ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ 2020 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ 2020 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.

 

 ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 365 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Η διάρκεια ενός χρόνου ορίζεται από το πόσο χρόνο χρειάζεται ο πλανήτης μας να ολοκληρώσει 1 κύκλο γύρω από τον ήλιο. Η διάρκεια του είναι περίπου 365.242189 ημέρες σε μέσο όρο. Όσο περνάει ο χρόνος η διαρκεια του κάθε νέου έτους αλλάζει ελάχιστα καθώς η γη απομακρύνεται από τον ήλιο.

Κόντρα σε όσα σας λένε τα site για τις «τυχερές ημέρες γάμου» βάσει της ψευδοεπιστήμης της αστρολογίας δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι Παρθένος στο ζώδιο πρέπει να παντρευτείς το πρώτο δεκαήμερο του Μάη.  

Η NASA ανέλυσε τέλεια σε αυτό το ποστ ότι όταν οι Βαβυλώνιοι έφτιαξαν τον ζωδιακό κύκλο πριν 3.000 χρόνια και τον μοίρασαν σε 12 ίσα μέρη έβλεπαν έναν άλλο ουρανό (καθώς το κέντρο της γης έχει μετατοπιστεί από τότε) σήμερα λοιπόν ο ήλιος μένει στον Σκορπιό μόνο 7 μέρες ενώ στην Παρθένο 45, τα 12 ίσα μέρη δεν είναι ίσα άρα όλες οι ημερομηνίες στις προβλέψεις είναι ανακριβείς.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ευνοικές ημέρες για να κάνετε τον γάμο σας, απλα τα κριτήρια πρέπει να είναι βασισμένα στην λογική αλλά και τα θέλω του ζευγαριού.

Γιορτές 2019

1 Ιαν Πρωτοχρονιά

6 Ιαν Θεοφάνεια

30 Ιαν Τριών Ιεραρχών

11 Μαρ Καθαρή Δευτέρα

25 Μαρτίου (εθνική εορτή)

26 Απρ Μεγάλη Παρασκευή

28 Απρ Κυριακή του Πάσχα

29 Απρ Δευτέρα του Πάσχα

 1 Μαί Εργατική Πρωτομαγιά

17 Ιου Αγιου Πνευματος

24 Ιου Αποκατάσταση της Δημοκρατίας

15 Αυγ Κοίμησις της Θεοτόκου

28 Οκτ Το Όχι

17 Νοε Πολυτεχνείο

25 Δεκ Χριστούγεννα

26 Δεκ Σύναξις Θεοτόκου

ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ;

ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ;

Παντρεύεστε; Αν θέλετε να μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα για τον δικό σας γάμο καλέστε στο 6978117521 ή απλά στείλτε ένα email στο wedding@louloumeli.com . Θα σας στείλουμε μια αναλυτική πρόταση γάμου που περιγράφει όλες τις υπηρεσίες μας και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ 2020

Στο βόρειο ημισφαίριο (Ελλάδα) το θερινό ηλιοστάσιο είναι η μέρα με τις περισσότερες ώρες φωτός όλο το χρόνο. Θεωρείται η πρώτη μέρα του καλοκαιριού και αποτελεί την καλυτερη ημέρα του χρόνου σε φωτεινότητα. Αν παντρευεστε το 2020 είστε υπερτυχεροί γιατι το ηλιοστάσιο πέφτει Σάββατο, αυτό σημαίνει ότι θα απολαυσετε το μεγαλύτερο και ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του χρόνου.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ

Θερινό Ηλιοστάσιο (Βόρειο Ημισφαίριο)


2019 Παρασκευή, Ιούνιος 21

2020 Σάββατο, Ιούνιος 20


ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Όταν διαλέγετε την ημερομηνία γάμου σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν τους γονείς, φίλους και συγγενείς και των 2 μερών και πότε θα μπορέσουν να λάβουν μέρος και να είναι μάρτυρες στην αγαπημένη και αρμονική ημέρα σας.

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη είναι τέλειο για γάμο ή βάπτιση γιατί έχει ένα ήπιο ζεστό καιρό ενω τα τελευταία χρόνια δεν βρέχει σχεδόν ποτε. Είναι το πρώτο σαββατοκύριακο μετά τις διακοπές του καλοκαιριού οπότε οι καλεσμένοι σας θα καταφέρουν να παρευρεθούν στο γάμο σας.

ημερομηνιες γαμου 2020

Βρήκατε ημερομηνία στην αγαπημένη σας τοποθεσία; Τέλεια! Αλλά εξετάστε και αυτούς τους παράγοντες:

Υπάρχει κάποια τοπική γιορτή ή αργία στο ημερολόγιο την μέρα του γάμου σας;

Αν σας τύχει κάποιο μεγάλο αθλητικό γεγονός ή τριήμερο πολλοί από τους καλεσμένους σας μπορεί να μην παρευρεθούν. Αποφύγετε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, εκλογές και μεγάλες αργίες!

Θα μπορέσουν να έρθουν οι σημαντικοί καλεσμένοι;

Πριν καταλήξετε σε ημερομηνία ρωτήστε όλα τα πολύ σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας αν θα μπορούν να έρθουν!

Έχει κάποιος φίλος σας η συγγενής γάμο την ίδια μέρα; Αν κάποιος έχει προλάβει την ημερομηνία σας αυτό θα έχει αντίκτυπο στην λίστα των καλεσμένων σας.

Πόσο υψηλή είναι η πιθανότητα βροχής;

Τα τελευταία χρόνια ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι πολύ βροχερός, μπορείτε να συμβουλευτείτε τα ημερομήνια και να επιλέξετε μια ημερομηνία με χαμηλή πιθανότητα βροχής, συνήθως οι 2 πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη.

Τι ώρα είναι η μαγική ώρα;

Η μαγική ώρα είναι τα 60 λεπτά μετά την δύση του ηλίου, και είναι το παράθυρο που γυρίζονται οι πιο όμορφες σκηνές σε ταινίες, αυτή την ώρα θα χρησιμοποιήσουμε και εμείς στο LULUMELI για να γυρίσουμε μερικές υπέροχες σκηνές για το βίντεο του γάμου σας!

Θα είναι διαθέσιμοι οι αγαπημένοι σας επαγγελματίες για τον γάμο σας;

Αν έχετε δει την δουλειά μας και θέλετε να κινηματογραφήσουμε τον γάμο σας, ειδοποιήστε μας  9-6 μήνες πριν!

Ο γάμος πέφτει σε μια περίοδο που έχετε αυξημένο φόρτο εργασίας;

Αν την περίοδο που παντρευεστε έχετε πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο, δεν θα μπορέσετε να το ευχαριστηθέιτε τόσο, συνδιάστε τον γάμο σας με τις διακοπες σας θα το χρειαστείτε!


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ

Αν κάνετε ορθόδοξο γάμο δεν μπορείτε να παντρευτείτε τις παρακάτω ημερομηνίες γιατί η Εκκλησία δεν το επιτρέπει.

·        Παραμονή των Φώτων

·        Θεοφάνεια ­- Ημέρα των Φώτων 6 Ιανουαρίου

·        Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής του Πάσχα (Καθαρά Δευτέρα μέχρι Μεγάλο Σάββατο)

·        Τα Ψυχοσάββατα (Αν είναι μέσα στη Σαρακοστή)

·        Του Αγίου Πνεύματος

·        Των Αγίων Αποστόλων (από Κυριακή Αγίων Πάντων μέχρι της Παραμονής της εορτής)

·        Από 1 ως 15 Αυγούστου (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις)

·        Aπό 18 ως 25 Δεκεμβρίου που είναι η διάρκεια της νηστείας των Χριστουγέννων

29 Αυγούστου - Αποτομή Τιμίας Κεφαλής Προδρόμου

Όταν γιορτάζει η εκκλησία.


Αν ψάχνετε για μια φιλική και  δημιουργική κινηματογραφίστρια για την ιδιαίτερη σας ημέρα, περιμένω νέα σας!  Δείτε τα video και τις φωτογραφίσεις στο site και μετά  επικοινωνήστε μαζί μου  για να συζητήσουμε διαθεσιμότητα και τιμές. Μπορείτε να με βρείτε και στη σελίδα μας στο facebook & pinterest.


ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ 2019 - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Ιδέες γάμου 2019 - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ!

 
ιδεες γαμου 2019
 

Αν ξεκινάς τώρα να σχεδιάζεις τον γάμο σου, είσαι τυχερή, γιατί επιλέξαμε φρέσκες ιδέες γάμου για το 2019. Διάβασε εδώ τάσεις και σκέψεις για τους γάμους του 2019, Keeping it Chic. Μόνο απο το #Lulumeli φυσικά. ⭐⭐⭐⭐⭐#2019weddings

1.⭐.ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ BACK TO BASICS

Οι κλασσικοί σικάτοι γάμοι θα κάνουν comeback, το παραδοσιακό βέλο φορεμένο με τα μαλλια κάτω, τα νυφικά με κλειστά ντεκολτέ ακόμα και κλειστοί λαιμοί και μανίκι αλλά με ανοιχτή πλάτη, η επαναφορά της ουράς, τα χαλαρά σινιόν στην τελετή, οι μουσελίνες και τα ιβουάρ χρώματα, το απαλό ρόζ και μωβ, τα μικρά ντελικάτα μπουκέτα, το 2019 οι γάμοι θα έχουν μια πιο εκλεπτυσμένη και μινιμαλ προσεγγιση,  ο μαξιμαλισμός ειναι πλέον εκτός, στα φορέματα το chic κλασσικό στυλ που φαίνεται στις καθαρές γραμμές, απλό ράψιμο και με λίγο απο νοσταλγία 90ς. 

νυφικα 2019

Με μια ματιά οι ιδέες για τους γάμους το 2019:

·        Chic και επηρεασμένοι από το "Meghan Markle effect"

·        Παραδοσιακά νυφικά φορέματα και αλλαγή σε  φόρεμα γάμου για το πάρτι

·        Προσωποποιημένα προσκλητήρια γάμου

·        Mobile bars & signature drinks

·        Φωτογράφιση γάμου επόμενης ημέρας 

·        Λιγότεροι καλεσμένοι και εναλλακτικά venues για το γαμήλιο πάρτι

·        Μικρότερα μενού με έμφαση σε vegetarian επιλογές

·        Πρασινάδα και ροζ, μικρά μπουκέτα λουλουδιών


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ 2019

Επιλέξαμε μερικά ξεχωριστά νυφικά από τις νέες νυφικές συλλογές για να εμπνευστείτε για το δικό σας, Μπορείτε να παραγγείλετε custom νυφικό σε αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές που θα φέρει το προσωπικό σας γούστο και θα είναι ραμμένο πάνω σας. Ακόμα έχουμε προσθέσει και μερικά εντυπωσιακά φουστάνια της Galia Lahav για να αλλάξετε κάποια στιγμή στο πάρτι, όπως συνηθιζόταν παλαιότερα. Επιπλέον φέτος ο Viktor &Rolf λανσάρει τις ολόσωμες φόρμες για νυφικό, είναι ιδανικές για πολιτικό γάμο αλλά και για αλλαγή αργότερα, τα πιο κλασσικά νυφικά του έχουν υπερμεγέθεις φιόγκους κάτι που είναι πολύ στην μόδα. Η σειρά της Romona Keveza έχει κλέψει την παράσταση αξίζει να δείτε να τα νυφικά της, γιατί περιγράφει το στυλ του 2019, τα πατρόν από τα νυφικά της θα αντιγραφούν με πάθος και για καλό λόγο κρεπ υφάσματα, κολακευτικές γραμμές μανίκια, κλειστοί λαιμοί. Η Temperlay έφτιαξε φέτος το νυφικό που όλες θέλουμε αλλά δεν τολμάμε να το φορέσουμε, έχει χρώμα κεντητά λουλούδια και είναι ιδανικό για νύφες ξωτικά και ιδιαίτερους γάμους. Η Leanne Marshal προτείνει κάτι εξαίσια ρομαντικό, ένα νυφικό σαν όνειρο με χρώμα που ταιριάζει τέλεια σε νησιώτικο γάμο, όποια νύφη το προτιμήσει θα είναι αιθέρια.  

Βο + Luca νυφικό φόρεμα σε ελληνικό νησί.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2019

Το βέλο φορεμένο είτε με σινιόν ή μαλλιά κάτω και συνδιάσμένο με διάφορα αξεσουάρ, απο φρέσκα λουλούδια διακοσμητικά hairclips, ακόμα και τιάρες. 

Το βέλο φορεμένο είτε με σινιόν ή μαλλιά κάτω και συνδιάσμένο με διάφορα αξεσουάρ, απο φρέσκα λουλούδια διακοσμητικά hairclips, ακόμα και τιάρες. 

Αγοράστε τα στο ETSY με 60 ευρώ απο την iloniti

Πάρτε 25 ευρώ με την εγγραφή σας στο Airbnb!

Πάρτε 25 ευρώ με την εγγραφή σας στο Airbnb!

2.⭐.TO ΝΥΦΙΚΟ MAKEUP ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ NO MAKEUP

Το έχετε φανταστεί και απο μόνες σας, το Instagram εχει μετατρέψει μια ολοκληρη γενιά απο κοριτσια να μοιάζουν τελείως basic & boring, το ίδιο ακριβώς βάψιμο contouring, φρύδι, κραγιον σε υπερβολή. Φέτος περισσότερο απο ποτέ οι νυφες θα αναζητήσουν μίνιμαλ βάψιμο. Όσο πιο σικ τόσο και λιγότερο βαρύ ειναι το βάψιμο μιας γυναίκας και τόσο πιο εκλεπτυσμένη φαίνεται. Φέτος θα πρέπει να επενδύσετε στην επιδερμίδα σας, αν αυτο απαιτεί μεσοθεραπέιες ή μπότοξ, ή ένα καλο μαυρισμα και απλά να τονίσετε απαλά τα δυνατά χαρακτηριστικά σας. Επενδύστε σε λευκα δόντια και ναι σε extension βλεφαριδας δυο "υπερβολές" που όμως σας ομορφαίνουν πολύ και φυσικά όταν γίνονται με μέτρο! -εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Μέγκαν. Ιδέες για βάψιμο γάμου παρακάτω:

Τέλεια τονισμένα χαρακτηριστικά χωρις καμία υπερβολή, για μελαχρινές. 

Τέλεια τονισμένα χαρακτηριστικά χωρις καμία υπερβολή, για μελαχρινές. 

ιδεες γαμου 2019
Για ανοιχτό δέρμα και ξανθά μαλλιά, ροζ τόνοι στα μάγουλα και χείλια.

Για ανοιχτό δέρμα και ξανθά μαλλιά, ροζ τόνοι στα μάγουλα και χείλια.

Απαλό βάψιμο με τονισμένα μάτια και ροζ τονους

Απαλό βάψιμο με τονισμένα μάτια και ροζ τονους

Η αγαπημένη παλέτα του Lulumeli STYLENDA για νυφικό makeup

Η limited edition παλέτα της Bobbi Brown 

Διαβάστε εδω πως να κάνετε βήμα προς βήμα αυτό το νυφικό makeup απο την Bobbi Brown

3.❤️ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΕΙΝΑΙ JIMMY CHOO, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ASSOS!

Το στυλ των Jimmy Choo είναι αξεπέραστα σικ, και κολακευει τα πόδια σας, ενω ταιριάζουν με τα περισσότερα στυλ των νυφικών. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσετε, ψαξτε στην ελληνική αγορά για κάτι παρόμοιο, πολλές νύφες μας τα εχουν προτιμήσει και κατα κοινή παραδοχή τα παπούτσια αυτα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ άλλωστε μιλάμε για τιμές των 600+€. Μπορείτε να βρέιτε όμως στο www.asos.com  με -60€  bridal shoes με λεπτά λουράκια και μετταλικα στοιχεία εξίσουν εντυπωσιακά. Για την ακρίβεια ανάμεσα σε αυτα τα ακριβά παπουτσια παρακάτω εχω προσθέσει 1 ζευγάρι Assos που κοστίζουν μόλις 40€. Μπορείτε να το βρέιτε;

HINT: είναι το δευτερο ζευγάρι παπουτσια φορεμένα απο το μοντέλο και τα βρισκετε στον Assos.com κάτω απο το brand True Decadence.

4.⭐ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Αν έχετε ξεκινήσει νωρίς προλαβαίνετε να κλείσετε το Lulumeli για φωτογραφία & video γάμου, είναι η καλύτερη σας επιλογή!. Αν έχει κλειστεί η ημερομηνία σας καλέστε μας να σας προτείνουμε συνεργάτες μας :) Το 2019 προτείνουμε λιγότερες έως καθόλου στημένες φωτογραφίες την ημέρα του γάμου, αλλά ναι στο next day και ναι στα Styled shoots. Το video μας εξακολουθεί να είναι elegant και μινιμαλιστικό, χωρίς effect και voice overs που αλλοιώνουν την εικόνα σας. 

5.⭐TREND ΓΑΜΟΥ 2019 ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

  • Ψαξτε νωρίς διαμονή σε βίλλες στο Airbnb, χωράνε περισσότερο κόσμο απο τα δωματια ξενοδοχείων και τα ενοικιαζόμενα με λιγότερα χρήματα
  • Βρείτε μια παραδοσιακή ταβέρνα σε παραλία και κλείστε εκει τον γάμο σας, ή beach bar με ένα απλο bbq, μην ζητήσετε φαγητά που δεν ξέρουν να φτιάχνουν, προτιμήστε τα κλασσικά νησιώτικα.
  • Κλείστε νωρίς τα παντα,  (12-9 μήνες πριν)
  • Το μονο που χρειάζεστε στην εκκλησία για τους καλεσμένους σας πριν και μετα ειναι μπουκαλάκια με παγωμένο νερό δεν χρειαζετε κάτι αλλο λεμονάδες γλυκά κτλ έχει πολύ ζέστη και όλοι θα θέλουν να πανε κατευθείαν στο πάρτυ.
  • Αν κλείσετε λεωφορείο για να μετακινηθούν οι καλεσμένοι μάθετε ακριβώς που θα τους αφήσει για να μην βρεθουν προ απροόπτου και περπατάνε οι μεγαλύτεροι στην ζέστη.
  • Αποφύγετε τους μήνες Αύγουστο-Ιούλιο με τον καύσωνα και τα μελτέμια, πείτε ναι στον Μάιο-Ιούνιο-Σεπτέμβριο.
  • Το πάρτυ μπορεί να κρατήσει μέχρι το πρωί 
  • Κάντε 2 χτενίσματα στον γάμο, ενα απλό με τα μαλλιά κάτω για την τελετή και ενα σινιόν για το πάρτυ ώστε να χορεψετε άνετα χωρις να βγάζετε μαλλιά συνέχεια απο το πρωσοπο σας!
  • Ψάξτε τοπικούς καλλιτέχνες για live μουσική, αλλά κλείστε Dj από Αθήνα 

6. ❤️Τα χρωματα και οι παλετες των γαμων του 2019 ειναι ΡΟΖ

Ναι το ξέρω πως αναρωτιέστε και εσεις, μα ροζ? Είναι το χρώμα που είτε αγαπάς είτε μισείς με πάθος. Το 19 όμως το ροζ ειναι εδω σε διαφορες αποχρώσεις μαζί με το σαμπανί και το ιβουάρ. Σπασμένο ρόζ, ματ ροζ, βερυκοκί, Peach, ροζ λιλά, baby pink, κερασί, dusty pink. 

ιδεες γαμου 2019

7. Μobile bars, signature cocktails και Bar mixologists στο γαμηλιο παρτυ σας

Τα Photo booth δίνουν την θέση τους στα κινητά μπαράκια, τα Mobile bars ειναι μικρά βανάκια συνήθως VW τα οποία τα έχουν μετατρεψει σε πλήρως εξοπλισμένα bars. Οι φίλοι μας στο ST.BERNARDS εχουν μετατρέψει ένα βανάκι Τ2 σε μπαρ και μπορείτε να το νοικιάσετε για το πάρτυ σας. Ζητήστε HIS/HERS cocktail 2 κοκτειλ που θα φτιαχτούν μόνο για τον γάμο σας. Το φαντάζομαι τώρα και τι όμορφη ατμόσφαιρα θα δώσει στον γάμο σας. 

Ετοιμο το μπαρ Volkswagen του Saintbernard για να έρθει στο χώρο σας!

Ετοιμο το μπαρ Volkswagen του Saintbernard για να έρθει στο χώρο σας!

Αν θέλετε να κάνετε τον γάμο σας  σε Beach bar, υπάρχει πάντα και το Surf club Τήνος, με το όμορφο βανάκι μπαρ του!

H Τήνος είναι ο ανερχόμενος προορισμός για γάμους στις κυκλαδες. Πάρα πολυ οικονομικα εισητήρια και μόλις 2 ωρες απο Ραφήνα. Γαστρονομικός προορισμός. Το καλύτερο surf beach bar στην Ευρώπη! Τα αγνά και καλοδιατηρήμένα χωριά Πυργί, Τριανταρος και Δυο χωριά. Υπέροχος καλλιτεχνικός κόσμος. Αέρας για να μην ζεστένεσαι με το νυφικό! 

Το beach bar Tinos surf lessons για ολοήμερο πάρτυ.

Το beach bar Tinos surf lessons για ολοήμερο πάρτυ.

8. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΛΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ! ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ

Μια ιδέα που θα κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό είναι ένα λογότυπο το οποίο μπορεί να εκτυπωθεί παντού! Σε κάρτες, σε σχέδια, πετσέτες, σε αυτοκόλλητα, σε μπομπονιέρες. Μπορεί να είναι σε μορφή αρχικών των ονομάτων σας πχ ένα H ♥ S logo ή κάτι πιο πολύπλοκο και διαφορετικό όπως μια προσωπογραφία σας. Στα παρακάτω μαγαζιά στο ETSY μπορείτε να παραγγείλετε από νωρίς τα δικά σας σχέδια. Personalized αυτοκόλλητα, προσωπογραφίες, παιχνίδια, προσωρινά τατουάζ, custom wedding signs, προσκλητήρια, μενού και διακοσμητικά:

Αν σχεδιάζετε τον γάμο σας και θέλετε να μαθετε πληροφορίες για τιμές φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης θα χαρούμε να μιλησουμε μαζί σας!πατηστε το link και στείλτε μας email ή καλέστε μας στο 6978117521.

ιδεες γαμου 2019

αλμπουμ γαμου και εκτυπωσεις

 happy endings & new beginings

Μας αρέσει όταν τα ζευγάρια μας παραλαμβάνουν εκτυπωμένες τις φωτογραφίες του γάμου τους. Το ψηφιακό αλμπουμ τους, το usb με όλες τις στιγμές τους. Τα αλμπουμ μας ειναι ενα τελειο περιτύλιγμα της δουλείας μας. Η αισθητική του Lulumeli ειναι κλασσική και elegant. 

Elegant Photoshoot: Χρηστος Καπάτος Lulumeli

αλμπουμ γαμου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
πακέτο γάμου albumake lulumeli
ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΑΚΕΤΑ LULUMELI
εκτυπωσεις φωτογραφιων γαμου
albumake usb album
αλμπουμ γάμου albumake
album wedding lulumeli

Αν σχεδιάζετε τον γάμο σας και θέλετε να μαθετε πληροφορίες για τιμές φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης θα χαρούμε να μιλησουμε μαζί σας!πατηστε το link και στείλτε μας email ή καλέστε μας στο 6978117521.

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας!

Δείτε εδω φωτογραφίες  γάμων

Δείτε εδω φωτογραφίες  γάμων

Δείτε εδώ βίντεο γάμου

Δείτε εδώ βίντεο γάμου

2018 ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Εμπνεομαστε απο τον πιο ωραιο στολισμο γαμου για το 2018

 

Ότι είδαμε στους γάμους μας και μας άρεσε για τις νύφες του 2018.. H Κυριακή και ο Δημήτρης επέλεξαν οτι πιο Lulumeli για τον γάμο τους! Φύλλα χρυσού πάνω στην τούρτα, rose gold χρωματική παλέτα, χειροποιητες μπομπονιέρες με μεταλλικές λεπτομέριες, Μινιμαλ στέφανα λ By Prigipo, ανθοδέσμη με περισσότερη πρασινάδα και λιγότερα λουλούδια, κρυστάλλινη vintage καράφα & ποτήρι κρασιού, ρομαντικο Boho νυφικό με μακρυά μανίκια και ανοιχτή πλάτη..προσεγμένα treats και γλυκά κεράσματα, signature cocktails, fuji instax wedding booth! 

Elegant Photoshoot: Χρηστος Καπάτος Lulumeli

Wedding Concept & Styling: la fete www.lafete.gr,  Στέφανα & λεπτομέριες Πριγκιπώ Venue: Κτήμα Τζώρτζη

στολισμός γάμου 2018
πριγκιπω l μπομπονίερα γαμου lulumeli
lulumeli φωτογραφια γαμου 2018
lulumeli weddings
ιδεες γαμου lulumeli
stolismos fotografia  gamou lulumeli
ιδεες γαμου 2018
ιδεες γαμου 2018
ιδεες γαμου 2018 Lulumeli
παρανυφάκια lulumeli
ανθοδέσμη Lulumeli
lulumeli ktima tziortzi
στεφανα πριγκηπω
lulumeli weddings
κτημα τζωρτζη γαμος lulumeli prigkipo
στεφανα πριγκιπω 2018
γαμος ιδεες 2018 κτημα τζωρτζη
στεφανα πριγκηπω lulumeli
κτημα τζωρτζη 2018
lulumeli φωτογραφια γαμου 2018
γαμος Lafete
Στολισμος γαμου lulumeli
photo booth lulumeli

Αν σχεδιάζετε τον γάμο σας και θέλετε να μαθετε πληροφορίες για τιμές φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης θα χαρούμε να μιλησουμε μαζί σας!πατηστε το link και στείλτε μας email ή καλέστε μας στο 6978117521.

Hello! Είμαστε το Lulumeli φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων. Αυτό είναι το blog μας όπου μοιραζόμαστε ιδέες για τον γάμο σας!

Δείτε εδω φωτογραφίες  γάμων

Δείτε εδω φωτογραφίες  γάμων

Δείτε εδώ βίντεο γάμου

Δείτε εδώ βίντεο γάμου