ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ


Το αποτέλεσμα ήταν ελάχιστες στημένες φωτογραφίες, μοναδικός documentary γάμος υπό την καθοδήγηση της στιγμής και του συναισθήματος. Με χαρά σας παρουσιάζουμε έναν αυθόρμητο γάμο που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη του γλυκού ζευγαριού. Αν θελέτε να οργανωσετε τον γάμο σας εκεί μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες εδω. Φωτογράφος Γάμου C.Kapatos, Video Christina Ava.

Στην Μονεμβασιά έχουμε βρεθεί πολλές φορές, είτε ώς ταξιδιώτες και θαυμαστές είτε ώς επαγγελματιές. Κάθε γάμος εκεί είναι πανέμορφος γιατί φωτίζει το ζευγάρι με το μαγικό της μπλέ φως που ανακλάται πάνω στην καφε πέτρα. Στον γάμο που ακολουθεί η προσεγγισή μας ήταν φυσική και το κινητρο μας ηταν μια απλή φωτογράφιση χωρις περιττά εφέ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

γαμος μονεμβασια φωτο
γαμος μονεμβασια drone
γαμος μονεμβασια φωτογραφος
γαμος μονεμβασια φωτογραφιες
γαμος μονεμβασια φωτογραφιες
γαμος μονεμβασια φωτογραφιες
 

Ἐλαιῶνες κι ἀμπέλια μακριὰ ὡς τὴ θάλασσα
Κόκκινες ψαρόβαρκες μακριὰ ὡς τὴ θύμηση
Ἔλυτρα χρυσὰ τοῦ Αὐγούστου στὸν μεσημεριάτικο ὕπνο
Μὲ φύκια ἢ ὄστρακα. Κι ἐκεῖνο τὸ σκάφος
Φρεσκοβγαλμένο, πράσινο, ποὺ διαβάζεις ἀκόμη
στὴν εἰρήνη τὸν κόλπου τῶν νερῶν ἔχει ὁ Θεός.

Σῶμα τοῦ καλοκαιριοῦ
Ὢ σῶμα τοῦ καλοκαιριοῦ γυμνὸ καμένο
Φαγωμένο ἀπὸ τὸ λάδι κι ἀπὸ τὸ ἀλάτι
Σῶμα τοῦ βράχου καὶ ῥῖγος τῆς καρδιᾶς
Μεγάλο ἀνέμισμα τῆς κόμης λυγαριᾶς
Ἄχνα βασιλικοῦ πάνω ἀπὸ τὸ σγουρὸ ἐφηβαῖο
Γεμᾶτο ἀστράκια καὶ πευκοβελόνες
Σῶμα βαθὺ πλεούμενο τῆς μέρας!

ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

 

Δείτε εδώ ενα Μοναδικό βίντεο γάμου στην Μονεμβασιά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε διαθεσιμότητα και τιμές για τον δικό σας γάμο.

 
γαμος μονεμβασια φωτογραφιες
γαμος μονεμβασια στολισμος
_DSC0816.jpg
_DSC0507.jpg
_DSC0778.jpg
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΦΩΤΟ
γαμοσ μονεμβασια φωτογραφος

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Η προετοιμασία στην Μονεμβασιά είναι μια φωτογραφική ιστορία απο μόνη της. Είτε επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στου πρόποδες του βράχου όπως το LAZARETO ή το KINSTERNA αλλά και μέσα στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς με airbnb είναι σίγουρο ότι θα έχετε φανταστικές φωτογραφίες στην προετοιμασία του γάμου σας.

TSEP3044.jpg
TSEP3156.jpg
ΓΑΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ LULUMELI
TSEP3041.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙ Α ΓΑΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΚΑΘ’ΟΔΟΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Όταν έρθει η ώρα να πάτε στην εκκλησία, συνήθως παρουσία οργάνοπαιχτών για τον γάμο θα περπατήσετε μέσα από τα στενοσόκακα της Καστροπολιτείας της Μονεμβασιάς. Είναι μια ευκαιρία για να τραβήξουμε βίντεο και φωτογραφίες αυθόρμητες με όλη την οικογένεια και τους φίλους να σας ακολουθούν. Ειδικά αν αποφασίσετε να παντρευτείτε στην Μονεμβασιά στην Παναγία την Χρυσαφίτισσα στην κάτω πλατεία, θα έχουμε φόντο και την θάλασσα σε κάποιες στιγμες.

“ΕΠΙΚ ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ”🍾

Τα 3 συστατικά για ένα 🎉 επικ πάρτυ 🎉γάμου από αυτά που δεν θυμάσαι ακριβώς τι έγινε αλλά ξέρεις ότι ήταν από τα καλύτερα πάρτυ γάμου (και εμείς έχουμε τις φωτογραφίες για να το αποδείξουμε) είναι (1) αλκοόλ (2) καλοί φίλοι (3) μουσικάρες!

γαμος μονεμβασια παρτυ.jpg
γαμος μονεμβασια φωτογραφιες (6).jpg

ΕκκλησιΑ γαμου στη ΜονεμβασιΑ

Ο δρόμος για την εκκλησία στην Μονεμβασιά είναι στρωμένος με πέτρα,το πάνω δρομάκι που καταλήγει στο εκκλησάκι Ελκόμενος Χριστός, έχει γυαλίσει από τον κόσμο που το περπατάει, το δρομάκι που πάει στην εκκλησία Παναγία η Χρυσαφίτισσα είναι αυτό που βλέπει θάλασσα και είναι χαμηλά στις πολεμίστρες. Και οι 2 εκκλησίες της Μονεμβασιάς είναι πανέμορφες και μοναδικές στην Ελλάδα. Εμείς προτιμάμε την εκκλησία στην κάτω πλατεία γιατί έχει λιγότερους τουρίστες και μετά το μυστήριο έχει πολλά σημεία για να βγάλεις φωτογραφίες με φόντο την Καστροπολιτεία.


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ NEXT DAY ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Την επόμενη ημέρα του γάμου φωτογραφίσαμε το ζευγάρι σε μια χαλαρή βόλτα στο Κάστρο της Μονεμβασιας. Ηταν μια τέλεια ευκαιρία να βγάλουμε μερικές ποζαρισμένες φωτογραφίες για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, για λίγες ώρες χωρίς όμως να χαλάμε την ροή του γάμου.

TSEP5211.jpg
_DSC0665.jpg
TSEP5259.jpg
φωτογραφια γαμου μονεμβασια
γαμος στην μονεμβασια φωτογραφος
φωτογραφια γαμου μονεμβασια
φωτογραφια γαμου μονεμβασια
TSEP5153.jpg

Αν παντρέυεστε το 2019/20 και σας άρεσε η δουλειά μας επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά τιμές για φωτογραφία & βιντεο γάμου, υπηρεσίες και φυσικά διαθεσιμότητα. Θα χαρούμε να μιλησουμε μαζί σας!