Lulumeli

View Original

7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΑΜΟ

 Μετά από συζήτηση με τις νύφες μου, μάζεψα μερικά ψήγματα γαμήλιας σοφίας. Η ερώτηση ήταν "αν  έκανες από την αρχή τον γάμο σου τι θα έκανες διαφορετικά;" Ακολουθούν ιδέες για όσους δεν θέλουν να κάνουν αυτό που "πρέπει" στον γάμο τους, και δεν φοβούνται να πρωτοτυπήσουν

1. Μην κλείσεις "αίθουσα εκδηλώσεων"

Αν οι καλεσμένοι σου είναι 100-150 έχεις την ευχέρεια να πας σε διαφορετικά μέρη για την γαμήλια δεξίωση. Κλείσε ένα Beach bar, μια ταβέρνα πάνω στο κύμα, ένα μουσείο, ένα χώρο πολιτισμού, μια Villa που θα νοικιάσεις, μια παραλία. Μην βάζεις τα στερεότυπα των μεγαλύτερων να σου χαλάσουν τη μέρα! H ζωντανή μουσική είναι αξεπέραστη!Πέρα από τον wedding deejay, επένδυσε σε ένα καλό του είδους, μπορείς να κλείσεις πολύ οικονομικά live band! Πάρε μια μπάντα και δες τους καλεσμένους σου να χορεύουν οχι από υποχρέωση άλλα από κέφι!

Η συγγραφέας σας δινει δωρο 30€ για διανυκτερευση στο airbnb, γραφτείτε εδω: ΘΕΛΩ 30€ στο AIRBNB  και κλειστε την προσωπική σας βίλλα για να προετοιμαστειτε πριν τον γάμο σας!

2. Τάισε τους καλά!

Kάνε bbq, βγάλε ψητά και σαλάτες! Βρες ένα ανατολίτικο catering, κάνε Ταυλανδεζικο catering,  είσαι από ένα παραδοσιακό μέρος της Ελλάδας; Δωσε ενα κατάλογο με τοπικά φαγητά και παραδοσιακές συνταγές. Κάνεις γάμο σε νησί; βγάλε τοπικά θαλασσινά χωριάτικη χόρτα, μαρίδα, σαρδέλες ούζο, άσε τον σολομό εισαγωγής και την σαλάτα ρόκα, το άνοστο ρύζι και την κλισέ μακαρονοσαλατα, επίσης το κρέας αμφίβολου ποιότητας. Επίσης άσε την γαμήλια τούρτα που δεν τρώει κανείς! Βάλε ωραία γλυκά, φρέσκα και λαχταριστά από τα καλύτερα γειτονικά  ζαχαροπλαστεια. Θα τα εκτιμήσουν όλοι!

H συγγραφέας προτείνει Ταυλανδεζικο catering, από το ποιο νόστιμο αυθεντικό Thai restaurant στην Ελλάδα! Το ROUAN THAI!

3.      Κάψε τα πρωτόκολλα.

Πες όχι στο κόψιμο της τούρτας , πρώτο χορό, και πρόποση με "σαμπάνια". Κάντα όλα όπως θες εσύ…Είναι το αγαπημένο σου ποτό το μοχίτο? Κάνε πρόποση με αυτό! Πήγαινε σε έναν barman και φτιάξε 2 signature drinks τα οποία θα έχουν τα ονόματα σας! Οι πιο πετυχημένοι γάμοι που πήγα δεν είχαν πρωτόκολλο, το ζευγάρι μπήκε μέσα και άρχισε να χορεύει ξεσηκώνοντας όλους από τα τραπέζια! Μην αργήσεις από την εκκλησία στον κόσμο που σε περιμένει! Κάνε next day για τις φωτογραφίες…Η Εύη και ο Κωνσταντίνος είχαν το πιο τέλειο πάρτι  γάμου με χορό μέχρι τα ξημερώματα...και δεν ακολούθησαν καμία "διαδικασία"

H συγγραφέας ανακάλυψε αυτη την φοβερη ελληνική εταιρία που σου έτοιμάζει τα coctails σε jars και στα στελνει σε ολη την Ελλαδα http://drinkworks.gr/

κλείσε εδώ το καλύτερο βίντεο γάμου

4.  Κάνε το γάμο εκεί που θες εσύ! όχι εκεί που νομίζεις ότι θέλουν οι καλεσμένοι σου

 Το έχω ξαναγράψει και το ξαναλέω, είσαι από ένα χωριό έξω από την Τρίπολη? Κάνε τον γάμο στο χωριό, στο νησί εκεί από όπου είσαι, εκεί που το ίδιο το μέρος είναι η διακόσμηση, το φαγητό είναι καλύτερο από Αθήνα, και θα έρθουν μόνο όσοι πραγματικά σε αγαπάνε και θέλουν να είναι εκεί. Η Δήμητρα και ο Πέτρος φέραν όλο το σόι και φίλους από Αίγυπτο, Dubai, Ισπανία, Γαλλία στην μικρή Κύθνο για ένα γάμο που άφησε εποχή.

Στον γάμο της Νάντιας αντί για γαμήλια τούρτα, σερβιρίστηκε φρέσκια Πάβλοβα με φράουλες....

5. Κάλεσε αυτούς που είναι κοντά σου, (αληθινά)

    Κάλεσε στον γάμο σου τους φίλους που έχεις δει/μιλήσει είναι στη ζωή σου τους τελευταίους 6 μήνες, όποιος φίλος σου έχει να ασχοληθεί μαζί σου πάνω από 6 μήνες δεν χρειάζεται να είναι στον γάμο σου, εκτός αν έχει φύγει από την Ελλάδα, ή ήταν στο νοσοκομείο, ή τον είχαν απαγάγει! Διάβασε εδω πως να επιλέξεις σε 2 λεπτά ποιους θα καλέσεις στον γάμο σου!

6.  Πες από την αρχή τι είδους φωτογραφίες θες! 

   Μην καταπιέζεσαι! Άκου την εσωτερική σου φωνή, θέλεις στημένες φωτογραφίες όπου είσαι τελείως θεατρική και σκηνοθετημένη; Πες το από την αρχή στον φωτογράφο σου! Δεν σου αρέσουν τα στημένα, θέλεις κάτι τελείως φυσικό και ντοκυμαντεριστικο; Πάλι μην φοβάσαι να το πεις! Είσαι Ζυγός σαν και έμενα και δεν μπορείς να αποφασίσεις! Άστο στα χέρια των επαγγελματιών. Δες εδω μερικές αληθινές φωτογραφίσεις απο τους γάμους μας

Ο φωτογράφος μας πιάνει αυτήν την φανταστική στιγμή στο γαμήλιο πάρτυ της Έμμυ...

7. Κλείσε βίντεο γάμου & φωτογραφία με το Lulumeli

 Οι νύφες μου είναι ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα του video & της φωτογραφίας! Για την ακρίβεια καμία δεν μετάνοιωσε για την επιλογή της! Αν βλέπεις το βίντεο & την φώτο σαν επένδυση είμαστε η καλύτερη σου επιλογή! Τι περιμένεις; Στείλε εδώ τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου

Ότι και να γίνει διασκέδασε το! Ούτε αγχος ουτε ιδρώτας, ειναι ενα υπέροχο πάρτυ ο γάμος σου, ζήσε λοιπόν την κάθε του στγμή!

 

See this search field in the original post

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας!

Follow us on Instagram

See this Instagram gallery in the original post

Follow us on Facebook

See this gallery in the original post