ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 2020 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ LULUMELI ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Αν είστε σαν και εμένα και έχετε πιο πολλά παπούτσια από ρούχα θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το νυφικό σας παπούτσι για τον γάμο σας το 2020.  Ο λόγος απλός, υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια πλέον που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Έχω μαζέψει μια συλλογή από παπούτσια που βρισκω καλόγουστα και βολικά και ελπίζω να σας βοηθήσει. Έχετε υπόψιν σας ότι πλέον νυφικό παπούτσι μπορεί να είναι οτιδήποτε σας αρέσει, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα από νυφική συλλογή. Πόσο κοστίζει ένα παπούτσι για γάμο; Θα έλεγα 250 ευρώ είναι κατα μέσο όρο το budget για παπουτσια γάμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε και πιο φτηνά.

 www.lulumeli.com

 

ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Θα τα περπατήσετε τουλάχιστον 10 ώρες, πρέπει να είναι άνετα και στιβαρά, αποκλείστε παπούτσια που δεν είναι ποιοτικά, σε καμία περίπτωση δεν θέλετε κάτι που μπορεί να χάσει το τακούνι του. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα θέλετε να αλλάξετε ζευγάρι, σε κάτι ποιο άνετο για τον χορό. Άρα ψάχνουμε 2 ζευγάρια. Το νυφικό σας και το ύψος του, έχει άμεση σχέση με το τακούνι σας όταν σας πάρουν μέτρα. Αν δεν φοράτε ποτέ τακούνι στην καθημερινότητα σας μην πάρετε κάτι πάνω από 6 πόντους θα δυσκολευτείτε. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε ψηλό τακούνι αρχίστε να περπατάτε 1 μήνα πριν με παρόμοια παπούτσια για να είστε άνετη την μέρα του γάμου.

 

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!


Κλείστε μαζί μας το ομορφότερο βίντεο για τον γάμο σας

Κλείστε μαζί μας το ομορφότερο βίντεο για τον γάμο σας

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΑ- ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ

Τα χρωματιστά παπούτσια γάμου ήρθαν για να μείνουν.Ειδικά αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τα κλασσικά ιβουάρ και λευκά παπούτσια δεν είναι για εσένα. Τα παστέλ χρώματα baby powder blue, lilac, taupe,

Όσο δελεαστικό και αν είναι να αγοράσετε κατευθείαν παπολυτσια απο ένα κατάστημα υποδημάτων για το γάμο σας, είναι πάντοτε συνετό να επιλέξετε το φόρεμά σας πρώτα .Το φόρεμα θα υπαγορεύσει τη διάθεση, το χρώμα, και το ύψος του τακουνιού των παπουτσιών γάμου σας.


 

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΟΥ

Κλασσικά παπούτσια που τα έχουμε συναντήσει σε πολλούς γάμους, οι νύφες τα επιλέγουν ως μια σίγουρη επιλογή λογω ποιότητας και στυλ ειναι τα Jimmy Choo Lancer, το Kiara απο την συλλογή της BADGLEY MISHKA.

Δεν είστε σίγουροι με ποιο χρώμα θα πάτε; Λοιπόν, αν δεν έχετε βρει ακόμη ένα φόρεμα, ένα αληθινό λευκό ή ασημί είναι και οι δύο ασφαλείς επιλογές, ενώ το ελεφαντόδοντο/εκρού και το υπόλευκο θα πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα του νυφικού.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ;

Πριν φύγετε δείτε και αυτό. Αν ψάχνετε για μια φιλική και  δημιουργική κινηματογραφίστρια για την ιδιαίτερη σας ημέρα, περιμένω νέα σας!  Δείτε τα video και τις φωτογραφίσεις στο site και μετά  επικοινωνήστε μαζί μου  για να συζητήσουμε διαθεσιμότητα και τιμές.

 
φωτογραφος γαμου αθηνα

HELLO! Είμαστε το Lulumeli, φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμων! Αυτό ειναι το blog γάμου μας που μοιραζόμαστε τις καλύτερες ιδέες μας!

>> ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

>>ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ


Follow us on Facebook

Follow us on Instagram