φωτογραφιση δωρο για την οικογενεια σας

Είμαι μητέρα, το τι νιώθω όταν κρατάω τον γιο μου αγκαλιά μόνο μια μαμά καταλαβαίνει. Από την γέννηση του τον τραβάω φωτογραφίες και βίντεο. Ίσως επειδή θέλω να διασώσω κάθε πολύτιμη στιγμή του από το πέρασμα του χρόνου. Παρατηρώ ότι μεγαλώνει πολύ γρήγορα, σχεδόν κάθε μέρα το πρόσωπο του αλλάζει, πότε ήταν μωρό πότε έγινε παιδάκι. Είμαι τυχερή που έχω τόσες φωτογραφίες του, αν και στις πιο πολλές είμαι πίσω από την κάμερα. Θέλω όταν μεγαλώσει να δει πόσο νέα ήταν και η μαμά του, γι αυτό οι και οι φωτογραφίες  μαζί του, είναι από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα μου.

Εσείς έχετε επαγγελματικές φωτογραφίες με το παιδί σας; Φωτογραφίες που να μπορείτε να βάλετε στο σαλόνι σας; Έχετε σκεφτεί μια φωτογράφιση στην άνεση του σπιτιού σας με όλη την οικογένεια, με την μαμά όμορφη και περιποιημένη ( ναι με τους μαύρους κύκλους της μητρότητας καλυμμένους!)

Αν θέλετε μια φωτογράφιση με το μωρό σας οι τιμές μου είναι οικονομικές και οι φωτογραφίες για τις Lulumamas και τα Lulubabies είναι αξέχαστες. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου  για να συζητήσουμε διαθεσιμότητα και τιμές.

Δίωρη φωτογράφιση στο σπίτι σας

Εκτύπωση των πορτρέτων για κάδρο

Δυνατότητα εκτύπωσης σε ξύλο

Ξύλινο πάνελ από το Fotorifico,