ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-CHIC VIDEO ΓΑΜΟΥ

 

Urban chic ΓΑΜΟΣ-VIDEO γαμου στην αθηνα

Τί θα πει μινιμαλισμός στον γάμο; Οι μινιμαλιστές αναζητούν την ευτυχία όχι μέσω των πραγμάτων, αλλά μέσω της ίδιας της ζωής. Επομένως, εξαρτάται από εσάς να καθορίσετε τι είναι απαραίτητο και τι είναι περιττό στον γάμο σας.

Όταν βλέπετε την δουλειά ενός βιντεογράφου γάμου, συνήθως θα δείτε γάμους σε πανέμορφα νησιά και σχεδόν εξωτικές τοποθεσίες, το νησιωτικό τοπίο κάνει κάθε γάμο να φαίνεται ονειρικός. Στο Lulumeli είμαι περήφανη για τα βίντεο των γάμων μας στην Αθήνα, με μίνιμαλ διακόσμηση και γυρισμένα χωρίς υπερβολές.  Οι πραγματικοί γάμοι σε πόλη που έχουμε τραβήξει είναι το ίδιο όμορφοι με αυτοί των νησιών, γιατί το πραγματικό βίντεο γάμου αποτελείται από εσάς, από ανθρώπινες στιγμές και όχι σκηνοθετημένες υπερπαραγωγές. Στην συνθήκες της πόλης φαίνεται και η αξία του βιντεογράφου. Όλοι μπορούν να τραβήξουν μερικέα όμορφα πλάνα από ζευγάρια σε ακρογιαλιές, το urban σκηνικό όμως έχει περισσότερες απαιτήσεις και προκλήσεις στην κινηματογράφιση του.

Ο γάμος της Ζαφειρίας & του Νικόλα έγινε στο Θησείο, στην Αγία Μαρίνα στον λόφο των Νυμφών και το γαμήλιο πάρτυ στο GAZOO ένα urban loft με Θεα τον Λυκκαβητό και την Ακρόπολη. Η νύφη πηγε στην εκκλησία με την οικογένεια της περπατώντας τον πεζόδρομο της Αεροπαγήτου με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

μινιμαλ γαμος αθηνα βιντεο.png

Βίντεο γάμου με παραδοσιακή μουσική στην προετοιμασία της νύφης.

Παντρέυεστε; Αν θέλετε να μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα για τον δικό σας γάμο καλέστε στο 6978117521 ή απλά στειλτε ένα email στο wedding@louloumeli.com . Θα σας στείλουμε μια αναλυτική πρόταση γάμου που περιγράφει όλες τις υπηρεσίες μας και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε.