ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΙΟ

Destination wedding photography & video in Ios Island by lulumeli.com


Αν παντρεύεστε σίγουρα θα μαζεύετε ιδέες γάμου από blog, τάσεις γάμου από το Instagram και θα κοιτάτε γάμους σε όμορφες τοποθεσίες. Η συμβουλή για την διοργάνωση του γάμου σας από το Lulumeli είναι μια, να είστε ο εαυτός σας! Δεν έχει σημασία αν ο γάμος σας είναι σε ένα νησί ή σε κτήμα ή στο κέντρο της πόλης. Αυτό που θα βγει πιο όμορφο στο βίντεο και στην φωτογραφία είναι να οργανώσετε τον γάμο σας όπως εσεις θέλετε. Στο LULUMELI δεν φωτογραφίζουμε τοπία και αντικείμενα, αλλά ανθρώπινες εμπειρίες, οι γάμοι μας είναι ζεστοί οικογενειακοί και τραβηγμένοι με τρυφερότητα. Αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό το βίντεο μας και την φωτογραφία γάμου μας. Δείτε παρακάτω το βίντεο για να ανακαλύψετε ότι 90% του γαμήλιου βίντεο μας είστε εσείς και οι αγαπημένοι σας.


 
 

Το ζευγάρι παντρευτηκε στην εκκλησία Αγία Θεοδότη στο λιμάνι της Ιου. Το γαμήλιο πάρτυ έγινε στο Liostasi ενα μικρό boutique ξενοδοχείο με υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Η νύφη βάφτηκε και προετοιμάστηκε μόνη της, με συντροφιά τους γονείς και τις φίλες της.

Στο Lulumeli φωτογραφίζουμε απιστευτες στιγμές γάμου σαν και αυτη την φωτογραφία, χωρίς στήσιμο και σκηνοθεσία.

Στο Lulumeli φωτογραφίζουμε απιστευτες στιγμές γάμου σαν και αυτη την φωτογραφία, χωρίς στήσιμο και σκηνοθεσία.

Be yourself everyone else is taken

Στο Lulumeli φωτογραφίζουμε απίστευτες στιγμές γάμου σαν την φωτογραφία του ζευγαριού που βγαίνει από την εκκλησία λίγα λεπτά μετά τον γάμο του, χωρίς σκηνοθεσία. Ξέρουμε ότι οι πιο όμορφες στιγμές δεν παίρνουν στήσιμο. Πιστεύουμε στην ισορροπία της γαμήλιας φωτογράφισης μεταξύ της αυθόρμητης documentary φωτογραφίας και των κλασσικών γαμήλιων πορτραίτων. Κανένας γάμος δεν πρέπει να έχει πολλές στημένες ή μόνο μη στημένες φωτογραφίες γιατί από την εμπειρία μας δεν αποδοθεί σωστά η μέρα του γάμου. Χρειάζονται και τα 2 τα στυλ με μέτρο και καλό γούστο.. Αλλά και όταν υπάρχουν ποζαρισμένες φωτογραφίες σε καμία περίπτωση δεν διακόπτουμε τη ροή του μυστηρίου, τις στιγμές της πρώτης ματιάς με τον γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας, το πρώτο σας άγγιγμα το πρώτο φιλί σαν παντρεμένο πια ζευγάρι. Στο Lulumeli δεν παρεμβαίνουμε παρά μόνο ενδιάμεσα των σημείων αιχμής του γάμου σας. Στον γάμο που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες που έχουν τα καλύτερα και των 2 κόσμων.

βιντεο γαμου ιος τηνος 3.jpg
βιντεο γαμου ιος τηνος 4.jpg
φωτογραφος γαμου ιος
_DSC3000.jpg
_DSC2988.jpg
_DSC2946.jpg
_DSC3021.jpg
φωτογραφια γαμου στην ΙΟ νησι
_DSC2969.jpg

φωτογραφια γαμου 2019 lulumeli
φωτογραφος βιντεο γαμου 219.jpg

Never forget who was with you from the start
Ποτέ μην ξεχάσεις αυτούς που ήταν μαζί σου απο την αρχή
CHR_7677.jpg
φωτογραφια γαμου 2019 lulumeli.jpg
φωτογραφος γαμου Ιος wedding photographer
φωτογραφος γάμου ιος
CHR_7692.jpg
CHR_8122.jpg
CHR_8314.jpg
CHR_8099.jpg
_DSC3051.jpg
CHR_8342.jpg
wedding photographer ios

ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ

Αφήστε τις παραδόσεις στην άκρη. Οργανώστε τον γάμο σας σαν το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σας και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μια μαγική νυχτα. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να φωτογραφίσουμε & βιντεοσκοπήσουμε κάθε έντονη στιγμή!

φωτογραφος γαμου Αθηνα 1.jpg
φωτογραφος γαμου Αθηνα.jpg

Ένας γάμος Μπόμπα, ξέφρενοι χοροί, άφθονο αλκοόλ & κεφάτοι καλεσμένοι.

φωτογραφος γαμου ιοσ σιφνος παρος τηνοσ 4 (2).jpg

Αν παντρέυεστε το 2019/20 και σας άρεσε η δουλειά μας επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά τιμές και διαθεσιμότητα για φωτογραφία & βιντεο γάμου στην Ιο ή όπου αλλού επιλέξετε Θα χαρούμε να μιλησουμε μαζί σας!