Lulumeli

View Original

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ 2024 ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ LULUMELI

Παντρεύεστε! Έχετε αρχίσει να οργανώνεστε και θέλετε ο γάμος σας να είναι λίγο διαφορετικός από τον μέσο ελληνικό γάμο, οι παραδόσεις μας είναι όμορφες, αλλά πολλά από τα στανταράκια της ημέρας και οργάνωσης του γάμου είναι η κληρονομιά των προχυμένων 90s. Και όταν λέμε γάμος 90ς εννοούμε τρίπατες λευκές τούρτες, νυφικά με τεράστια φουρό και είσοδος ζευγαριού με Βαλάντη να τραγουδάει “στο ασανσέρ που συναντιόμαστε”. Ας πάρουμε μια μαγική γόμα και ας σβήσουμε αυτή την ανάμνηση. Θέλετε ένα μοναδικό διαφορετικό εναλλακτικό once in a lifetime party, κάτι που θα μείνει στις μνήμες των καλεσμένων για πάντα; Ένα γάμο για τον οποίο θα είστε περήφανη ότι διοργανώσατε, που βγάζει τον χαρακτήρα σας και αξίζει κάθε ευρώ που δώσατε;

#WEDDINGIDEAS #stolismosgamou

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας! Κανένα απο τα post μας δεν είναι πληρωμένο, όλες οι αποψεις εδώ είναι αληθινές και πηγάζουν απο την αγάπη μας για τον γάμο.

Δείτε εδώ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ

Follow us on Facebook

Follow us on INSTAGRAM

Παντρέυεστε το 2021 ? δείτε εδω τα καλύτερα βίντεο γάμου και κλείστε επαγγελματία βιντεογράφο για την δική σας ημερομηνία.

10 ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ LULUMELI PHOTOGRAPHY

Είτε είναι νυφικά από 500 ευρώ BHLDN, ASOS είτε νυφικά απο 8000 ευρώ (BERTA PRIVEE) τα έχουμε δει όλα στους γάμους μας και σας προτείνουμε την λίστα.

  1. Μiro

  2. Makis Tselios

  3. Madamme Shoushou atelier

  4. Vasia Tzotzopoulou

  5. Anna Tavoularidi bridal

  6. Berta Prive

  7. BHLDN

  8. Made bride by Antonea

  9. Primalicia

  10. Asos Bridal

Το αγαπημένο μου νυφικό για το 2021 Μonique Lhuillier


Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΖ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΟΥ; ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Όπως λέει η Mindy Weiss η πλάνερ των μεγαλύτερων γάμων και event στην Αμερική "Οι άνθρωποι βγαίνουν από το κουτί και πειραματίζονται με χρώμα",” λέει στο AD για την αυξανόμενη τάση “Έκανα πολλά πάρτι με γκρίζα, άσπρα, μπεζ και κρεμ στο παρελθόν.” To 2023 η νέα τάση είναι χρώμα. Μην φοβηθείτε να επιλέξετε δυναμικά χρώματα στον σχεδιασμό του γάμου σας και ακόμα και του νυφικού σας.

Elegant Backyard Wedding ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ

Φωτογραφία απο γάμο μας στο ΤΗΕ RESIDENCE ΤΑΤΟΙ

Οι γάμοι στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας ή σε μια βίλα, γνωστοί ως backyard weddings, απαιτούν μια τέντα για να σας προφυλάξουν από τον ήλιο και φυσικά την πιθανότητα βροχής. Η ενοικίαση τέντας κοστίζει 3.000 ευρώ κατά μέσο όρο στην Αττική, ενώ υπάρχουν κτήματα σαν το the Residence που την προσφέρουν από μόνα τους.

See this content in the original post

Ένας γάμος σε κήπο απαιτεί σίγουρα τεντα αλλά και deck για χορέψουν οι καλεσμένοι σας.

The Residence

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΣ & ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ!

Είναι κοινό μυστικό στους wedding planners πως στην Ελλάδα ότι κάνει ο ένας κάνει και ο άλλος χωρίς να αναρωτιέται το γιατί. Το βλέπεις στο παρουσιάζουν, και μετά αποδέχεσαι ότι η διαρρύθμιση γαμήλιας δεξίωσης = ροτόντα, και το ζευγάρι σε κάποιο τραπέζι απομακρυσμένο από τους καλεσμένους είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να κάτσουν οι καλεσμένοι. Ευτυχώς οι καιροί αλλάζουν και πλέον στο Lulumeli μας έρχονται νύφες που θέλουν να κάνουν αλλαγές και βλέπουν το γάμο τους ως ένα τεράστιο πάρτι που όλοι θα περάσουν καλά!

Μια τέλεια ιδέα που βλέπω στους πιο όμορφους και καλόγουστους γάμους είναι να αλλάξεις τελείως την κλασικκή διαρύθμιση με την ροτόντα και να φτιάξεις ενα μακρύ συμπόσιο με τραπέζια όπου όλοι οι καλεσμένοι κάθονται μαζί. Μερικά παραδείγματα τα έχω δει σε γάμους που έχουμε τραβηξει το βίντεο στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλα κτήματα της Αττικής.

Τα τραπέζια σε σειρά, σαν συμπόσιο δίνουν μια πολύ φιλικότερη διαρύθμιση για τους καλεσμένους σας.

Δοκιμάστε μακρυά τραπέζια και ξεφύγετε απο την ροτόντα, διακοσμούνται πιο όμορφα και είναι αρχοντικά για τον γάμο σας το 2023

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ, Ο ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ TRENDS ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΤΟ 2024

Μια ακόμα υπέροχη πινελιά είναι ένα μπαράκι κοντά στην πίστα που θα χορευουν οι καλεσμένοι σας, αυτό είναι και το μυστικό για να κρατήσει το γαμήλιο πάρτυ μέχρι το πρωί και η πίστα πάντα γεμάτη. Πλέον νοικιάζεται mobile bars και τα τοποθετείτε εκεί που εσείς θέλετε!

Υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης επίπλων για γάμους που μπορούν να δημιουργήσουν το στύλ που έχεις στο μυαλό σου, πχ εμέις στο Lulumeli λατρευουμε τους παλιούς βελούδινους καναπέδες και τους χρησιμοποιούμε αρκετά στα βίντεο και τις φωτογραφίσεις των ζευγραριών μας, αλλά και των καλεσμένων τους.

Αν παντρεύσαι το 2024, μπορείς να αρχίσεις να μαζευεις μερικά κομμάτια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον στολισμό του γάμου σου, είτε σκέφτεσαι έναν γάμο με θέμα τροπικό, luxury, the night circus, red velvet, ή sophisticated glam, τα καταλληλα μικρόεπιπλα και props είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν την εικόνα. Υπάρχουν πλέον! πολλές εταιρείες με ενοικιάσεις επίπλων για γάμους. Η δική μας αγαπημένη εταιρεία ειναι η WHITE LILAC RENTALS που ειδικέυεται σε ότι έχει σχέση με τον στολισμο του τραπεζιού σας, δείτε εδώ εικόνες απο το photoshoot που κάναμε μαζί.

Τι να προσέξετε όταν νοικιάζετε αντικείμενα για τον γάμο σας

1.Το κόστος και τι περιλαμβάνει (μετακίνηση, συναρμολόγηση, έξτρα) ασφάλιση των αντικειμένων, τι γίνετε σε περιπτωση κλοπής, απώλειας ή καταστροφής.

2. Βγαλτε τα φωτογραφία ωστε να ξέρετε πως θα τα συνδιάσετε στο χώρο, μετρηστε τον χώρο και τα επιπλα ωστε να χωράνε, ή εμπιστευτείτε εναν διακοσμητή εσωτερικών χώρων για να σας ετοιμάσει ένα πλάνο.

3.Φτιάξτε mood boards, με κομματάκια υφασμα, υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, χρωματικές παλέτες και φωτογραφίες και δείχτε τα στους επαγγελματίες του γάμου σας ωστε όλα να ταιριάξουν μεταξύ τους.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣE ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΤΟ 2024 ΤΟ PINTEREST

Έχεις το μεγαλύτερο εργαλείο design στα χέρια σου δωρεάν. Τι κοινό έχεις με την Kylie Jenner όταν προσπαθείς να βρείς ιδέες για τον γάμο σου; Όλοι οι διασημοι είναι στο PINTEREST από εκεί παίρνουν την εμπνευση τους. Το Lulumeli έχει πολλά ενδιαφέροντα boards που μπορείς να δείς και να βρεις ότι επιλεγμένες ιδέες ανάλογα τον γάμο που κάνεις!

See this gallery in the original post