ΡΟΥΣΤΙΚ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Ο γάμος της Φωτεινής και του Γιώργου στην Αράχωβα. Το ζευγάρι έμεινε στο πανέμορφο Alpen House Hotel & Suites ενω η λειτουργία του γάμου τελέστηκε στον Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, με την μοναδική αρχιτεκτονική.  Η εκπληκτική θέα από τα βουνά που περιβάλλουν την Αράχωβα αποδείχθηκε το ιδανικό σκηνικό για τον ανοιξιάτικο γάμο των ονείρων του ζευγαριού μας. H φωτογράφιση επόμενη ημέρας έγινε μέσα στο δάσος του Παρνασσου. Φωτογραφίες Χρήστος Καπάτος  Βίντεο γάμου Christina Ava

φωτογραφιση-γαμου-αραχωβα

Ρουστικ βιντεο γαμου Αραχωβα

Πως οργανώνετε έναν ρουστίκ γάμο? Τι είναι ένας ρουστίκ γάμος; Θα έχετε δει σε πολλά blog τον όρο rustic wedding, στην Ελλάδα κάνουμε χρόνια ρουστίκ γάμους χωρίς να το γνωρίζουμε. Είναι ένας παραδοσιακός γάμος στο χωριό ή την εξοχή και οι παραλλαγές του. Μπορείτε να εμπνευστείτε από την παράδοση και την ελληνική ύπαιθρο και να προσθέσετε ρουστίκ νότες στον δικό σας γάμο! Μερικές δημοφιλείς τάσεις του ρουστίκ γάμου είναι το shabby chic μια αναβαθμισμένη εκδήλωση στην εξοχή με φυσικές πινελιές που γοητεύουν τους καλεσμένους σας όπως διακοσμήσεις με κούτσουρα, πρασινάδα παλιά δαντέλα αγριολούλουδα και οι οικολογικοί γάμοι με μικρό αποτύπωμα συνειδητό καταναλωτισμό και ελάχιστη διακόσμηση!

Ότι και να διαλέξετε αν αγαπάτε την ύπαιθρο και θέλετε να παντρευτείτε κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό είναι σίγουρο πως ο γάμος σας θα είναι μαγευτικός. Να μερικές ιδέες για ρουστίκ γάμους στην Ελλάδα.

Κάντε έναν πράσινο γάμο με ανακυκλωμένα ή επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα, λιτό, δώστε έμφαση στο περιβάλλον και αφήστε την ανοιξιάτικη ελληνική ύπαιθρο να γίνει η δωρεάν διακόσμηση σας. Προτιμήστε να παντρευτείτε Απρίλιο ή αρχές Μαΐου όταν η Ελλάδα είναι καταπράσινη.

Shabby chic γάμος; Σε ανοιχτό χώρο διακοσμημένο με πέτρα ξύλο και αγριολούλουδα της ελληνικής εξοχής όπως μαργαρίτες, λεβάντες, ή και δέντρα όπως συκιές, ελιές, αμυγδαλιές δημιουργείστε μια άνετη αυλή για τους καλεσμένους σας, με δίκες σας κατασκευές  μαυροπίνακες, καλάθια, ξύλινα παραδοσιακά τραπέζια και τοπική ελληνική κουζίνα! Βάλτε bbq και σούβλες μην απαρνηθείτε την παράδοση μας, μπορείτε να ψήσετε και αρνιά ολόκληρα και να δώστε πινελιές από την δική σας καταγωγή με προϊόντα του τόπου σας και μενού από το χωριό, είναι σίγουρο ότι οι καλεσμένοι σας θα το προτιμήσουν.

Δείτε εδω το Backstage του γάμου..   Δείτε πως περνάμε με τα ζευγάρια μας οταν κάνουμε φωτογράφιση. 

γαμος_αραχωβα_1
γαμος_αραχωβα_2
αραχωβα_γαμος_3
wedding_arachova
gamos_arachova
αραχωβα_εκκλησια_γαμος
arachova_wedding_greece
αραχωβα_γαμος

Αν παντρέυεστε και θέλετε να μιλήσουμε για την δική σας μοναδική ημέρα καλέστε μας για τιμή φωτογράφισης γάμου και διαθεσιμότητα. Μπορείτε να συμπληρωσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας εδω ή να μας παρετε στο 6978117521