτε κάτι ιδιαίτερο.

  9. Ολοκληρώστε την μέρα με ενα δείπνο σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin, ή νέα ελληνική κουζίνα, σίγουρα θα φάτε καλύτερα απο το catering του γάμου. Αντί για δεξιωση ο κλειστός γάμος προσφέρεται για αληθινό luxury dining. H Αθήνα γαστρονομικά έχει πλέον να προσφέρει πολλά, και εσείς μπορείτε να σφραγίσετε την ημέρα του γάμου σας με ένα γαστρονομικό ταξίδι. Μερικά απο τα προτεινόμενα εστιατόρια ειναι το Simul, η πάντα υπέροχη Σπονδή, το Nolan η τι

  10. Κάντε ένα μεγάλο πάρτυ έκπληξη σε μεταγενέστερη ημερομηνία και καλέστε ολους τους φίλους σας, παιξτε εκει το βίντεο του γάμου και μοιραστείτε την ημέρα σας!

Άγιος Δημήτριος Λουμπαρδιάρης

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ 2024

  1. H Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα, Διέυθυνση ναού: Αιόλου 36, Αθήνα Τηλέφωνο: 2103226042

  2. Ιερός Ναός Αγίου Δημήτριου Λουμπαρδιάρη στην Διονυσίου Αεροπαγήτου απέναντι απο την Ακρόπολη

  3. Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Ρηγίλλης απέναντι απο το Ζάππειο στον αρχαιολογικό χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλη, Τηλ: 2107229973

  4. Άγιος Γεώργιος επάνω στο Λυκαβηττό με θέα όλη την Αθήνα, Αγίου Ισιδώρου 106 Τηλ.: 2107212206

  5. Άγιος Νικόλαος του Ραγκαβά, ένα λιγότερο γνωστό κρυφό διαμαντάκι, ο πετρόκτιστος ναός στην Πρυτανείου 1, Τηλέφωνο2103228193

Εξωκλήσια δίπλα στην Θάλασσα ιδανικά για κλειστούς γάμους σε στενό κύκλο.

  1. Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο Τηλ.: 2291041464 ίσως η πιο όμορφη τοποθεσία εκκλησίας στην Αττική

  2. Αγιος Γεώργιος Καβούρι, δεν βλέπεις θάλλασα στο καταπράσσινο εκκλησάκι αλλά εισαι δίπλα

  3. Αγιος Πέτρος Σούνιο, λιγότερο γνωστός κάτω απο τον Ναό του Ποσειδώνα!

Αν ψάχνετε το ομορφότερο βίντεο & φωτογραφια του δικού σας οικείου γάμου επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978117521 ή στείλτε mail: wedding@louloumeli.com ;