the view of the Caldera in Santorini

the view of the Caldera in Santorini

Bryllupsrejsen går til: -  Den græske ø Santorini! 

PLANLÆG JERES BRYLLUPSREJSE

Santorini, en af de græske øer Kykladerne i det sydlige Ægæerhav, danner de perfekte rammer for et paradisisk bryllup. Vulkanøen hører med sit sceneri af turkisblåt vand, uberørte strande, knejsende bjerge, karakteristiske blå og hvidkalkede bygninger og et naturskønt landskab med et overdådigt blomsterflor til en af verdens mest uforlignelige bryllupsrejse destinationer for forelskede par.

Hvad enten I planlægger det intime bryllup kun for jer to eller I søger den ultimative fest, så kan I trygt overlade det til vores betroede lokale koordinatorer at planlægge og skræddersy jeres personlige drømmebryllup – uden at det kommer til at koste jer en formue.

I behøver heller ikke at flyve hele vejen om på den anden side af jorden for at få en vidunderlig bryllupsrejse – der er daglige flyforbindelser fra København til Santorini, og flyrejsen til jeres Paradis tager kun 3 ½ time.

Katikies Hotel in Santorini, offers some of the best wedding & honeymoon suites.You can find  dates to book this Hotel here: Booking.com

BRYLLUPSFOTOS OG BRYLLUPSFILM

Ingen kender det magiske græske lys bedre end vi som lokalkendte gør. Vi vil derfor være på pletten for at filme og dokumentere jeres smukke og magiske øjeblikke, så I også bagefter vil kunne tage jeres egne topprofessionelle videoer og fotos frem og nyde minderne.

Vi tilbyder jer vores assistance til at organisere:

Bryllupsfotoer & Bryllupsvideoer

Bryllupsceremoni & Bryllupsreception

Dokumentarfilm

Film af højdepunkterne

Filmoptagelse af frieriet

Testfotografering

Bryllupsfotobog og fotoalbums i højkvalitet

Dvd, Blu Ray og online HD video som kan deles med familie og venner på vimeo.com

Se eksempler på vores videoer her:

YDERLIGERE INFORMATION OM PLANLÆGNINGEN AF JERES BRYLLUP

Vores brylluprejsekonsulenter vil guide jer igennem processen og hjælpe jer med at planlægge jeres unikke bryllupsdag!


Kokkedal Castle

Kokkedal Castle

EKSKLUSIVE BRYLLUPSOPTAGELSER I KØBENHAVN

 

Et par gange om året kan vi tilbyde vores professionelle hjælp til udvalgte bryllupsoptagelser i vores fotostudie i Storkøbenhavn.

·         Vi filmer kun få, udvalgte bryllupper om året – som vi giver vores fulde opmærksomhed

·         Arrangementet inkluderer altid 2 filmfolk og 3-5 kameraer til jeres bryllupsceremoni og bryllupsfest

·         Vi filmer hele processen, lige fra den første planlægning af brylluppet, og under selve bryllupsceremonien og bryllupsreceptionen.

·         Vores kameraer tændes med det samme, og vi stopper ikke vores optagelser før vi har fanget hele atmosfæren og alle jeres følelser på denne, jeres særlige dag. Vi adskiller os fra andre professionelle fotografer: Vi arbejder ikke på timebasis – vi er sammen med jer hele vejen.

 

 
Name *
Name
Date of Event
Date of Event